• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sanırım Artık Sarışın Değilim, Boyadımm

ahahahha korktum bende naptımki ben dicektim .Allah iyiliğini virsin :roflol:
ben saç boyamayı çok seviyorum, çok sıkılıyorum çünkü hep aynı renkte kalmaktan
trend renkler, değişik renkler hekeste olmayan renkler ilgimi çekiyo
ondan beni konularda hep görüyosundursempatiksalakcinni
su anki saç rengini merak ettim şimdi CADIARZU
istediğin zaman sorabilirsin cnm ben buralarda olucam :içelim:

yaa aslında ben fotoğraf çektim,ama buraya daha önce hiç foto eklemediğimden olmadı imageshack'tan yüklemeye çalıştım oraya da üye oldum falan ama bağlantıdan mıdır, ben mi beceremedim anlayamadım ama olmadı olmadı olmadııı..akşama bi daha deneyelim bakalım.gören kızıllık yok diyor ama bana sanki varmış gibi geliyor.bir sonrakinde biraz daha koyusunu denicem, küllü kumral olabilir belki ;)

yorumları bekliyorummmm..kızıllık var mı yok mu???kuaför küllü boyadım dedi ama Sizin fikirlerinizi de rica edicemm..ekledim ama boyut küçük olmuş galiba???

Eklentiler

• $kopyafoto.jpg
    $kopyafoto.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $kopyafoto2.jpg
    $kopyafoto2.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
:asigim:
ahahahha korktum bende naptımki ben dicektim .Allah iyiliğini virsin :roflol:
ben saç boyamayı çok seviyorum, çok sıkılıyorum çünkü hep aynı renkte kalmaktan
trend renkler, değişik renkler hekeste olmayan renkler ilgimi çekiyo
ondan beni konularda hep görüyosundursempatiksalakcinni
su anki saç rengini merak ettim şimdi CADIARZU
istediğin zaman sorabilirsin cnm ben buralarda olucam :içelim:

yaa aslında ben fotoğraf çektim,ama buraya daha önce hiç foto eklemediğimden olmadı imageshack'tan yüklemeye çalıştım oraya da üye oldum falan ama bağlantıdan mıdır, ben mi beceremedim anlayamadım ama olmadı olmadı olmadııı..akşama bi daha deneyelim bakalım.gören kızıllık yok diyor ama bana sanki varmış gibi geliyor.bir sonrakinde biraz daha koyusunu denicem, küllü kumral olabilir belki ;)

yorumları bekliyorummmm..kızıllık var mı yok mu???kuaför küllü boyadım dedi ama Sizin fikirlerinizi de rica edicemm..ekledim ama boyut küçük olmuş galiba???

ben hiç kızıl göremiyorum canım
aksine hoş ve doğal bir renk görüyorum
fekatt saçının modelini anlayabilmiş değilim tek CADIARZU

aaa canım süper olmuşşş bayıldımmmm hayatımm...

jeydim tşk ederim

ben hiç kızıl göremiyorum canım
aksine hoş ve doğal bir renk görüyorum
fekatt saçının modelini anlayabilmiş değilim tek CADIARZU

hehehe saçlarım kıvırcık olduğu için model yaptım arkaları köpükleyip kıvırcık hallerine terkediyorum, önleri de düzleştiriyorum ;) renk yorumu için teşekkürler, içim rahatladı.ben saçımı tutup kızılımsı bi fotoğrafla karşılaştırdığımda aynı renkmiş gibi geliyor da zemuszemus

barbi saçın çok güzel olmuş güle güle kullan benımde diplerim kumral yanı koyu değil uçlarda platın röfle acaba bende bu renge boyasam nasıl sonuç alırım?? dipler çok koyu kalır mı? kararıs kaldım yardımcı olursan sevinirim canımopuyorumnanaktan

bende çok beğendım ya aynen benımde uçlar tam platin dipler nerdeyse turuncu dıcem :( kahve işte....
haftaya bende boyamayı düşünuyorum şimdı kuafore duz boya ıstıyorum desem kesın koyu boyar ustunede bu boyayı boyayamam pşman olurum napsam kı yaaa sarıdanda vazgeçemıyorum ama >:(( saçlarım çok yıprandı ve uçları kırık kırık hep yaatağa dokuluyo sıyag gıyemıyorum bıraz daha koyu yapıp dınlendırmem lazım saçı bu boya yıpratmıyo değil mi ?

ay bayıldım bu rengeee mükemmel olmuuş güle güle kullaan canımm :))
bende istiyoruum cok beğendim ne renkti saçlarıın bunu yapmadan ?

