• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

mrb bende bugun tv den duydum ve aldım hemen yarın baslıcam ama merak ettıgım birsey var kullandıkdan sonra dısarı cıkıcam herhangibi bir rahatsızlık veriyormu karın agrısı sürekli wc gitme ihtiyacı gibi:utangac:

iyi akşamlar bu sakız acaba bağırsakları çokmu çalışıtırıyor bütün gündışarda olanlar rahatlıkla kullanabilirmi bende başlamak istiyorum ama isal yapar diye çekiniyorum kullananlar biraz bu konuda bilgi verirse sevinirim

Yakında evleniyorum (tam bir ay sonra) doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım. Sandaloz sakızını denemek istiyorum ikisi birlikte bir yan etki yapar mı ikisini beraber kullanan hanımlar varsa bana cevap yazarsa çok sevinirim :nazar::sm_confused:

selam arkadaşlar. bende dün tv de bu sandaloz sakızını gördüm bugün almayı düşünüyorum. ama aynı zamanda elma krom da kullanıyorum. ikisinin bir arada kullanılmasının herhangi bir sakıncası varmı.:uhm: son zamanlarda sınav stresi ve sigara bırakma muhabbeti yüzünden tam 7 kilo aldım. bu konu hakkında geniş bilgisi olan ve deneyim kananan biri varsa bilgilendirebilirmi. herkese sağlıklı günler..kaydirigubbakcemile2

civcivim hoşgedlin direnişimize senide aramızda görmekten pek bir bahtiyar olduk :) bende bugün alıcam tadı nasıl buarada

Merhaba herkese,
Siteye bugün üye oldum dün tv de bir sanatcinin sandaloz sakizive elma sirkeli ılık su ile zayıfladıgını hatta 1.5 ayda 11 kilo verdiğini duyarak hemen aktara gidip aldım bende, Sandaloz sakızının görünümü beyaz taş gibi, yutacakmıyım, emecekmiyim, toz halinemi getireceğim bilmeden eve geldim ve net ten araştırma yaptım kimisi içine at yazmış kimisi ağzında kır yazmış ben dün gece aldığım tum sandaloz sakızlarını rondo dan geçirip toz haline getirdim ve 1 bardak elma sirkeli ılık suya 1 çay kaşığı koydum ama erime köpük gibi tepesinde toplandı görüntü hoş olmadığından midem bulanarak içtim, bu sabahta 1 çay kaşığı sandaloz sakızını (toz) ağzıma alarak üzerine 1 bardak ılık elma sirkeli su içtim ehh akşamkinden daha iyiydi ama sirkenin keskin tadı beni çok rahatsız etti yinede zayıflatıyorsa değer diye düşünüyorum henüz tartılmadım ama 10 kilo vermem lazım...
Herkese başarılar ve azim diliyorum
Sevgiler
hihoyyyt

ikici günüm bugun canım, ben sadece şişlikten müzdaribim yoksa 2 günde kilo vermeyi düşünecek kadar deli değilimkafamçokkarıştı

:) şişkinlik bendede var evlenmeden önce cok zayıftım evlenincede kilo aldım bende onlardan şikayetçiyim umarım işe yarar da burada paylaşırız:)

Bende bu yöntemi denemek istiyorum ama romatoid artrit hastası olduğum için düzenli olarak ilaç kullanıyorum.Bu ilaçlar yüzündende 7 kilo aldım.Şimdi ilaç kullanmaya devam ederken bu yöntemi uygulasam faydasını görür müyüm dersiniz?

Elma sirkesi gayet doğal sorun yaşayacağını sanmam ama sandaloz sakızı nın yan etkisi olurmu bilmem sadece ılık su şle elma sirkesi kullan derim sana yada dr a başvur daha dogru olur sankim

Kızlar bır,ey sorabılır mıyım. Çok fazla okudumm sayfaları ama net bı cevap ıstıyorum. AraŞtırım ama sadece yÜzeysel cevaplar buldum.
Bı tane ablam var kalp rahatsızlıĞı ve yÜksek tansıyonu var.
Sandolozdan ıÇebılır mı. Yada bu sandolozun zararrları varmı varsa kımlere ne gıbı zararlar.
Cevaplarsanız sevınırım.
Bu arada bende deneyeeceĞım bu sandolozu

Bende eniyim kızlar insallah beraber zayıflarız.ben elma kromda kullanıyorum acaba bana bı zararı olurmukı.mirmirmirmir

Arkadaşım BOSHWER, elma kromu bende kullanmayı düşünmüştüm ama pahalı olduğu için almamıştım. genede alacaktım ki sandoroz elma sirkesini duydum.
sen elma kromu nezamandan beri kullanıyorsun. zayıflatmadımı ?

bence hem elma kromu hemde bu sandoroz elma sirkesini bir arada kullanma. zarar verebilir yada birbirini etkileyebilir. bence tek bir ürün kullanmak gerek.
bunu dr.a yada aktarlara sormak lazım.

selam kızlar ben şuan 6.5 aylık hamileyim..felaket kilo aldım,ayrıca hamile kalmadan önce de kilolu birisiydim zaten.sakızı şuan kullanamıycam ama elma sirkesi içsem sabahları bi sakıncası olurmu acaba bebek için????:uhm:

selam kızlar ben şuan 6.5 aylık hamileyim..felaket kilo aldım,ayrıca hamile kalmadan önce de kilolu birisiydim zaten.sakızı şuan kullanamıycam ama elma sirkesi içsem sabahları bi sakıncası olurmu acaba bebek için????:uhm:

sakın öyle bişey deneme. hamilelikte kilo alman çok normal.:CüvCüv: sadece doktor kontrolünde kilo alman gerekiyor. gerekli besinleri alman çok önemli doğumdan sonra kilolarını verirsin. ama çocuğunu riske atma sakın:1no2:. bu arada ben bugün elma sirkesi ve sandaloza başlıyorum. sonuçları gördükçe yazıcam buraya. görüşürüzzzzzhihoyyyt

2 haftada 6 kilo verdim formuma kavuştum çok şükür bu yöntemle ama hala veriyorum daha fazla
vermek istemiyorum napıcam bilmiyorum bide yaz dönemine giriyoruz daha da vericem heralde off
:delphin:

Kızlar yaaa
bırınız benımde sorularıma cevap verse. Ablamın kalp rahatsızlıĞı var ve yÜksek tansıyonu. Ben ÇoĞu rahatsızlıĞın kılolarından olduĞunu dÜŞÜnmÜŞÜmdÜr hepı ablsmda bu sandolozdan kullanabılır mıkı. Tansıyona ve kslbe yada her hangı bıŞıye zararı varmıdır. Bılen kıŞılerın cevaplarına teŞekkÜr ederım Şımdıden.

az önce aktardan aldım sandaloz sakızını hemen tartıldım 61 kiloyum bakalım nolucak sonucu buraya yazarım 1 hafta sonra.ben sadece sirkeli suda değişiklik yapıcam onun yerine limonlu su içicem. inşallah verebilirim

günaydın kızlar, dünden bu güne okuyorum yazılanları, bende denemeye karar verdim sakız ve sirkeli su, bakalım bu gün 62.4 kg ım 1 haftasonrada yazarım,

ayrıca uzun süreli bu sakızı ve sirkeyi kullananlar lütfen tecrübelerinizi yazmaya devam ediniz. iyi günler.

Back
X