Sanirim ben de pco var

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Konu yanlis yerde mi bilmiyorum galiba ben de pco var adetlerim duzensiz 1 hafta gecikmisligi var sonra o donem asiri sancim oluyor bir keresinde agri kesicim yoktu okula gidicektim asiri sancim var okulda bayiliyodum agridan resmen hungur hungur agladim belirtilerim uyuyor ve annemde varmis patlamis annemin ki 3 litre kan temizlemisler genetik boyutu da burasi

1 haftaya kadar gecikmeler normal. 1 haftayı geçerse problem olabilir. Ağrı ile ilgili de hiç alakası olduğunu sanmam.

Kıllanmanız fazla mı?

Konu yanlis yerde mi bilmiyorum galiba ben de pco var adetlerim duzensiz 1 hafta gecikmisligi var sonra o donem asiri sancim oluyor bir keresinde agri kesicim yoktu okula gidicektim asiri sancim var okulda bayiliyodum agridan resmen hungur hungur agladim belirtilerim uyuyor ve annemde varmis patlamis annemin ki 3 litre kan temizlemisler genetik boyutu da burasi
Öncelikle PCO patlamaz. Bende de var bu rahatsızlık ama adet dönemleri hiç ağrım olmaz. Belirtilere takılmayın. Doktora gidip muayene olmadan bilemezsiniz.

Bakın ben
Hayir patliyormus annem acile gitmis cunku karni o kadar agrimis ki bicak batar gibi doktor kistin patlamis demis 3 litre kan temizlemisler
Kist ayrı.
Pco dediğiniz overlerde çok sayıda minik kistler olması. Çook ve minik. Yaşın kaç bu arada

Bak canım ben sende pek pco olduğunu sanmam. Daha seyrek regl görmen gerekirdi. Sen 1 hafta gecikmelerden bahsediyorsun sadece. Yani çok da tasalanma

Bakın ben

Kist ayrı.
Pco dediğiniz overlerde çok sayıda minik kistler olması. Çook ve minik. Yaşın kaç bu arada

Bak canım ben sende pek pco olduğunu sanmam. Daha seyrek regl görmen gerekirdi. Sen 1 hafta gecikmelerden bahsediyorsun sadece. Yani çok da tasalanma
Tesekkur ederim su bayram gecsin doktora gidicem

Back