- 28 Kasım 2008
- 96
- 2
- 298
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
ahahahha korktum bende naptımki ben dicektim .Allah iyiliğini virsin :roflol:
ben saç boyamayı çok seviyorum, çok sıkılıyorum çünkü hep aynı renkte kalmaktan
trend renkler, değişik renkler hekeste olmayan renkler ilgimi çekiyo
ondan beni konularda hep görüyosundursempatiksalakcinni
su anki saç rengini merak ettim şimdi CADIARZU
istediğin zaman sorabilirsin cnm ben buralarda olucam :içelim:
yaa aslında ben fotoğraf çektim,ama buraya daha önce hiç foto eklemediğimden olmadı imageshack'tan yüklemeye çalıştım oraya da üye oldum falan ama bağlantıdan mıdır, ben mi beceremedim anlayamadım ama olmadı olmadı olmadııı..akşama bi daha deneyelim bakalım.gören kızıllık yok diyor ama bana sanki varmış gibi geliyor.bir sonrakinde biraz daha koyusunu denicem, küllü kumral olabilir belki
ahahahha korktum bende naptımki ben dicektim .Allah iyiliğini virsin :roflol:
ben saç boyamayı çok seviyorum, çok sıkılıyorum çünkü hep aynı renkte kalmaktan
trend renkler, değişik renkler hekeste olmayan renkler ilgimi çekiyo
ondan beni konularda hep görüyosundursempatiksalakcinni
su anki saç rengini merak ettim şimdi CADIARZU
istediğin zaman sorabilirsin cnm ben buralarda olucam :içelim:
yaa aslında ben fotoğraf çektim,ama buraya daha önce hiç foto eklemediğimden olmadı imageshack'tan yüklemeye çalıştım oraya da üye oldum falan ama bağlantıdan mıdır, ben mi beceremedim anlayamadım ama olmadı olmadı olmadııı..akşama bi daha deneyelim bakalım.gören kızıllık yok diyor ama bana sanki varmış gibi geliyor.bir sonrakinde biraz daha koyusunu denicem, küllü kumral olabilir belki
yorumları bekliyorummmm..kızıllık var mı yok mu???kuaför küllü boyadım dedi ama Sizin fikirlerinizi de rica edicemm..ekledim ama boyut küçük olmuş galiba???
ben hiç kızıl göremiyorum canım
aksine hoş ve doğal bir renk görüyorum
fekatt saçının modelini anlayabilmiş değilim tek CADIARZU
aaa canım süper olmuşşş bayıldımmmm hayatımm...
jeydim tşk ederim
bende çok beğendım ya aynen benımde uçlar tam platin dipler nerdeyse turuncu dıcemkahve işte....
haftaya bende boyamayı düşünuyorum şimdı kuafore duz boya ıstıyorum desem kesın koyu boyar ustunede bu boyayı boyayamam pşman olurum napsam kı yaaa sarıdanda vazgeçemıyorum ama( saçlarım çok yıprandı ve uçları kırık kırık hep yaatağa dokuluyo sıyag gıyemıyorum bıraz daha koyu yapıp dınlendırmem lazım saçı bu boya yıpratmıyo değil mi ?[/b
canım bende aynı durumdayım bır de kardeşim evleniyor düğünde kötü bir sürpriz olsun istemiyorum korkarım yıne ve son kez röfle yapıcam kurtulamadım gitti alsanaalsanasmile
Çok güzel olmuşun barbim...
barbi saçın çok güzel olmuş güle güle kullan benımde diplerim kumral yanı koyu değil uçlarda platın röfle acaba bende bu renge boyasam nasıl sonuç alırım?? dipler çok koyu kalır mı? kararıs kaldım yardımcı olursan sevinirim canımopuyorumnanaktan
bende çok beğendım ya aynen benımde uçlar tam platin dipler nerdeyse turuncu dıcemkahve işte....
haftaya bende boyamayı düşünuyorum şimdı kuafore duz boya ıstıyorum desem kesın koyu boyar ustunede bu boyayı boyayamam pşman olurum napsam kı yaaa sarıdanda vazgeçemıyorum ama( saçlarım çok yıprandı ve uçları kırık kırık hep yaatağa dokuluyo sıyag gıyemıyorum bıraz daha koyu yapıp dınlendırmem lazım saçı bu boya yıpratmıyo değil mi ?
ay bayıldım bu rengeee mükemmel olmuuş güle güle kullaan canımm :))
bende istiyoruum cok beğendim ne renkti saçlarıın bunu yapmadan ?
bence çok güzel olmuş rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?