• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sanırım Artık Sarışın Değilim, Boyadımm

barbi cok gusel olmus
ee postis ne oldu onuda boyadinmi?opuyorumnanaktan

onuda haftasonu boyamaya çalışıcam canım
teşekkür ederimmm

Aa kuzum süper olmuş, bana bu da sarı gibin geldi ama...boshayallersmile
amonyaksız seriden çikolata karamel benim rengim de kaydirigubbakcemile5
seviyorum bu seriyia.s
tenine çok yakışmış balım maşallah
:nazar:Şeniz

mersi matmazelll
ne idüğü belirsiz bir renk oldu işte sarımı köpükmü belli deel delikafadulden

Barbişşş..çok güzel olmuş inan ..-tatlicadiarzu-
Akitra haklı.. herkesin yapmak isteyipte yapamadığı renk..

eşşek şansı diyelim o zaman hahahaha :roflol:
tşk ederim gacimm :lepi:

Barbiem süper olmuş canım inan çok beğendim bende bu ara bu tondan saçımın aralarına attırmayı düşünüyorum tamamına korkuyorum boyayamam da saçlarım çok ince telli yıpranırsa diye kıyamıyorum ama aralara attırcam inşallah :jeyyar:

kızlarr saçlarımı boyadım ve bu saçıma uyar diye düşünerek aldığım boya saç rengimi değiştirdi koyulaştırdı..
ama hoş bir renk oldu, beğendim şimdilik
bundanda sıkılana kadar böyle dolaşcam heraldee
boyadığım boya Loreal Casting serisinden Bal Köpüğü

canım benimde röfla var ve bende bu renk istiorum ama diplerim koyu.... acaba bunu boyasam nasıl olur????

kızlarr saçlarımı boyadım ve bu saçıma uyar diye düşünerek aldığım boya saç rengimi değiştirdi koyulaştırdı..

ooo harika olmuş ama çokta sağlıklı saçların. yıpranmadı mı yoksa fönden mi öyle :) kesin yaşın gençtir ama :)

Barbiem süper olmuş canım inan çok beğendim bende bu ara bu tondan saçımın aralarına attırmayı düşünüyorum tamamına korkuyorum boyayamam da saçlarım çok ince telli yıpranırsa diye kıyamıyorum ama aralara attırcam inşallah :jeyyar:

attır bebem attıırr
hem sağdan hem soldan attır :sm_cool:
mersi pericim

canım benimde röfla var ve bende bu renk istiorum ama diplerim koyu.... acaba bunu boyasam nasıl olur????

yok olmaz canım
neden? çünkü benim bi dımdık dibim çıkmıştı onu bilem doğru dürüst açmadı boya
bu seriye Casting serisi deniyor, ve sadece açık renk saçları renklendiriyor bu tonlar

ooo harika olmuş ama çokta sağlıklı saçların. yıpranmadı mı yoksa fönden mi öyle :) kesin yaşın gençtir ama :)

valla benim kafa boyayı seviyor heralde
kokusundanmıdır nedir, tam kafa oluyor bağımlısımı oldu ne:))))))))))))))
ben kafamı rastgele boyarım Allaha şükür öyle ciddi anlamda bi yanma kırılma dökülme falan yaşamadım
cinsiylede alakası olabilir saçın, sanırsam
fön yookki bu resimlerde saçımda

gerçekten çok güzel olmuş opuyorumnanaktan bende saçlarımı açık renk istiyorum ama daha bekliiicem sanırım mafoldumben

Barbieeeee Seni protesto ediyorum yaa..araştırdığım renk konularında hep varsın ve hepsinde değişik değişik fotolarını koymuşsun bi de üstüne üstlük hepsiiiii harikaaaa! bu ne yaa böyleee kafamı karıştırdınnn.bu da harika,öncekiler de harikaydı.kafam öyle karıştı ki en sonunda gittim kuaföre dedim saçta kızıllık istemiyorum, küllü olunca kızıllığı alıyormuş.ama ben uçlarda açıklık istiyorum vs vs anlattım ve hemen hemen anlattığıma yakın da boyadı.2.3. boyada daha güzel olacaktır da şuan eskisinden pek te bir fark yok çünkü benim orjinal saçım açık küllü kumral.boyaya boyaya şimdi orjinaline dönmeye çalışıyorum.ama diğer boyamalarda kendim yapıcam.senin koyduğun fotolardan mecburen birini seçip sana soracağımm bunun için hangi rengi kullandın diye ona göre ;)) olumunekankayizsmile

castıng sarı saçlara özel değil benm saçlarım koyu kumral ben boyuyorum seninkinden biraz daha açık oluyor. kumral arkadaşlar boyasın tutuyor. koyu renklerde içine sarı karıştrıp boyarlarsa süper oluyor

Barbieeeee Seni protesto ediyorum yaa..araştırdığım renk konularında hep varsın ve hepsinde değişik değişik fotolarını koymuşsun bi de üstüne üstlük hepsiiiii harikaaaa! bu ne yaa böyleee kafamı karıştırdınnn.bu da harika,öncekiler de harikaydı.kafam öyle karıştı ki en sonunda gittim kuaföre dedim saçta kızıllık istemiyorum, küllü olunca kızıllığı alıyormuş.ama ben uçlarda açıklık istiyorum vs vs anlattım ve hemen hemen anlattığıma yakın da boyadı.2.3. boyada daha güzel olacaktır da şuan eskisinden pek te bir fark yok çünkü benim orjinal saçım açık küllü kumral.boyaya boyaya şimdi orjinaline dönmeye çalışıyorum.ama diğer boyamalarda kendim yapıcam.senin koyduğun fotolardan mecburen birini seçip sana soracağımm bunun için hangi rengi kullandın diye ona göre ;)) olumunekankayizsmile

ahahahha korktum bende naptımki ben dicektim .Allah iyiliğini virsin :roflol:
ben saç boyamayı çok seviyorum, çok sıkılıyorum çünkü hep aynı renkte kalmaktan
trend renkler, değişik renkler hekeste olmayan renkler ilgimi çekiyo
ondan beni konularda hep görüyosundursempatiksalakcinni
su anki saç rengini merak ettim şimdi CADIARZU
istediğin zaman sorabilirsin cnm ben buralarda olucam :içelim:

castıng sarı saçlara özel değil benm saçlarım koyu kumral ben boyuyorum seninkinden biraz daha açık oluyor. kumral arkadaşlar boyasın tutuyor. koyu renklerde içine sarı karıştrıp boyarlarsa süper oluyor

castıngde şöyle bir durum var canım, amonyaksız
o yüzden benim kullandığım bal köpüğü rengini koyu renkliler boyayamaz
kutudada yazar zaten bu sarı ve sarı tonlarındaki saçlar içindir diye
mesela ben bu rengi boyarken 5 cm falan dibim çıkmıştı ve oranın rengi boyadan sonra değişmemiş açılmamış yanii
senin boyadığın kahve renkleri içinde casting serisi var
ama saç renklerini kategorilendiriyor bu boya, herkes her renge uygulayamıyor
uygulasada sonuç alamıyor sositososito

süper olmuş renk ....gözümü alamadım valla güle güle kullan..........

teşekkür ederim, beğenmene sevindin a.s.

topic mi açtın nen topikini sallamaya geldim hiç güzel olmamış hem boşa açmışsınsempatiksalakcinni bugün ne giydin de görmüştüm zati güzele ne yakışmaz Şeniz

Back