- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Herdefasinda umuyosun rabisim ya bir kerede seni gormeyi bende umud ediyorum![]()
sondan birinci olmaya hic niyetim yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herdefasinda umuyosun rabisim ya bir kerede seni gormeyi bende umud ediyorum![]()
Evet yaa...Rabia cığım,sende katılsana lüfteennn![]()
ben böyle iyiyimseyirci olarak katiliyorum zaten
![]()
Heee...O zaman bende seyirci olarak katılayım bakalım ne olacak![]()
kimseden ses yok ya
bekliyorum birileri birşey yapsada bende yapsam diye ama tık yok
adaysız mı geçecek bu kategori![]()
herkes seyirci olarak katilsa yarisma bombos gecer
ilk sen basla ozman![]()
herkes seyirci olarak katilsa yarisma bombos gecer
ilk sen basla ozman![]()
Yaaaa...İşte aynen öyle olur..Herkes seyirci olarak katıliyim,yok ben sonuncu olurum yapamam derse yarışma olmaz zaten..
Bu kategoride pek birşey çıkmayacak diye düşünüyorum nedense :44: Şööyle köfteler pilavlar olsaydı iyiydi![]()
Yaaaa...İşte aynen öyle olur..Herkes seyirci olarak katıliyim,yok ben sonuncu olurum yapamam derse yarışma olmaz zaten..
Bu kategoride pek birşey çıkmayacak diye düşünüyorum nedense :44: Şööyle köfteler pilavlar olsaydı iyiydi![]()
sap gibi tek başıma mı yarışcam
bu kategori iptal olacak gibi bir ses var içimde
hadi birşeyler hazırlayında bende katılayım ya![]()
Kimseler katılmazsa,daha önce yazdığım tostlarım var ya,hani çookk meşakkatli hazırlanan tostlarım, ben katılırım onlarla yarışamaya,hem birinci olurum garanti:86:
benim cidden zamanim yok katilmayaevde zaten dünya isle ugrasiyorum yarismayla basedemem
baska aday olmayinca direk birinci olursun![]()
Kimseler katılmazsa,daha önce yazdığım tostlarım var ya,hani çookk meşakkatli hazırlanan tostlarım, ben katılırım onlarla yarışamaya,hem birinci olurum garanti:86:
olsada yesek vallacanım istedi şimdi
bence hiçbirşey o tostun yerini tutamaz
iptal olma mevzusu olmasa güzel olurdu![]()
Bolll kaşarlı tosta bayılırımÇok zordur tabi,kaşarların hepsinin dışarıya çıkmaması lazım mesela
Kesinlikle katılmalısın hayatım
Ya ben şöyle tariflere bir göz attımda en güzeli,ilginci Kazen beyin fotoğrafını paylaştıgı Uğur Böcüklü Kanepe..Başkada şunu yapiyim,değişik olur,ilgi çeker oyları toplarım dedigim bir tarif bulamadım açıkcası..
Bekleyelim bakalım belki çıkar,daha vakit var tabi![]()
Megde toastleriyla katilmayi düsünüyormusbak aday cikti bile
![]()