Sandviç - Kanepeler Sandviç ve Kanepeler

En başarılı bulduğunuz Sandviç ve Kanepe

• Ankete Katılan
    174
güzel kategori :34:
değişik seyler cıkıcaktır mutlaka...

içimden bı ses katılllll dıye bagırınıyor. bastırabılırsem sadece ızleyecegım, ama bastıramazsam katılırım.
ama katılırsam yaptıklarımı yerım, yersem kılo verme seruvenımde en az 1-2 hafta gerıye giderim.

ooooooofffffffffffff:50:

kimseden ses yok ya:31:
bekliyorum birileri birşey yapsada bende yapsam diye ama tık yok:52:
adaysız mı geçecek bu kategori:19::19:

Ben sabahları tost yapıyorum kahvaltı için..:56:
İçine salam,sucuk ve kaşar koyuyorum,tost makinesinde presleyip kızarması için bekliyorum..
Ne meşakkatli iş :6:
Bu işlemi fotoğraflayıp katılsam yarışmaya,ne kadar çooookkk oy alırım düşünemiyorum bile :18::12::21::21:
Oy şimdiden heyecan bastı :61:

:86::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
herkes seyirci olarak katilsa yarisma bombos gecer :1:

ilk sen basla ozman :52:

Yaaaa...İşte aynen öyle olur..Herkes seyirci olarak katıliyim,yok ben sonuncu olurum yapamam derse yarışma olmaz zaten..

Bu kategoride pek birşey çıkmayacak diye düşünüyorum nedense :44: Şööyle köfteler pilavlar olsaydı iyiydi :56:

Yaaaa...İşte aynen öyle olur..Herkes seyirci olarak katıliyim,yok ben sonuncu olurum yapamam derse yarışma olmaz zaten..

Bu kategoride pek birşey çıkmayacak diye düşünüyorum nedense :44: Şööyle köfteler pilavlar olsaydı iyiydi :56:

bencede:19:
bir durgunluk var bu ara herkeste:19:

bende öyle düşünüyorum güzel sandviç kanepe tarifleri var muhakkak ama çok basit birşeyde olmasın diye düşünür insanlar ne yapsalar basit kaçacak diye katılmak istemeyebilirler bana da ilk öğrendiğimde garip geldi sandviç kanepe kategorisi tabii sofralarda yapılıyor ama ben pek tercih etmiyorum atıştırmalık daha çok. Daha birçok yemek seçeneğimiz vardı. Köfteler, tavuklar, hamur işleri, çikolatalı tatlılar, pastalar,kek-kurabiyeler...

Kimseler katılmazsa,daha önce yazdığım tostlarım var ya,hani çookk meşakkatli hazırlanan tostlarım, ben katılırım onlarla yarışamaya,hem birinci olurum garanti :32::9::9::9::9::9::9::86:

Son düzenleme:

benim cidden zamanim yok katilmaya :31: evde zaten dünya isle ugrasiyorum yarismayla basedemem :31:

sap gibi tek başıma mı yarışcam:60::60::60:
bu kategori iptal olacak gibi bir ses var içimde:19::19:
hadi birşeyler hazırlayında bende katılayım ya:52:

baska aday olmayinca direk birinci olursun :9::9::9:

Kimseler katılmazsa,daha önce yazdığım tostlarım var ya,hani çookk meşakkatli hazırlanan tostlarım, ben katılırım onlarla yarışamaya,hem birinci olurum garanti :32::9::9::9::9::9::9::86:

olsada yesek valla:1:canım istedi şimdi
bence hiçbirşey o tostun yerini tutamaz:56::56:

benim cidden zamanim yok katilmaya :31: evde zaten dünya isle ugrasiyorum yarismayla basedemem :31:

baska aday olmayinca direk birinci olursun :9::9::9:

iptal olma mevzusu olmasa güzel olurdu:52::52::52::52:

Bolll kaşarlı tosta bayılırım :56: Çok zordur tabi,kaşarların hepsinin dışarıya çıkmaması lazım mesela :P Kesinlikle katılmalısın hayatım :34:
Ya ben şöyle tariflere bir göz attımda en güzeli,ilginci Kazen beyin fotoğrafını paylaştıgı Uğur Böcüklü Kanepe..Başkada şunu yapiyim,değişik olur,ilgi çeker oyları toplarım dedigim bir tarif bulamadım açıkcası..
Bekleyelim bakalım belki çıkar,daha vakit var tabi :31:

olsada yesek valla:1:canım istedi şimdi
bence hiçbirşey o tostun yerini tutamaz:56::56:

iptal olma mevzusu olmasa güzel olurdu:52::52::52::52:

Megde toastleriyla katilmayi düsünüyormus :52::52: bak aday cikti bile :9::9:

Bolll kaşarlı tosta bayılırım :56: Çok zordur tabi,kaşarların hepsinin dışarıya çıkmaması lazım mesela :P Kesinlikle katılmalısın hayatım :34:
Ya ben şöyle tariflere bir göz attımda en güzeli,ilginci Kazen beyin fotoğrafını paylaştıgı Uğur Böcüklü Kanepe..Başkada şunu yapiyim,değişik olur,ilgi çeker oyları toplarım dedigim bir tarif bulamadım açıkcası..
Bekleyelim bakalım belki çıkar,daha vakit var tabi :31:

aynen kazen beyin paylaştığı uğurböcüklü kanapelerden başka ilgi çekici kanape yok ki
paylaşmasa yapılabilirdi:1::1:

katılabilirim diye düşünyorumm :34::34:
şartları fln detaylı okuyayım ben barii :68::68:

Arzum,Gözde ve Rabiş
Dalga geçmeyiniz litfen :63:

:86::60::60::60::60::60:

Back
X