Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar... Ben de bugün başladım kullanmaya. Göbek ve bel bölgemde yağlanma var. Umarım faydası olur. Aldığım sandaloz taş gibi bişey. Toz haline geliyor. Üzerine de bir bardak sıcağa yakın suya bi yemek kaşığı elma sirkesi ekliyorum. Bu arada elma sirkesine 10 lira verdim. Saf mıymış neymiş. Öyle olması gerekiyomuş yoksa boğazınızı yakarmış ona göre.Tatlıyı da şimdilik çıkardım hayatımdan. Çay bile içmiyorum. Hepinize kolay gelsin. Hep beraber zayıflayalım inşallah :dance:

Bende başladım arkadaşlar. Henüz doğum kontrol hapına zaman olduğu için içebildiğim kadar içicem. Bu arada tatsız tuzsuz bişey, midenizi bulandırmaz rahat olun. Şu anda 68.5 (üstümde kalın kazak vardı bide regl dönemine yakınım ama.... ) kiloyum. Gelişmeleri bildiricem :)

arkadaşlar birde şeker olmayacak demişsiniz, meyvede mi yasak, mesala kuru kayısı, elma vs. cevap bekliyorum lütfeeenn

aktarlarda var canım. burada 100 gr 4tl ye sordum.
önce sakızı çiğneyip yutacaksın ardından 1 bardak sıcak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi koyup üstüne içilecekmiş.
sirkeli sıcak suya (ölçü aynı) sakızı atıp öyle içilecekmiş. hangisi doğru.
ve bu sandoloz sakızı hem toz olarak var hemde parça parça hangisi iyi acaba?

bende yeni başladım sandaroz sakızına aktardan aldım parçalı şekilde ilk önce sakızı çigniyorum bol suyla yutuyorum ardından sıcaksuya 1 corba kasığı elma sirkesini dökerek içiyorum ben başlayalı 2 gün oldu denildiği gibi ekmeği ve tatlıyı bıraktım çok acım ben ya sürekli miğdem gurulduyo iştahımı kesmedi bu ama azimliyim acil kilo vermem lazım inşallah kilo veririm gelişmeleri yazıcam yani kaç kilo verdiğimi

kızlar 5 biyerde çay yerine yeşilçay içsek olurmu acaba birde sabağleyin mi gece yatmadan öncemi kulanıyoruz.

ya kızlar kafama bişey takıldı. ben bu sandalozu kullanmaya başladım da bu günde bir defa mı sabah akşam mı alınıyor. bide ciddi sonuç alanlar ayrıntılı bilgi verebilirmi lütfen. kafam karma karışık oldu

merhabalar. arkadaşlar bugün bende aktara gidip sandoroz aldım. ama 2 çeşit aldım.
biri bitkilerle karışık olanı, diğeride taş gibi olanı. aktar bana bu taş gibi olan daha etkili bunu rondoda çektir toz haline getir iç dedi . karışımdan akşam içtim.
toz olanıda sirkeyle ieçyim diye, bir bardak suya bir kaşıksirke bir kaşık toz sandorozdan koydum
ama toz suya karışmıyorki. suyun üstünde kaldı. elime aldığımdada yapışkan gibi. doğrusu bunu içmeye cesaret edemedim. ya boğazıma yapışırda yutamam ve nefes alamazsam diye.
KULLANAN AKADAŞLAR LÜTFEN BıLGı VERıRMıSıNıZ. SıZLER NASIL YAPTINIZ

Pelincan arkadaşım..... bende bugün iki çeşidi aldım. karışımı kullanmaya başladım.
diğer taş gibi olanıda rondoda çektim . nasıl içecem onu, suyun yüzünde öyle kaldı erimiyorki. :çok üzgünüm:
yanlışmı yaptım taş halinde olandanmı yutacaktım. msjın birinde bir arkadaş yutamamış boğazına yapışmış , bende toz olarak suyla içeyim dedim ama su yüzünde kaldı. boğazıma yapişırsa nefes alamam falan diye içemedim. öyle bardakta bekliyor şimdi.
ne önerirsin canım ?????

slm kızlar yazılarınızı okudum benimde dikkatimi çekti bi 10 kilo fazlam var bu sandaloz sakızını denemek istiyorum ama nerden bulabilirim ayrıca nasıl bişey bu cvp yazarsanız sevinirim şimdiden tşk

slm kızlar yazılarınızı okudum benimde dikkatimi çekti bi 10 kilo fazlam var bu sandaloz sakızını denemek istiyorum ama nerden bulabilirim ayrıca nasıl bişey bu cvp yazarsanız sevinirim şimdiden tşk

Arkadaşım sandoluzu aktarlardan alabilirsin. zaten moda oldu şimdi aktarlar hemen eline tutuşturur :dance:
2 çeşidi varmış. biri bitkilerle karışım olanı birde taşa benzer sert sakız olanı.
ben ikisinide aldım. karışımı suya karıştırıp içtim. taş gibi olanı rondodan çekip yoğurda karıştırdım. şimdi hem yazıp hemde onu yiyorum . yasakkelime
üstünede bir bardak elma sirkeli su içilecekmiş.
ama sen bunu sabah akşam yemeklerden yarım saat önce yap. öyle yapılması gerekiyormuş
bende bu akşam başladım. bakalım neler olacak hihoyyyt

iyi geceler arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…