Rabisin yarismaya katilmasini umid ettigim gibi bunuda umid edecegimvalla sabirsizlikla bekliyoruz istah kabartan turden renkli renkli sunumlar
![]()
Rabişin katılmasıyla karşılaştırırsan bu yarışma yarışmacısız geçer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabisin yarismaya katilmasini umid ettigim gibi bunuda umid edecegimvalla sabirsizlikla bekliyoruz istah kabartan turden renkli renkli sunumlar
![]()
arzum kolay gelsin, meyveli turta galiba?Çok nefis görünüyor....![]()
Evet canımŞaka yaptım zaten,netten bu görüntü karşıma çıkınca dayanamadım paylaşmak istedim sizinle sadece..Yani korkmayın kızlar yapmayacağım
Bu kategoride ben yokum
Ben oy vereceğim tostuma,Meg ime
![]()
İkidir yarışmaya katılamıyorum vaktim olsa bende istiyorum.Ama bu resim yükleme olayı çok sinir bozucu.Doğru düzgün resim yükleyemiyorum ya kızlar.Hep yapılış aşamasının sırası karışıyor.![]()
ben de heyecanla girdim ne var ne yok diye ama halaa paylaşılan bir tarif yok :44::44::44:
kızlar nerdesinizz...herkes son haftaya mı bıraktı acaba inşaallah patlama olacak...
![]()
Baslikta problem var kanape degil kanepe olacak
Bendemi bi domatesli peynirli sandvic yapip katilsam
biran once katilanlar olsada istahimiz acilsa aciktim![]()
Evet benim de dikkatimden kaçmadı
Tansaşta çok güzel soğuk sandviçler satılıyor, ben de onlarla katılabilirim![]()
kandirik yapma hakkinla katil kes bi domates peynir zeytin koy ekmegin arasina
annen yaparda katilirsan annenin adina bi uyelik alda o katilsin bari![]()
katıl tabii hayatımm daha vakit var nasılsaa.. elinin lezzetiyle de eklenince ortaya harika bir sunum çıkacaktırriptal olursa katılım az diye skendaallllllll
herkes birbirine diyo sen katıl diye bi bakmışsın son anda hepsi katılmış bende dahil![]()
bende mi katılsam acaba, bir sandviçten neler yaratılabılır ki
ben bugun düşüneyim biraz, belkı katılırım![]()
Pazar günü evde oğlumla kısa süreli bir mutfak macerası yaşadık ve sandviç ve kanepelerimi gönderdim editör onayına
Yapımı çok kolay , eğlenceli tarifler oldu , umarım beğenirsin .
Evet , bekliyorum artık hadi birileri öncülük etse de bizde aklımızdakileri yapsak diyenleri![]()