Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
civcivim hoşgedlin direnişimize senide aramızda görmekten pek bir bahtiyar olduk :) bende bugün alıcam tadı nasıl buarada
Ne zamandan beri kullanıyorsun Zuzucybel
ikici günüm bugun canım, ben sadece şişlikten müzdaribim yoksa 2 günde kilo vermeyi düşünecek kadar deli değilimkafamçokkarıştı
Bende bu yöntemi denemek istiyorum ama romatoid artrit hastası olduğum için düzenli olarak ilaç kullanıyorum.Bu ilaçlar yüzündende 7 kilo aldım.Şimdi ilaç kullanmaya devam ederken bu yöntemi uygulasam faydasını görür müyüm dersiniz?
arkadaşlar son durumu veriyorum hoş çizelgemi düzeltemedim ama 1.5 ayda tam 10 kilo verdim
Bende eniyim kızlar insallah beraber zayıflarız.ben elma kromda kullanıyorum acaba bana bı zararı olurmukı.mirmirmirmir
selam kızlar ben şuan 6.5 aylık hamileyim..felaket kilo aldım,ayrıca hamile kalmadan önce de kilolu birisiydim zaten.sakızı şuan kullanamıycam ama elma sirkesi içsem sabahları bi sakıncası olurmu acaba bebek için????:uhm: