Sandviç - Kanepeler Sandviç ve Kanepeler

En başarılı bulduğunuz Sandviç ve Kanepe

• Ankete Katılan
    174

Rabisin yarismaya katilmasini umid ettigim gibi bunuda umid edecegim:1::1::1:valla sabirsizlikla bekliyoruz istah kabartan turden renkli renkli sunumlar :16::16::16:

Rabişin katılmasıyla karşılaştırırsan bu yarışma yarışmacısız geçer:27:Evet ben de bekliyorum:56:

İkidir yarışmaya katılamıyorum vaktim olsa bende istiyorum.Ama bu resim yükleme olayı çok sinir bozucu.Doğru düzgün resim yükleyemiyorum ya kızlar.Hep yapılış aşamasının sırası karışıyor.:27::41:

Günaydın kızlaarrr....:16: Bakın ben bunu yapacagım,siz ne yapacaktınız ??:27:

$image.webp

arzum kolay gelsin, meyveli turta galiba?Çok nefis görünüyor....:16:

Evet canım :1: Şaka yaptım zaten,netten bu görüntü karşıma çıkınca dayanamadım paylaşmak istedim sizinle sadece..Yani korkmayın kızlar yapmayacağım :1: Bu kategoride ben yokum :19: Ben oy vereceğim tostuma,Meg ime :34:

Evet canım :1: Şaka yaptım zaten,netten bu görüntü karşıma çıkınca dayanamadım paylaşmak istedim sizinle sadece..Yani korkmayın kızlar yapmayacağım :1: Bu kategoride ben yokum :19: Ben oy vereceğim tostuma,Meg ime :34:

Yapsaydın yerdik ne güzel....bende oy verenlerdenim,herkese güzel hazırlamalar ve başarılar.......:56:

Bi bakayım nasıl tarifler var dedim ama bişi yoookkk:53::53::53::50::50::50:
Kesin herkes birbirini bekliyoooo birden patlama olcak tariflerde:9::9::9::9:

İkidir yarışmaya katılamıyorum vaktim olsa bende istiyorum.Ama bu resim yükleme olayı çok sinir bozucu.Doğru düzgün resim yükleyemiyorum ya kızlar.Hep yapılış aşamasının sırası karışıyor.:27::41:

o sıkıntıyı bende yaşadım çok sinir bozucu ya
var mı bir formulü biz mi beceremiyoruz anlamış değilim:1::1:

Günaydın kızlaarrr....:16: Bakın ben bunu yapacagım,siz ne yapacaktınız ??:27:

Eki Görüntüle 715489

ooyy anacım o ne
ekrana yapıştım
gel beni ye diyor resmen:52::52::52:

Son düzenleme:
ben de heyecanla girdim ne var ne yok diye ama halaa paylaşılan bir tarif yok :44::44::44:
kızlar nerdesinizz...:53::53::53: herkes son haftaya mı bıraktı acaba inşaallah patlama olacak...:52::52::52::52:

ben de heyecanla girdim ne var ne yok diye ama halaa paylaşılan bir tarif yok :44::44::44:
kızlar nerdesinizz...:53::53::53: herkes son haftaya mı bıraktı acaba inşaallah patlama olacak...:52::52::52::52:

iptal olursa katılım az diye skendaallllllll:27::27::27:
herkes birbirine diyo sen katıl diye bi bakmışsın son anda hepsi katılmış bende dahil:53::53::53::52::52::52::9::9::9:

bende mi katılsam acaba, bir sandviçten neler yaratılabılır ki:27:
ben bugun düşüneyim biraz, belkı katılırım :27:

Baslikta problem var kanape degil kanepe olacak :27:

Bendemi bi domatesli peynirli sandvic yapip katilsam :52:

biran once katilanlar olsada istahimiz acilsa aciktim :56:

Baslikta problem var kanape degil kanepe olacak :27:

Bendemi bi domatesli peynirli sandvic yapip katilsam :52:

biran once katilanlar olsada istahimiz acilsa aciktim :56:

Evet benim de dikkatimden kaçmadı :60:

Tansaşta çok güzel soğuk sandviçler satılıyor, ben de onlarla katılabilirim:17:

Evet benim de dikkatimden kaçmadı :60:

Tansaşta çok güzel soğuk sandviçler satılıyor, ben de onlarla katılabilirim:17:

kandirik yapma hakkinla katil kes bi domates peynir zeytin koy ekmegin arasina :27:
annen yaparda katilirsan annenin adina bi uyelik alda o katilsin bari :52:

Pazar günü evde oğlumla kısa süreli bir mutfak macerası yaşadık ve sandviç ve kanepelerimi gönderdim editör onayına :42:

Yapımı çok kolay , eğlenceli tarifler oldu , umarım beğenirsin .

Evet , bekliyorum artık hadi birileri öncülük etse de bizde aklımızdakileri yapsak diyenleri :34:

iptal olursa katılım az diye skendaallllllll:27::27::27:
herkes birbirine diyo sen katıl diye bi bakmışsın son anda hepsi katılmış bende dahil:53::53::53::52::52::52::9::9::9:
katıl tabii hayatımm daha vakit var nasılsaa.. elinin lezzetiyle de eklenince ortaya harika bir sunum çıkacaktırr:56::56::16::16::16:....ben de düşünüyorum bakalım....iyi hissedersem farklı bir sunumla renk katabilirim yarışmaya:16::16::16:
bende mi katılsam acaba, bir sandviçten neler yaratılabılır ki:27:
ben bugun düşüneyim biraz, belkı katılırım :27:

sandviç deyip geçmeyelim çok farklı tatlar çıkabiliyor karşımızaa...katılmalısın bencee dee..:34:

Pazar günü evde oğlumla kısa süreli bir mutfak macerası yaşadık ve sandviç ve kanepelerimi gönderdim editör onayına :42:

Yapımı çok kolay , eğlenceli tarifler oldu , umarım beğenirsin .

Evet , bekliyorum artık hadi birileri öncülük etse de bizde aklımızdakileri yapsak diyenleri :34:

aaaa ablam katılmış yaşasııınnnnn:52::52::52:
peşinden ben takip edebilirim seni:52:

Back
X