Sevgili cundagg sevdik cok sevdik ama onun bile suphesine dusüyorum artık. Seven insan pes edermiydi diye. Dayanamazdık 1 gün ayrı kalmaya demek oladar da sevmiyor muşuz denilebilir mi diyorum.çok sevmişsiniz. nasıl bu hale geldi işler?
bir senede hala aşamamışsınız o da aşamamış. ben böyle aşkların bitmediğine inanıyorum. hep eski sevgiliye dönülmez derim ama evlilik stresi çok ağır geliyor insana. bir şans daha vermeyi düşündünüz mÜ? yani temelde kişilikle alakalı bir dert yoktu sanırım.Sevgili cundagg sevdik cok sevdik ama onun bile suphesine dusüyorum artık. Seven insan pes edermiydi diye. Dayanamazdık 1 gün ayrı kalmaya demek oladar da sevmiyor muşuz denilebilir mi diyorum.
Uzun süreli bir ilişkiydi bizimki ve evlilik zamanında koptu işte. Tahammül bitti o kendine güvenememiş maddi imkanı beni mutlu etmez diye düşünmüş tartışmalar ve beklenmeyen ama yaşanan bi son ...
Onun tamamen gücü tükenmiş sonunda böyle ölüp gidicem galiba diyor. Ben fazlasıyla güclü olduğumu sanan bi kadındım ama durduramadım bu nedenle ayrıldık. Bir dahası olmayacak belli ki. Elle tutulur bir neden arıyorsaniz yok ama pes ettik galiba. 1sene olacak yakında sonumuz ne olur hic bilemiyorum..O kötü sen kötü, niye ayrısınız ki siz?
Niye ayrıldınız?
Niye birleşmiyorsunuz?
Sadece sonradan peydah olan bi ayrılık acısı cektiğinizi biliyoruz..
Elimizde yeterli veri mevcut değil yorum için..
Ben düşündüm onu bilemem. Sadece yakın zamanda ben kendimi toparlayamiyorum yıllar sonra iyi ki olmamış diyebilirsin halimi görünce paphia dedi.bir senede hala aşamamışsınız o da aşamamış. ben böyle aşkların bitmediğine inanıyorum. hep eski sevgiliye dönülmez derim ama evlilik stresi çok ağır geliyor insana. bir şans daha vermeyi düşündünüz mÜ? yani temelde kişilikle alakalı bir dert yoktu sanırım.
çok özgüvensiz. eğitim veya maddi imkan farkınız var mıydı? bunları mı kompleks yaptı. insan yinede ben bu kızı seviyorsam daha çok çalışır mutlu ederim der gibi geliyor.Ben düşündüm onu bilemem. Sadece yakın zamanda ben kendimi toparlayamiyorum yıllar sonra iyi ki olmamış diyebilirsin halimi görünce paphia dedi.
Beni dövebilirsin :,( bitti bir daha hiç biri olmayacak diye düşundükçe midem bulanıyor hayattan. Ağlasam ağlayamıyorum gülsem bana yakışmıyor artık. Eski fotograflarımıza bakıyorum da artık hic bir fotografta gözlerimin ici öyle gülmüyor onu farkettim.Doverim seni ya. Ne demek pes ediyorum. Boyle sey mi olur. Ayrilmak unutmak demek. Ne ikiniz unttunuz, ne de ikiniz ayrildiniz. Bos yere mutsuz etmeyin kendinizi. Dayanamiyorum boyle seylere
Kesinlikle özgüvensiz. Aslinda her sey askere gidip geldikten sonra başladı. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Herkes kadar iş problemi yaşıyoruz diyelim. Ama çok fazla geldi belki hayallerim ona.çok özgüvensiz. eğitim veya maddi imkan farkınız var mıydı? bunları mı kompleks yaptı. insan yinede ben bu kızı seviyorsam daha çok çalışır mutlu ederim der gibi geliyor.
Beni dövebilirsin :,( bitti bir daha hiç biri olmayacak diye düşundükçe midem bulanıyor hayattan. Ağlasam ağlayamıyorum gülsem bana yakışmıyor artık. Eski fotograflarımıza bakıyorum da artık hic bir fotografta gözlerimin ici öyle gülmüyor onu farkettim.
askerlik değişik bişr psikoloji geldiğide depresyondaydı belkide. ben biraz ütopik bir karakterim söyleceklerimi buna göre değerlendirin. yaşanmamışlıklar daha zor bana göre. ayrı ayrı mutsuzluk mu birlikte mutlu olmayı denemek mi? ben hep denemeyi seçtim. evet zor şeylerde yaşadım ama bilmem... yanlış yönlendirmeyim, konuyu tam bilmeden...Kesinlikle özgüvensiz. Aslinda her sey askere gidip geldikten sonra başladı. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Herkes kadar iş problemi yaşıyoruz diyelim. Ama çok fazla geldi belki hayallerim ona.
Esasen döndükten sonra bir daha eskisi gibi olamadı iyi degildi biliyordum...
Ailelerimiz de çok üzüldü böyle olmamıza ama zorla da olmuyor işte tek bir olumlu adım atmadı tekrar anlamında. Gidicem tamamen bana bir sey söyle demiştim aylar önce sana git de diyemem gitme bekle de diyemem kendimi toparlayamiyorum yapamiyorum demişti. Kafam okadar karisik ki iyi dileklerin kalbinin güzelliginden :) ama galiba ben artık bunun mumkün oldugunu dusunmuyorum. Olsa olurdu diyorum simdiye kadar bunun da bir süresi var öyle degil mi?Hayir olmaz oyle sey. Ikiniz de cok mutsuzsunuz bu durumdan. Eh ayri ayri bu derecede mutsuz olacaginiza beraber olup sevgilinin dert ettigi maddi imkana beraber yanin. Bak sevgili diyorum. Cunku er yada gec beraber olacaginiza inaniyorum. Bu acili sureci uzatabilirsiniz ama bitirmek de sizin elinizde. Buraya yazdim bak
Dedigin dogru cundagg Ama o yaşadığı depresyonu benimle atlatadı daha doğrusu kendi de atlatadı bana sorarsan. Tabi ben de onun yokluğunda tahammulsüzleşmiştim. Hic tartisma yasamayan insanlarsanix ufak tefek tartismalar bile mesele sayilabiliyor haliyle. Sonu geldi böylelikle. Daha kendini toparlayaman bey kişi benimle hiç yapamadı diyelim.askerlik değişik bişr psikoloji geldiğide depresyondaydı belkide. ben biraz ütopik bir karakterim söyleceklerimi buna göre değerlendirin. yaşanmamışlıklar daha zor bana göre. ayrı ayrı mutsuzluk mu birlikte mutlu olmayı denemek mi? ben hep denemeyi seçtim. evet zor şeylerde yaşadım ama bilmem... yanlış yönlendirmeyim, konuyu tam bilmeden...
olacaksa öyle şekillerde oluyorki.. olmayıncada insan ne yapsa yine olmuyor. hayırlısı diyim sizin için.Dedigin dogru cundagg Ama o yaşadığı depresyonu benimle atlatadı daha doğrusu kendi de atlatadı bana sorarsan. Tabi ben de onun yokluğunda tahammulsüzleşmiştim. Hic tartisma yasamayan insanlarsanix ufak tefek tartismalar bile mesele sayilabiliyor haliyle. Sonu geldi böylelikle. Daha kendini toparlayaman bey kişi benimle hiç yapamadı diyelim.