Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili simyacı yorumun icin tesekkur ederim. Hayatimda onu tanidiğim zamandan bu yana bana hiç yalan söyledigini bilmiyorum. Ve ayrildıktan aylar sonra gelip sana itiraf ediyorum sebeplerinden biri de buydu dedi.En iyi siz tanirsiniz sevgilinizi ama, ben bu hayallerini gerceklestiremem, kokuyorum vs gibi laflara inanmiyorum. Bir kacis bahanesi gibi gelir bana bunlar. Cunku iki kisi birbirini (gercekten) seviyorsa, kavusmak icin pek ala hayallerinden vazgecebiliyorlar. Eminim sizde bu kadar sevdiginiz adam icin, onun gerceklestiremedigi hayallerinizden vazgecerdiniz.
Dedim ya siz daha iyi tanirsiniz sevgilinizi. Eger bahsettigim gibi, kacis icin degil de, gercekten sizi uzmek istemedigi icin bir ayrilik yasandiysa; barismalisiniz kesinlikle. Bu zamanda kac kisi boyle bir ask yasiyor ki.
Aslında karsılıklı konuşma esnasında oldu ama geri adım atmadı o istedi ayrilmayı evet. Ben istemezdim cünkü hic de istemedım. Yoruluyordum belki o güçsüz haliyle karşimda olmasından ama yine de böyle bir şeyi düşünmedım hiç.İlk ayrılan kim yanı son sözü o mu söyledi? Çünkü ilk ona ağır gelmiş birşeyler demekki,ayrıca benzer bir durum içindeyim bende zaman istedi,hayata karşı gücüm kalmadı dedi iş konusuyla alakalı olarak ama ben şöyle dusunuyorum evlilikte daha fazla sorun olunca ne olacak demek ki yine bırakıp gidecek savaşmaya gücü yok bunların kadınlar hep daha güçlü :-(
AhhhBehzat ç nin bir sahnesi vardı savcı esraya behzat biz seninle mutsuz oluruz deyince savcı esra behzat ben seninle mutsuzluğa ds varım demişti. O geldi aklıma..
Ben hic bisey anlamadim. Ne gibi talepleriniz oldu da, ben seni mutlu edemem diye bitirmeyi secti?Kesinlikle özgüvensiz. Aslinda her sey askere gidip geldikten sonra başladı. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Herkes kadar iş problemi yaşıyoruz diyelim. Ama çok fazla geldi belki hayallerim ona.
Esasen döndükten sonra bir daha eskisi gibi olamadı iyi degildi biliyordum...
Hayir maddi imkanları cok kotu degil fakat işsizlik gibi problemler yaşıyor. İş bulamama işten ayrılma gibi. Ama bunu hepimiz yaşıyoruz ilk işler işte.Ben hic bisey anlamadim. Ne gibi talepleriniz oldu da, ben seni mutlu edemem diye bitirmeyi secti?
Maddi imkanlari cok mu kotu, ev gecindiremem derdi mi bu? O yuvayi beraber kuracaktiniz boyle buyuk askiniz vardiysa. Hic mi evlenmiyecek o zaman bu adam yani?
Canim herkes buyuk bir askdan dem vurmus, ben mi cok realistim, duygusuzum bilmiyorum. Elbette yasanmisliklar var, sevmissindir, ama senin elini birakip giden bir adam icin 1 yil aci cekmek bence fazla. Kolayi secen o olmus, inan empati yapmaya calisiyorum ama yok o da mutsuz diye bir de onun adina asla uzulemem ben. Erkek ya, hani verilmis sozlerin hic mi degeri yoktu? Bir tarafi yemiyorduysa niye seninle bu yola girdi o zaman. Niye ortak bir gelecek hayalleri kurmana izin verdi?Hayir maddi imkanları cok kotu degil fakat işsizlik gibi problemler yaşıyor. İş bulamama işten ayrılma gibi. Ama bunu hepimiz yaşıyoruz ilk işler işte.
Talepler derken böyle hanlar hamamlar istiyormuşum gibi oldu ben farkinda bile değildim bunlara takıldığının. Sadece onun söyledikleri bu oldu..
Açıkcası hiç kimseye ihtiyacim olmaz ben calisir yaparim ama o bunu diyemedi galiba elle tutulur geçerli bi neden aradığınızı biliyorum ben de çok aradım. Tartışmalar ve kendi ağzından söyledigi bu cümle var elimizde :/
Hayır asla kızmam söylediklerine ama uzun süre birlikteydik dolayısıyla hemen kurtulmak gibi ya da acı çekmemek gibi bir seçeneğim olmadı yanı geldigi gibi yaşıyorum diyelim de kendime dönüp baktigimda ben çok yıpranmışım. Toparlanamıyorum bir türlü derdimi anlatmak istedim haliyle herkes soruyor yorum yapabilmek içinCanim herkes buyuk bir askdan dem vurmus, ben mi cok realistim, duygusuzum bilmiyorum. Elbette yasanmisliklar var, sevmissindir, ama senin elini birakip giden bir adam icin 1 yil aci cekmek bence fazla. Kolayi secen o olmus, inan empati yapmaya calisiyorum ama yok o da mutsuz diye bir de onun adina asla uzulemem ben. Erkek ya, hani verilmis sozlerin hic mi degeri yoktu? Bir tarafi yemiyorduysa niye seninle bu yola girdi o zaman. Niye ortak bir gelecek hayalleri kurmana izin verdi?