bende çok beğendım ya aynen benımde uçlar tam platin dipler nerdeyse turuncu dıcem :( kahve işte....
haftaya bende boyamayı düşünuyorum şimdı kuafore duz boya ıstıyorum desem kesın koyu boyar ustunede bu boyayı boyayamam pşman olurum napsam kı yaaa sarıdanda vazgeçemıyorum ama >:(( saçlarım çok yıprandı ve uçları kırık kırık hep yaatağa dokuluyo sıyag gıyemıyorum bıraz daha koyu yapıp dınlendırmem lazım saçı bu boya yıpratmıyo değil mi ?[/b

canım bende aynı durumdayım bır de kardeşim evleniyor düğünde kötü bir sürpriz olsun istemiyorum korkarım yıne ve son kez röfle yapıcam kurtulamadım gitti alsanaalsanasmile

Çok güzel olmuşun barbim...

tşklerr cnm kaydirigubbakcemile2

barbi saçın çok güzel olmuş güle güle kullan benımde diplerim kumral yanı koyu değil uçlarda platın röfle acaba bende bu renge boyasam nasıl sonuç alırım?? dipler çok koyu kalır mı? kararıs kaldım yardımcı olursan sevinirim canımopuyorumnanaktan

canım dip rengin ana rengin çok koyu değilse alırsın bu sonucu
koyuysa eğer bu boya açmaz saçının rengini sadece uçlar boyanmış olur

haftaya bende boyamayı düşünuyorum şimdı kuafore duz boya ıstıyorum desem kesın koyu boyar ustunede bu boyayı boyayamam pşman olurum napsam kı yaaa sarıdanda vazgeçemıyorum ama >:(( saçlarım çok yıprandı ve uçları kırık kırık hep yaatağa dokuluyo sıyag gıyemıyorum bıraz daha koyu yapıp dınlendırmem lazım saçı bu boya yıpratmıyo değil mi ?

üstte yazdıklarım senin içinde geçerli canım

Barbie saçların harika olmuş güle güle kullan canım. Ben bi konu açtım ama hala kimse yazmadı :( Sen saç boyama konusunda çok iyisin belli ki aldığın sonuçlar mükkemmel. Ben de konuma yazdığım yazıyı buraya kopyalacağım belki bana sen yardımcı olabilirsin.

Merhaba kızlar ;)

Size başıma gelen herşeyi tek tek anlatacağım. Benim saçlarım 2 senedir röfleliydi ve artık düz bir renge dönmek istedim. 2 gün önce kuaföre gittim. Saç diplerim siyah şeklinde 3-4 parmak uzamıştı. Önce saç diplerimi açıcı ile açtı. Daha sonra küllü koyu kumrala boyadı saçlarımı. Küllü yapmasının nedeni röflelerimin arasındaki hafif kızıllıkları kapatmak içindi. Saçlarım biraz yeşerdi ama sorun etme akacak dedi. 1 kere yıkadım gerçekten akıyor saçlarımdaki boya. Bana dedi ki kuaförüm saçlarındaki boya aksın 15 gün sonra gel tekrar boyacağız ve o kalıcı olacak, şimdi yaptığımız sadece röfleyi kapatmak için saçı kirletmek dedi.

Şimdi sormak istediklerim şunlar:

Ben biraz fazla para verdim kuaföre ve gittiğimde yine bisürü para vereceğim. Boya iyice aktığı zaman kendim boyasam olur mu?
Saça en güzel yerleşen ve en kaliteli boya hangisidir?
Bundan birkaç ay sonra tekrar röfleye dönmek istersem en kolay hangi renkten dönebilirim?
Bir de bu işlemlerden sonra kendimi tuhaf hissetmemek için sizce hangi renge boyamalıyım?

Fotoğraf eklesem daha etkili olacak ama eklemeyi bilmiyorum :(

Ben biraz fazla para verdim kuaföre ve gittiğimde yine bisürü para vereceğim. Boya iyice aktığı zaman kendim boyasam olur mu?

tabi ki olur

Saça en güzel yerleşen ve en kaliteli boya hangisidir?
ben boya ayrımı pek yapmıyorum canım
her boyadan boyamışlığım vardır
koleston iyi , palette de

Bundan birkaç ay sonra tekrar röfleye dönmek istersem en kolay hangi renkten dönebilirim?

açık renklerden dönebilirsin, mesela açık kumral, koyu sarı gibi

Bir de bu işlemlerden sonra kendimi tuhaf hissetmemek için sizce hangi renge boyamalıyım?

dediğim gibi çok çarpıcı olmıyacak bir açık kumral olabilir
örneğin şu

bnm saçım açık kumralın bıraz koyusu saçıma bal köpüğü yapmak ıstıyorum loreal casting le olur mu eger olmazsa hangı boyayla bu rengı elde edebilirim

Back