• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sanırım Artık Sarışın Değilim, Boyadımm

kızlarr saçlarımı boyadım ve bu saçıma uyar diye düşünerek aldığım boya saç rengimi değiştirdi koyulaştırdı..
ama hoş bir renk oldu, beğendim şimdilik
bundanda sıkılana kadar böyle dolaşcam heraldee
boyadığım boya Loreal Casting serisinden Bal Köpüğü

canım merhaba,
Bu rengi halen kullanıyor musun bilmiyorum fakat diplerin çıkınca nasıl bi yöntem kullandın? Şu an saçım bebek sarı fakat kendi rengim koyu tabi hadi bu renge boyadım dipler çıkınca renk nasıl tekrar tutacak? Sırrı var mı bu işin:))))

merhaba gerçktende saçlarınız çok güzel olmuş bende bu renk yapmak istiyorum ama siyahtan dönmek çok zor malesef olmuyor

saclarinin rengi cok guzel olmus canim...Bende siyah sacliyim,saclarimin kendi rengi,boya yok. Simdiye kadar hic sac boyamadigim icin,bu konuda hic bir sey bilmiyorum...Bir sorum olucak. Madem bu boya sari saclar icin,o zaman ben sacimi ilk sariya boyayip,sonrada bir-iki gun icinde bu renge boyaya bilirmiyim.:44:

çok güzel olmuş harika bir renk çıkmış ortaya çok beğendim bir renk bu kadar güzel olur ancak

Diplerin çıkınca nasıl kapatıcaksın canım :26: ayrıca renk gerçekten çok hoş :16:

Back