Sandviç - Kanepeler Sandviç ve Kanepeler

En başarılı bulduğunuz Sandviç ve Kanepe

• Ankete Katılan
    174
hepsi birbirinden nefis görünüyor.
Ama ralli arabasıyla oyumu kapan AUSENCİA'ya gönülden başarılar dilerim.:16::16:

ayrıca bende o kreplerden yapıp üstüne nutella ve meyve parçalarıyla harika tatlar yaratıyorum bilesiniz :9:

Merhaba
Bütün arkadaşların ellerine sağlık:16:Ama tek oy hakkımız var:31:Ben de oyumu piyano kanepe ve çeşitli kanepelere verdim:34:Hayırlı olur inşaallah:54::54::54::54:
teşekkür ederim kibarım :38:..............
Çok istediğim halde bazı sebeplerden dolayı katılamadım..
Önce buzdolabı arızası ardından gribal durumum engel oldu bana..:5:
İzmir'in meşhur kumrusunu yapma niyetindeydim..(hamurunu da kendim yapacaktım sözde..)
Kısmet..

İşte İzmir Kumru :56::39::39::39:

Ve Surrender arkadaşıma oy verdim..:38:
Müzik aşkı adına bayıldım o piyanolu kanepelere :16:

Herkes her zamanki gibi çok başarılı.. Ellere sağlık..:54::54::54::54::54:
Herkese bol şans..
canım çok sağ ol :31:
Saglik olsun Meg sekerciiim:38::38:devamlilik saglandi ya onemli olan buydu:21:ama baska bir yarista seni gormeyide cok isterim,bide rabisi:23::23:

bu arada farkindamisiniz mesaj sistemi normale donmus ,cok sevindiiim:52::52:bu ise surrenderde cok sevinecek :29:
evet ben dün fark ettım :D zaten mesaj kısmı fark ettırdı kendını :60::27:
Oyum Surrender arkadasimizin paylasimina gitti. Basarilar. Emeklerinize saglik:34:

çok teşekkürler :21:

sörüme verdim. inanılmaz bir emek vardı. hatta görsel bir şölendi..sanatsal bir yaratıcılık..,piyano tınılarını hissettiren.
ve lezzetide oralardan ağzımı sulandırıyordu.

Son düzenleme:
sörüme verdim. inanılmaz bir emek vardı. hatta görsel bir şölendi..sanatsal bir yaratıcılık..,piyano tınılarını hissettiren.
ve lezzetide oralardan ağzımı sulandırıyordu.

çok teşekkür ederim oky :38::29:

Son düzenleme:
Bayrak süper olmuş :72:

Çok teşekkürler .

O gün 19 Mayıs tarihine denk gelmişti , arabanın 19 numaralı olması da ondan kaynaklı :34:

hepsi birbirinden nefis görünüyor.
Ama ralli arabasıyla oyumu kapan AUSENCİA'ya gönülden başarılar dilerim.:16::16:

ayrıca bende o kreplerden yapıp üstüne nutella ve meyve parçalarıyla harika tatlar yaratıyorum bilesiniz :9:

Çok teşekkürler :16:

Nutella dedin mi şimdi bana diyet bozasım geldi ama benim :14:

hepinizin ellerine sağlık, çok güzel ve lezzetli görünüyor bütün sandviçler. :16:
ausencia arkadaşım sandviçlerin beni o kadar acıktırdı ki :1:
gidip kendime bi tane ekmek arası alacağım.
sör piyano süper olmuş çok emek vermişsin tebrik ederim, oyumu sana verdim o yüzden :34:
bir de noel babalara bayıldım, keşke domates sevsem de yesem hepsini dedim. :1:

hepinizin ellerine sağlık, çok güzel ve lezzetli görünüyor bütün sandviçler. :16:
ausencia arkadaşım sandviçlerin beni o kadar acıktırdı ki :1:
gidip kendime bi tane ekmek arası alacağım.
sör piyano süper olmuş çok emek vermişsin tebrik ederim, oyumu sana verdim o yüzden :34:
bir de noel babalara bayıldım, keşke domates sevsem de yesem hepsini dedim. :1:

çok saol canım :16:

Tekrardan ellerine sağlık Sör'üm. :56:

Hazırlarken çok emek harcadığını biliyorum.

Böylesinee Oyum senin ellerine emeğine sağlık Yarışmada başarılar diliyorumm..:16::16::32::32:

Bu yarismanin devamliligini en cok isteyenlerden biriydim,bu nedenle oyum son anda yarismaya 5. olarak katilan ve bu devamliligi saglayan sevgili Nevreste ye ve ona yarim saatte bu sunumlari hazirlamada yardimci olan ikiz kizlarina :46::46:.Hepinizin ellerine saglik ve bol sanslar arkadaslar ..:16::16:

Bu yarismanin devamliligini en cok isteyenlerden biriydim,bu nedenle oyum son anda yarismaya 5. olarak katilan ve bu devamliligi saglayan sevgili Nevreste ye ve ona yarim saatte bu sunumlari hazirlamada yardimci olan ikiz kizlarina :46::46:.Hepinizin ellerine saglik ve bol sanslar arkadaslar ..:16::16:

Teşekkür ederiz canım:38:

Back
X