- 9 Ağustos 2021
- 15.524
- 53.273
- 548
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
Ama başından ayrilmamaniz çok iyi birşey bence çocuklar küçükmüş bu yaşta zaten gözünüzün önünden ayirmayin erkek kız fark etmez. Benim demek istediğim farklıydı acaba onların yerine cevap veriyor musunuz ? İsteklerini açıklıkla ifade ediyorlar mı yoksa siz mi karar veriyorsunuz ? İletişimle ilgili problem olabilir belki başka şekilde yaklaşmaniz gerekiyordur ben uzman olmadığım için bilmiyorum ama . Diğer türlü zaten başlarından ayrılmayın ben de sizin yerinizde olsam öyle yaparımBunu kesinlikle yapıyorum yani haklara saygı olayı evimizde ince çizgidir bi de bahçeye indiğimizde gözden kaybolmayacaklar
Diğer çocuklara bakıyorum anne orda değil ama çocuklar gayet oynayıp eve gidip geliyorlar benimkiler iki dk gözden kaybolsa panik oluyorumelimde değil korkuyorum ve çok değil geçen yıl site içinde yangın merdiveninde bir çocuğa tacizde bulunulduğunu duydum bu olay da beni çok etkiledi (başka bir site ama aynı şehirde)
Olayların etkisinde çok kalıyorum ve kızlarımı koruyayım derken sanırım sıkıyorum![]()