• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ya bu tatlı konusu canımı sıkıyo iştee ben dondurmasız asla yapamıyorum yaz olsun kıs olsun farketmıyo hergun mutlaka yıyorum dondurmada dahilmi kii?? bu arada birsam sen nerden aldın sandoloz sakızını ucuza almışsında?

slm arkadaşlar; ben 16 nisandan beri her gece elma sirkeli sıcak su içiyorum.gündüz yemek aralarında 5 i bir yerde çayı içiyorum geçen gün de; sandoloz sakızını biliyordum ama tv de seyrettim o zaman karar verdim aldım ve kullanmaya başladım kilo vermeye karar verdiğimde 92 kiloydum yediklerime dikkat ediyorum ama arada kaçırıyorum sabah tartıldım 88 e inmişim çok sevindim faydalarını gördüm.sandoloz sakızını zannedersem fazla yuttum akşam yemeği öncesi bide yatarken sirkeyle aldım, karın ağrılı ishal oldum bağırsakları bayağı yumuşatıyor ,misket büyüklüğünde alınması lazımmış.ayrıca hafta da 2 gün fitnes e gidiyorum aletli spor yapıyorum amacım 80 e inmek .herkese kolay gelsin bol azimli diyetler:hooray:

slm arkadaslar bende gecen sene iki kutu lida kullandm iki ayda 20 kiloya yakın verdim ama ne yaptım senağlama nasıl olsa zayıfladım die homili gırtlak hooooooooooooooooooopppp kilolar geri.......suan 88 kiloyum boyum 1.73..hevesle 5in1 aldm ama tık yokÇok üzgünüm çoookeşimin fiziği çok güzel ben yanınca facia gibi duruom arkadaslarÇok üzgünüm çoookbu sandoloz sakızını deniiim bide kimi toz dio kimi katı....rica etsem bana kullanannlar tam olara anlatabilir mi?kafamçokkarıştınasıl kullanmam gerekiooo?elma sirkesini içemem herhalde mide rahatsızlığım var tek sandoloz fayda edermi??????

arkadaşlar ben kitapta okudum yemeklerden sonra günde 3 sefer üç çorba kaşağı elma sirkesini bir bardak su ile içmek zayıflamak için çok faydalı yazıyordu (arif pamuk, şifalı bitkiler)
bende ctesi başladım (57 kilo ile) ptesi sabah tartıldım 1 kilo vermiştim :o umarım faydası böyle devam eder.. idealim 54-53.

Son düzenleme:
arkadaslar bende kullanıyorum ama birseyi merak ediyorum ve anlamadım ben sandalozu ezdim toz haline getirdim sonra bir su bardağına bir yemek kasığı sirke koyup birazda limon sıkıyorum toz halinde olan sandaloz sakızından bir tatlı kasığı alıp ağzıma atıp üzerine de suyu içiyorum doğru mu yapıyorum ve birde yemek kaç dkk sonra yenecek bunu merak ediyorum bana yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız bekliyorm şimdiden tesekkür ediyorum

mrb arkadaşlar bir kaç gündür sandoloz sakızıyla ilgili yorumlarınızı okuyorum. dün gidip aldım ama doğru şeyimi aldım emin olamadım. bazılarınız yeşil kınaya benzer bişey diye bahsetmiş. benim aldığım beyaz toz acaba doğru mu? lütfen cevap verin ona göre kullanıcam:Saruboceq:

arkadaşlar benim 12 ve 17 yaşında iki çocuğum var.onlar da kullanıyor.bir sakıncası olur mu?ayrıca ben aranıza yeni katıldım.umarım iyi vakit geçirirz.alkisalkisalkis

arkadaşlar benim 12 ve 17 yaşında iki çocuğum var.onlar da kullanıyor.bir sakıncası olur mu?ayrıca ben aranıza yeni katıldım.umarım iyi vakit geçirirz.alkisalkisalkis

Dr a sormanda fayda var ama benim mantığıma göre eger kılo vermeye ıhtıyacları varsa zararı yok neden dıyceksenız beslenmesını kesmıyoruz yada yemesı gerekenı yeme demıyoruz 2 adet bıtkısel karısım bu bılmıyorum bence sorun yok ama yınede dr a sor tatlım

aktardan aldım cnm.tatlıya tabi ki dondurmada dahillll:)

tüh yaa nese dayanıcaz artık -tatlicadiarzu- bugun arkadaşlar zayıfladıımı sölediler haberlerıde yok diyette olduğumdan hanı haberleri olsa moral olsun die diyolar dicem ama gerçekleri sölediler bence:teytey:bu lafları duydukça daha bi gaza geldim artık dondurma yiyecegimi de pek sanmıyorumhihoyyyt

bnde bugün diyete başladım arkadaşlar bende alayım bari şu sakızan inş faydası olur elma sirkesi ile ibrlikte...

Back
X