Sandviç - Kanepeler Sandviç ve Kanepeler

En başarılı bulduğunuz Sandviç ve Kanepe

• Ankete Katılan
    174
Yok mu bugün mutfağa girip 2 sandviç yapacak hatun ?

Kategorinin akıbeti , kepenk kapatmak olmasın ama yaaa ....

Kesinlikle bende istemiyorum yarisma bitsinUmarim bugun 2 kisi daha cikacaktir marifetli,eglenmek isteyen 2 kisi daha

Kesinlikle bende istemiyorum yarisma bitsinUmarim bugun 2 kisi daha cikacaktir marifetli,eglenmek isteyen 2 kisi daha

Yok olmadı eşime sandviç hazırlatayım diyorum , şöyle domates , kaşar falan , bir de mutfakgülü diye nick aldık mıydı tamamdır

Ellerden yakalanırsak çaktırmayın ama aramızda

Yok olmadı eşime sandviç hazırlatayım diyorum , şöyle domates , kaşar falan , bir de mutfakgülü diye nick aldık mıydı tamamdır

Ellerden yakalanırsak çaktırmayın ama aramızda

gecende bir arkadas anneme yaptirayim soylemeyin diyordu,tamam sen esine o annesine yaptirsin soz kimseye soylemeyecegim ben yeterki yarisma bitmesin

gecende bir arkadas anneme yaptirayim soylemeyin diyordu,tamam sen esine o annesine yaptirsin soz kimseye soylemeyecegim ben yeterki yarisma bitmesin

4 kişi olsaydı yarışma olsun diye bende yapacaktım birşey yeterki yarışma sürsün emekler boşa gitmesin Ama 4 kişi bile olmadı

4 kişi olsaydı yarışma olsun diye bende yapacaktım birşey yeterki yarışma sürsün emekler boşa gitmesin Ama 4 kişi bile olmadı

Koş hemen mutfağa , ekmeği kes ortadan , bardakla yuvarlaklar kes , üzerine evde ne varsa koyuver bi zahmet nevreste

Bak 4 . geldi işte , sıra sende , son 1 saatin , hadi hadi bi koşu

Koş hemen mutfağa , ekmeği kes ortadan , bardakla yuvarlaklar kes , üzerine evde ne varsa koyuver bi zahmet nevreste

Bak 4 . geldi işte , sıra sende , son 1 saatin , hadi hadi bi koşu

slm kizlar bende geldim nasilsiniz ? ben bu gun bisey yapmadim yemek felan hazirciydim

Oylama başlamıştır.... Katılan herkese teşekkür ederiz...

Merhaba
Bütün arkadaşların ellerine sağlıkAma tek oy hakkımız varBen de oyumu piyano kanepe ve çeşitli kanepelere verdimHayırlı olur inşaallah

Çok istediğim halde bazı sebeplerden dolayı katılamadım..
Önce buzdolabı arızası ardından gribal durumum engel oldu bana..
İzmir'in meşhur kumrusunu yapma niyetindeydim..(hamurunu da kendim yapacaktım sözde..)
Kısmet..

İşte İzmir Kumru

Ve Surrender arkadaşıma oy verdim..
Müzik aşkı adına bayıldım o piyanolu kanepelere

Herkes her zamanki gibi çok başarılı.. Ellere sağlık..
Herkese bol şans..

Saglik olsun Meg sekerciiimdevamlilik saglandi ya onemli olan buyduama baska bir yarista seni gormeyide cok isterim,bide rabisi

bu arada farkindamisiniz mesaj sistemi normale donmus ,cok sevindiiimbu ise surrenderde cok sevinecek

Hep bahane hep bahane

Yapamadın şöyle bol kaşarlı bi tost

Herkese bol şanslar

Son anda tarif ekleyerek kategorinin iptaline '' duuuur'' diyen arkadaşlara da tekrar teşekkürler...:13:

Oyum Surrender arkadasimizin paylasimina gitti. Basarilar. Emeklerinize saglik

İptal olsaydı çok üzülürdüm.. Suçlardım kendimi de..
Ama inan dün bile nasıl ağırlık vardı üzerimde,öksürük zaten hala devam
Kısmet şekercim.. Katılmak isterim tabii ki..
Teşekkürler

Sen nasıl feyk attın bana be
Dilimlenmiş sucuklarla tost yapacaktın dimi
Ama yemezler ben de kumru yapacaktım zaten

Ellerine sağlık Ausum senin de

Son düzenleme:

Azcık kandırık yaptım sadece

Senin şevkini baştan kırmayayım dedim

Sağol canım bu arada .

Azcık kandırık yaptım sadece

Senin şevkini baştan kırmayayım dedim

Sağol canım bu arada .

Ama ben de az alçak değilmişim dimi :86:

Ah yapıcaktım ki o İzmir Kumruyu ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…