Sandık sonuç tutanakları ortaya çıktı! Tutarsızlık iddiası

O zaman hayırlısı biz hak yolda diye düşündüğünüz için devam diyoruz ve Allaha emanetiz .....önceki soylemlerde haklsın diyelim peki simdiki chp söylemleri için ne diyosun hak mı yani
Iktidarda olan AKP. Secimin guvenligini saglamak onlarin gorevi. Hani onceden de birsey yazmissin buraya, cevap vermek istemedim gerci, ama madem bana soruyorsun: CHP oylarin calinmamasini saglayamazken nasil ulke yonetecek demissin ya. Onu da onlar basa geldiginde gorecegiz insallah. Bugune bakalim biz. Bugun oylarin calinmamasini saglayamayanlar AKPliler cunki. Onlar nasil yonetiyor sence?

Bak, oylari calmasindan korkulan parti bugun ve yillardir AKPdir. Hic bir secim doneminde bunca insan gunlerce sandik basinda nobet beklemedi Turkiye tarihinde, ta ki bunlar basa gelip turlu turlu oyunlar cevirene dek.. Bu gordugun de onlardan biri. Canlari istediginde muhursuz oylarla, canlari istediginde gecersiz oylarla baskanlik pesinde olan tek parti AKP. Sen hala sor, kor kor parmagim gozune..

Adanalı ile Karslı
Adanalı ile Karslı iki arkadaş memleketlerinin ne kadar soğuk ve sıcak olduklarını anlatıyorlardı.
Karslı:
- "Bizim oralar öyle soğuk olur öyle soğuk olur ki, kışın inekleri sağabilmek için altlarına mangal koyup onları önce ısıtmak zorunda kalırız."
Adanalı, buna cevaben şöyle dedi:
- "Sorma arkadaş, bizim Adana'da da öyle sıcaklar olur ki, tavuklar haşlanmış yumurta yumurtlamasın diye buz yuttururlar."

Sor sor ezkor kor ne bide lafı çarpıtma chpnin söylemine ne diyosun diyorum....Bide yunanca biliyo musun yunan gazetesi ayasofyanin intikami yazmis ama ne yalan soyleyim ben bu sayfalara guvenmiyoru haberlerdede.görmedim bu haber.doğru mu dogruysa senin için ne.ifade.ediyor.....bide ne.kadar.dogru bilmiyorum 1 oy mevzu cogu sandiktsn ısrarla 1 oy yazılmış ....2 degil 5 degil 1........1 dolarcılar gibii

Bu bana dimiama cidden Atatürk düşüncem bende saklı tahmin bile edemezsiniz

Ama oyle aslinda. CHPyi Ataturk kurdu. En son 1950de tek basina iktidar idiler. Sonrasi sag partiler veya koalisyonlarla gecen yillar. Onlarin 1950ye kadar kurduklari fabrikalari, limanlari, bankalari AKP 17 yildir sata sata anca bitirdi, simdi toprak satimina gecti artik.. Ormanlari ranta aciyor, topraklari da Katara, Suudi Araplara ve Israile satiyor. Bu gidise bir dur denmezse yakinda Turk mali diye birsey kalmayacak. Mirasyedi bunlar, CHPnin yaptiklarini yiyip bitirdiler. O bile yetmedi, Ulkeyi borc batagi icinde birakip gidecekler birgun. 17 yil once 80 milyar olan dis borc en son baktigimda 450 olmustu. 80 yilda 80 milyar, 17 yilda 450. 1950ye gitsen o da yok zaten.

Chpnin söylemleri.diyorum.....bide gercekten anlamadığım.için soruyorum yatırim nedir nasıl.yapılır.ve hep yabancı yatırımcılar.diyorlarya bunlardan kasıt.nedir .....ayrıca satma.değil y.i.d......ha artısı eksisi.buna.ekonomistler cevap vermis olumlu bakanda var olumsuz bakanda...

Kor kor parmagim gozune, unlu bir atasozudur. Bilmedigini tahmin etmeliydim, kusura bakma. Herseyin gozune batacak kadar ortada olmasi ve senin hala gormemen demek anlamina gelir.

Ben sandik basinda degilim, hic bir secmen kagidini gormedim, mis musla fikir yurutecek degilim. Gorunen koy kilavuz senin icin istiyor olabilir, benim icin istemiyor. Secimlerden once de diyordum, bunlar belediyeleri vermemek icin her turlu katakulliyi yaparlar diye, yanilmadigimi goruyorum, o kadar. Insanda biraz ongoru olmali. Yillardir ne desek cikmadi mi? Gulen konusunda, acilim konusunda, ekonomi konusunda, secimler konusunda.. Hala soruyorsun. Kor kor parmagim gozune Lamelif.

Yatirim nedir? Ulkede adaleti ve uygun kosullari saglarsin, yabancilar dolarlari alir gelir sirket, fabrika kurar, binlerce insana as is kapisi acilir. Dolar bollasinca degeri duser. Ekonomiye katki saglanir. Para kazanan para harcar. Cark doner. Senin anladigin ne? Toprak satmak, Suriyelilere maas baglamak, adaleti tek adamin iki dudagi arasina birakip yabanciyi hukuksuzluktan korkutup kacirtmak mi?

Kiz chp söylemlerinide yaz....kor kor parmak gözüne ne var yeni öğrendim bilmemek.ayıp mi

Suriyelilere kac lira bağlamış....bu arada cevabını görmeden uyuyakalabilirim

Kiz chp söylemlerinide yaz....kor kor parmak gözüne ne var yeni öğrendim bilmemek.ayıp mi
Neymis CHP soylemleri? Aynisini ben de soyluyorum ya, biraz da bana bakarak konus.. CHP yi Ataturk kurdu. Is Bankasinin da fikir babasi ve kurucu uyesiydi, kendi hisselerini de CHPye birakmistir. Seninkiler cok ugrasti Is bankasini varlik fonuna devredip sonra da satarak CHPnin gelirini kesmek icin ama o kadar ugrastiklari halde bankanin bir yamugunu da bulamadilar kulp takmaya.. Oyunlar oyunlar..
Sen bosver, Hak yolun buysa o yolda yurumeye devam.. Bence seytanin yolundasin, ama neyse..

Bence değil.Bilgisayarda bir şeyleri değiştirmek çok daha kolay.Herkesin bilgisayar bilgisi facebookla sınırlı değil çünkü.

öncelikle hayırlı olsun tabi....

ama herkes biliyorki istanbul ve ankarayı Allah nasip etmedigi sürece ezerek asla alamazlar ancak ufak farklarla alabilirler.

Neyi diyosun ....bencede kor kor parmağım güzüne....pkk terör örgütü degildir.diyolar ve hala görmüyorsun....tek harf yazacak halim yok.... sizin köy büyük desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…