Yanlis bilgilendirmeye gerek yok karsilastirmali sonuclar var hersey gayet seffaf.
Kisi kendinden bilir isi.Yillardir akp ve biad timi cala cirpa prof oldular ee haliyle kimseye guvenemiyorlar bu secim akp sanirim hilehurda yapamayinca napicagini sasirdi.Bekleyelim kim ak kim kara gorucez.Herşey ortaya çıkacaktır.İmamoğlu ankara da istanbulda kesin alacağız dedi ve miting yapmadı hdp liler de mitinge katılır da işbirliği ortaya çıkar diye.Bunlar herzaman bizim oylar çalındı naraları atardı ne hikmetse bu sefer çıt yok.Seçim sonuç tutanağını yanlış tutan 35 kişi dün gece gözaltına alındı.Avukat eşliğinde oylar sayılınca gerçekler ortaya çıkacaktır.Ondan sonra gerçekten kim kazanırsa tebrik edeceğiz.Halkın iradesi en önemlisi
Herşey ortaya çıkacaktır.İmamoğlu ankara da istanbulda kesin alacağız dedi ve miting yapmadı hdp liler de mitinge katılır da işbirliği ortaya çıkar diye.Bunlar herzaman bizim oylar çalındı naraları atardı ne hikmetse bu sefer çıt yok.Seçim sonuç tutanağını yanlış tutan 35 kişi dün gece gözaltına alındı.Avukat eşliğinde oylar sayılınca gerçekler ortaya çıkacaktır.Ondan sonra gerçekten kim kazanırsa tebrik edeceğiz.Halkın iradesi en önemlisi
Kisi kendinden bilir isi.Yillardir akp ve biad timi cala cirpa prof oldular ee haliyle kimseye guvenemiyorlar bu secim akp sanirim hilehurda yapamayinca napicagini sasirdi.Bekleyelim kim ak kim kara gorucez.
Koskoca iki buyuksehirde secim tekrarlanmasinin kulfetini halka ekonomik olarak nasil yansiyacagni da hesapliyorsunuzdur umarim.Gerekli gorulen yerlerde sayim yaoiliyor iste milim milim ilerleme var daha ne yapsinlar?o zaman bursa manisa balikesir giresunda da tekrar olsun chpnin milim farkla kacirdigi yerlerde yani sacma degil mi sizce?Eki Görüntüle 2253514 kamera kısmından.emin değilim ama izledim. Bence yeniden sayılmasın....seçim tekrar yapılsın 2 ilde ve kamera kayıtları ysk da izlensin
Herşey ortaya çıkacaktır.İmamoğlu ankara da istanbulda kesin alacağız dedi ve miting yapmadı hdp liler de mitinge katılır da işbirliği ortaya çıkar diye.Bunlar herzaman bizim oylar çalındı naraları atardı ne hikmetse bu sefer çıt yok.Seçim sonuç tutanağını yanlış tutan 35 kişi dün gece gözaltına alındı.Avukat eşliğinde oylar sayılınca gerçekler ortaya çıkacaktır.Ondan sonra gerçekten kim kazanırsa tebrik edeceğiz.Halkın iradesi en önemlisi
Tabi itiraz varsa olsun chpnin ya da ak partinin farketmez adalet olsun yeterki....Yalnız bu süreç 10 günü bulur ben chpli olsam bu beni rahatsız ederdi açıkçası....secim sonucu yıldırım derse kabullenecek misiniz....sahsen benim içime sinmez sonuç yıldırım bile olsa güvenemem....Koskoca iki buyuksehirde secim tekrarlanmasinin kulfetini halka ekonomik olarak nasil yansiyacagni da hesapliyorsunuzdur umarim.Gerekli gorulen yerlerde sayim yaoiliyor iste milim milim ilerleme var daha ne yapsinlar?o zaman bursa manisa balikesir giresunda da tekrar olsun chpnin milim farkla kacirdigi yerlerde yani sacma degil mi sizce?
@_Marla_ Birde yıldırım dendiğinde sokaklara çıkanlar olacağını ve dahada büyük zafiyet olabileceğini düşününce inan seçim maliyeti cokta gelmiyor aklımaTabi itiraz varsa olsun chpnin ya da ak partinin farketmez adalet olsun yeterki....Yalnız bu süreç 10 günü bulur ben chpli olsam bu beni rahatsız ederdi açıkçası....secim sonucu yıldırım derse kabullenecek misiniz....sahsen benim içime sinmez sonuç yıldırım bile olsa güvenemem....
Ak partinin Doğuda hdp den aldığı oyları neden söylemiyorsunuz acaba ?
İşinize gelmedi mi terörist damgası hazır..
Kendilerinden ala terörist mi var acaba..
Biraz Omega 3 desteği lazım bazı kitlelere zira dağdan davul zurna ile indirip megri megri türküler söyleyenleri unutuyorlar.. He birde salya sümük dön Amerika'lardan diye ağlayanlarıda..
O kadar çok vatan millet Sakaryacılar ki Ülkesinde şehit olan bir askerine kelle diyebiliyor..
Nice şehitler verildi ülkede ama malum şahışlar Araplara verdikleri değer kadar kendi milletlerine vermediler..
Ama olsun terörist biziz..
He çalmaya gelince o ata sporunu becerebilselerdi bizimkiler bunca sene böyle rezaleti çekmezlerdi..
Biraz düşünerek biraz da bilerek fikir beyan edin..
onlar terörist yeaaaa demekle olmuyor..
Tabi itiraz varsa olsun chpnin ya da ak partinin farketmez adalet olsun yeterki....Yalnız bu süreç 10 günü bulur ben chpli olsam bu beni rahatsız ederdi açıkçası....secim sonucu yıldırım derse kabullenecek misiniz....sahsen benim içime sinmez sonuç yıldırım bile olsa güvenemem....
Akp Şırnakta kazandi Hakkaride ise bazi ilceleri aldi. Garibim sirnak ve hakkarililier hdp.ye oy verirken teroristti simdi temize ciktilar demek kj