Abla tavsiyesi: tam istedigin gibi olmasa da bir is bul, sosyal bir cevre edin, gelecegine yatirim yap. Kafan baska seylerle mesgul olsun ki onu daha az dusunur ol.Hayır asla kızmam söylediklerine ama uzun süre birlikteydik dolayısıyla hemen kurtulmak gibi ya da acı çekmemek gibi bir seçeneğim olmadı yanı geldigi gibi yaşıyorum diyelim de kendime dönüp baktigimda ben çok yıpranmışım. Toparlanamıyorum bir türlü derdimi anlatmak istedim haliyle herkes soruyor yorum yapabilmek için
Teşekkür ederim :)Abla tavsiyesi: tam istedigin gibi olmasa da bir is bul, sosyal bir cevre edin, gelecegine yatirim yap. Kafan baska seylerle mesgul olsun ki onu daha az dusunur ol.
Hayatinin kacmasi bir yana, bu asiri uzuntu, stres hastaliklarin bir numarali nedeni. Vucud bir yerden patlak veriyor eninde sonunda. Bunu kendine yapma.
Erkeklerin her sozune inanmayin. Seninle durup savasmamis birakmis kacmis bir adam. Kaldi ki ortada buyuk sorunlar da yokmus. Tabii ki sen uzulme diye oyle diyor. BENDEN DAHA IYILERINE LAYIKSIN BIRTANEMM gibi bi sey iste. Halimi gorsen iyi ki birakmisim bu adamiymis. Sanmiyorum ki 1 senedir mutsuz olsun. Gercekten sevse durur savasirdi. Bence gayet keyfine bakiyodur.Ben düşündüm onu bilemem. Sadece yakın zamanda ben kendimi toparlayamiyorum yıllar sonra iyi ki olmamış diyebilirsin halimi görünce paphia dedi.
Bu benim ya üzgün o da harap oldu benim yokluğumdan yazmişîm gibi oldu. Asıl mesele tabi ki üzgünüz kimse istemezdi böyle olmasını ama adamın durumu zaten normal degil artik o kronik mutsuz. Dolayisiyla kendi kendine bazen böyle icinden gecenleri soyleyebiliyor. Benden saha iyilerine layıksin diye ilecegini de sanmıyorum ama savunma yapmak değil niyetim etraflıca düşünmek. Birlikte ama yalnız yolumuzu çizelim bir şekilde mutlu oliyim ve şu halim ortadan kalksın istiyorum. Eğer üstesinden gelemezsem de bir uzmana danısmakta sakınca görmüyorum :) teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdıgin icin .:)Erkeklerin her sozune inanmayin. Seninle durup savasmamis birakmis kacmis bir adam. Kaldi ki ortada buyuk sorunlar da yokmus. Tabii ki sen uzulme diye oyle diyor. BENDEN DAHA IYILERINE LAYIKSIN BIRTANEMM gibi bi sey iste. Halimi gorsen iyi ki birakmisim bu adamiymis. Sanmiyorum ki 1 senedir mutsuz olsun. Gercekten sevse durur savasirdi. Bence gayet keyfine bakiyodur.
Ruh halin depresif. 1 senedir bu haldeysen uzman destegi alman lazim. Beyin de bi organdir hasar gorur. Yanlis salgilanan hormonlari kendin duzeltemezsin. Psikiyatra git ve tedavine basla. Kimse icin kendi sagligindan olmaya degmez. Hele seni yari yolda koyan kacan adam icin hic degmez
Onlar böyle bir şey beklemediklerini çok üzgün olduklarını yine de kararlarımıza saygı duyduklarını söylediler. Arkadaslar da kendine güvenemediği için böyle bir yolu seçtigini söylüyorlar genel kanı bu yönde. Artık fikir de yürütmüyoruz beraber oturup konuştuğumuzdA çünku sanirim tahammül edemiyorum çıkışı olmayan acaba öyle mi böyle mi geçen cümlelere aylar oldu haliyle insan dayanamıyo ayni seyleri konusmaya. Bazen araliklarla biz ikimiz konuşuyoruz genel olarak bu konuyu dişarda birakarak. Cünku önemli bir olay olduğunda irtibata geçiyoruz genelde o konuşuluyor. Kus veya kavgalı da bitmedi haliyle nasılsın diye mesaj atsam şaşırmaz:/Eski erkek arkadasinizin ailesi veya yakın ortak arkadaşlarımız falan nasıl yorumluyorlardı olayı? Çünkü biz ilişkileri yaşarken objektif olmadan görüyoruz herşeyi
Onlar böyle bir şey beklemediklerini çok üzgün olduklarını yine de kararlarımıza saygı duyduklarını söylediler. Arkadaslar da kendine güvenemediği için böyle bir yolu seçtigini söylüyorlar genel kanı bu yönde. Artık fikir de yürütmüyoruz beraber oturup konuştuğumuzdA çünku sanirim tahammül edemiyorum çıkışı olmayan acaba öyle mi böyle mi geçen cümlelere aylar oldu haliyle insan dayanamıyo ayni seyleri konusmaya. Bazen araliklarla biz ikimiz konuşuyoruz genel olarak bu konuyu dişarda birakarak. Cünku önemli bir olay olduğunda irtibata geçiyoruz genelde o konuşuluyor. Kus veya kavgalı da bitmedi haliyle nasılsın diye mesaj atsam şaşırmaz:/Eski erkek arkadasinizin ailesi veya yakın ortak arkadaşlarımız falan nasıl yorumluyorlardı olayı? Çünkü biz ilişkileri yaşarken objektif olmadan görüyoruz herşeyi