Sandoloz sakızı hakkında bılgısı lanlar ltf yardımm

ates_parcasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
102
1
slm arkadaslar sandoloz sakiziyla zayiflamak zararlimi diyet yapmadan bir kisi bu bitkiyle 1 ayda 5 kilo vermis ama bu bitkinin zararli oldugunu hormonlari bozdugunu duydum bilginiz varsa ltf bana yardimci olun artik cok bunladim kilo vermk istiyorum dolabimdaki hic bir elbisem olmuyo artik bitsin bu iskence

Son düzenleme:
zararlı olduğunu sizde biliyosunuz...boşuna riske atmayın kendinizi forumda zayıflama yöntemlerini okuyun...

Ben kullandım. elma sirkesi ile bilgileri okurken karşılaştım sandolozla. Elma sirkesini salatalara katarak sandolozu da çok ufak bir parçayı suyla yutarak alıyorum. Ancak sandolozu kür gibi yaptım.Sürekli kullanmadım. hem kabızlık problemi çektiğimden hem de kilo , böle bi yöntemi benimsedim.. Ancak kür gibi kullandım sürekli değil. Sakıncalarından biri adet kanamalarını arttırdığı yönündeydi bunu da yeni öğrendim. Şimdilik işime yaradı ve sorunum yok.

ancak ben diyette yapıyorum. sandolozla süt ürünleri yenmez diye biliyorum. Ben üstelik karbonhidratı da minimum alıyorum. Yani mucize sandolozda değil :)

himm banada arkadasim kadinin hic diyet yapmadan 15 kilo verdigini soyledi bende cok sasirdim yalan olsa dicem kadini taniyor kendi anneside hic diyetsiz ayda 5 kilo verdi valla bilmiyorum ya neyapicami benim denemedim sey kalmadi bide bunumu denesem

öyle olsa herkes yapar, kilolu kimse kalmaz. Ben bu kadar iyimser düşünmüyorum. En canlı örnek benim :) 6 ayda 12 kilo. Gerçi ben aynı zamanda guatr hastasıyım. Bel ve diz sorunu olduğundan spor da yapamıyorum. Ama iş yemek konusuna gelince düzenli ve uygunn yiyecekleri yemek için fazlası ile uğraşıyorum ancak bu kadar oldu. Sağlık öncelikli ve kiloyu korumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…