• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhabalar. arkadaşlar bugün bende aktara gidip sandoroz aldım. ama 2 çeşit aldım.
biri bitkilerle karışık olanı, diğeride taş gibi olanı. aktar bana bu taş gibi olan daha etkili bunu rondoda çektir toz haline getir iç dedi . karışımdan akşam içtim.
toz olanıda sirkeyle ieçyim diye, bir bardak suya bir kaşıksirke bir kaşık toz sandorozdan koydum
ama toz suya karışmıyorki. suyun üstünde kaldı. elime aldığımdada yapışkan gibi. doğrusu bunu içmeye cesaret edemedim. ya boğazıma yapışırda yutamam ve nefes alamazsam diye.
KULLANAN AKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ. SİZLER NASIL YAPTINIZ

Merhaba
Sandoloz sakızını bende rondodan geçirdim ve ılık elma sirkeli suya katarak içiyorum dedğin gibi suyun üstünde birikmiş şekilde kalıyor ama içebilirsin takılmıyor boğazına bardağın dibinde yine kalıyor en sonunda onuda az su koy yıne bardaga iç sorun olmuyor ben o şekilde yapıyorum ama sakın kaşık olarak agzına alıp uzerıne su ıcme cunku ılk denemem bu sekılde olmustu tıkandım yutamadım takıldı ama suya koyup ıcmek daha rahat oluyor hadı bakalım kolay gelsınnnhihoyyyt

arkadaşlar bugün bir kitapta okudum. elma sirkesi yemekten sonra bir çorba kaşığı içilirse zayıflatırmış diye yazıyor..

merhaba arkadaşlara.s.hiç başarılı olamıorm şu zayıflama konusunda iradem zayıf herhalde:a015:geçen hafta başında lahana çorbasına o kadar inat ederek başladım ancakiki gün dayanabildim:sm_confused:daha önceden aldığım sandaloz sakızı evde duruordu bu akşamdan itibaren ona başlıyıcam ve nolursa olsun bırakmıcam :Saruboceq:bari bu sefer olsun yarabbim öpüorm hepiniziyerimseniben

dün ablam aktardan almış aktar adam ağzında ezme hap içer gibi su ile yut demiş.ağıızda ufalanmasımı doğru,yoksa direk yutulduğu zamnda aynı etkiyi gösterir mi?

ben yeni katıldım aranıza :) bizde burda 3 arkadaş başlıyoruz yarın kısmetse detaylar hakkında bilgilendiririm hepinizi :)

merhabalarr bende yenı katıldım 2-3 gundur okuyorum yazılanları acayip gaza geldimkaydirigubbakcemile3 ve hemen bi aktara gidip aldım sandoloz sakızını sabah akşam yemeklerden önce 1 bardak ılık suy içine 1 kaşık sirke koyup içiyorum( tabi öncesinde bi çay kaşığı sandoloz sakızıyla) inş. yanlış bişi yapmıyorumdur bugun daha 2. gunum gelişmeleri yazıcam bende...:1rolleyes:

ya.. arkadaşlar.. 2aydır adet olmadım.. bunun öncesinde beşi1 yerde-yeşilcay-lahana suy-sandoloz-sirke ve diyet yapıyodum.. 2 aydır da regl olmadım.. eger sebebi bunlarsa annem beni öldürür.. korkuyorum.

sandaloz sakızı ve elma sirkesi topiği ilk gecen sene açılmıştı ve ben başlamıştım kullanmaya.45 günde 5 kg verdim.nasıl kullandığımı açık açık yazayım.ben sabah ve akşam bir misket büyüklüğün de sandoloz sakızını ağzımda ezerek alma sirkeli suyla beraber yuttum.günde 4-5 bardak ta 5 i bir yerde çayı içtim.bide tatlı ihtiyacımı neredeyse sadece meyveden giderdim.işe yaradı.şimdi tekara yapmayı düşünüyorum.şu üşengeçlikten bi vazgeçsem.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla şuan 3.günüm ama birşey farkettim şişkinliği azalttı hatta şişkinlik denen birşey kalmadı bende bundan çok şikayetçiydim ben sizdede öyle oldumu arkadaşlar?

sandaloz sakızı ve elma sirkesi topiği ilk gecen sene açılmıştı ve ben başlamıştım kullanmaya.45 günde 5 kg verdim.nasıl kullandığımı açık açık yazayım.ben sabah ve akşam bir misket büyüklüğün de sandoloz sakızını ağzımda ezerek alma sirkeli suyla beraber yuttum.günde 4-5 bardak ta 5 i bir yerde çayı içtim.bide tatlı ihtiyacımı neredeyse sadece meyveden giderdim.işe yaradı.şimdi tekara yapmayı düşünüyorum.şu üşengeçlikten bi vazgeçsem.

sandoloz sakızını elma sirkesini 5ibiyerde çayını bıraktıktan sonra kilo alınıyomu tekrar bi arkadaşım bıraktıktan sora daha fazla kilo alındıını söyledide merak ettim kafamı karıştırdı dorusuu:uhm:

dikkat etmessen tabi ki alırsın.nasılolsa verdim die önüne her geleni yemyecen tabi.ben de aldım ama ben dikkat etmedim.birde doğum kontrol hapı kullandım bir ara ondan aldım geri kilolarımı

evet karar verilmiştir:) ALLAH'ım yardım et bana.yarından itibaren bana zamanın da kilo verdiern bu yöntemi tekrar denemeye başlayacağım.yani her sabah ve akşam sandaloz sakızımı ve elma sirkeli suyumu içip günde de en az 3 fincan 5 i bir yerde çayını içeceğim.inşallah pes etmem.kilomu buraya yazamayacak kadar çekiniyorum.kilo verirsem yazarım:)sonuç ne olursa olsunburdan yazmaya devam edicem.

cvp için teşekkurler birsam bende yapıyorum buugn 3.gunum genelde 2.gunde pes ediyodumsırnaşık şey ama bu sefer gaza geldim 10 kilomu verene kadar devamm (:

merhaba arkadaşlar. ben de bugün başladım sandaloz kullanmaya ama biraz çekincem var , çünkü 1 yaşında bebeğim var ve emziriyorum . emzirenler kullanmasın demişler ama bebeğim büyük olduğu için kullanabilirim gibi geliyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi acaba?
saygılar

100 gr mı 1 ay rahat rahat yetiyo.ben 100 gr mı 4ya da 5 ytl ye almıştım.beşi bir yerde çayını içmeyi unutmayın.bide dediğim gibi tatlı ihtiyacının hepsi meyveden karşılancak.öle demişti konuyu başlatan ark.benim de en az vermem gereken kilo 10 yaaa:(ama burdan birbirimizi gaza getirelim.inannın çok etkisi oluyo.

Back
X