Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar: :sm_cool:kimseye sesimi duyuramadım umarım burda beni duyan olur. sandoloz sakızı kullanıpta faydasını gören var mı gerçekten?

merhaba kızlar geçen sene Dez kullanarak 1 ayda 6 kilo verip 54 olmuştum. Bu yıl özellikle kışın bogazıma hakim olamayarak 59a çıktım bugun sandaloz sakızına başladım sabah tartıldığımda 59 kiloydum. yarın tekrar yazarım bebişler...umarım hazirana 55 kilo olarak tekrar girerim herkese kilosuz güzel günler

Kızlar bişi soracağım ben bu sandaloz sakızını yemeklerden yarım saat önce yani günde 3 kere alıyorum... doğru mu yapıyorum?

Merhaba kızlar... ben de sandoloz sakızını kllanmak istiyorum ama üçbuçuk aylık bir kızım var, emziriyorum. Kullansam bebeğime bir zararı olurmu acaba? Emziriyor olduğumdan diyette yapamıyorum ama k,lolarla başım fena halde dertte(((

kızlar selam
bıraz once tv de
hazal dıye bı şarkıcıyı ızledım
sandoloz ve sırke suyu ıle
1.5 ayda 10kılo vermış........

Evet canım bende izledim..Hazal eski sanatçılardan önceden zayıftı
sonra çok fena kilo almış 90 kilo falanmış..
sandoloz sakızı ve elma sirkesi ile 1 buçuk ayda 11 kg vermiş..
bunu nerden duyduğunu sordular.
Hazal ise dediki internette forumlarda gördüm diyor
ay dedim bizim sitedenmi duydu yoksa
en güncel ve her yöntem bu forumda var çünki..
ama yediklerine dikkat edip bol bolda yüzmüş..

kızlar kim kullanıp kılo verdıyse net olarak yazabılır mı ? kaç ögün tüketiliyor.yemeklerden ne kadar önce sakız çigneniyor mu ? sonrasında ne yapılıyor yazarsanız sevınırım .

merhaba arkadaşlar.
bugün tv de sandoloz sakızıyla Hazalın zayıfladığını duydum. netten ararştırken bu siteye denk geldim ve majlarınızı okudum.
bende kullanmak istiyorum. 10 kilo vermem gerek .
bu sakız gerçekten zayıflatıyormu nerde kaça satılıyor . bilginiz varmı
sevgiyle dostca kalınız.
NAZLICAN _ ANKARA

slm arkadaşlar: :sm_cool:kimseye sesimi duyuramadım umarım burda beni duyan olur. sandoloz sakızı kullanıpta faydasını gören var mı gerçekten?

selam Berenay. :teytey:
tabiki sesini duyduk. ama herkez zayıflama derdinde :)
sandoloz sakızının zayıflatma konusu henüz muamma . :1no2:
hepimiz bugün tv den duyduk ve bunu araştırıyoruz a.s

arkadşlar bu sakızı bugün ilk kez televizyonda duydum hemen siteye girip inceledim yorumlar beni inanılmaz etkilemiş olack ki gidip aldım..Şİmdi şunu merak ettim bu sakz büyüklü küçüklü..Bizim normalde çiğnememiz gereken sakızın boyutu ne kadar?

e hadi bakalım başarılar dileriz Buket :) sonucunu merakla bekliyoruz hihoyyyt
sen dene sonucu bize mutlaka bildir olurmu?
bizde hemen ona göre başlayalım :teytey:

slm arkadaşlar bende bugun tv de gördüm yarın ilk işim bende bu sakızdan alıcam...allah hepimizin yardımcısı olsun.....allaha emanet olun....

ÖNEMLİ MUTLAKA OKUYUN!!!

Arkadaşlar bende bugün tvde duydum forumda araştırıp aktara gittim

beşibiryerde çayı ve sandaloz sakızını temin ettim.

aktarcıya sandaloz sakızından sonra ılık suda içilecek olan elma sirkesini var mı diye sordum adam önüme 2 tane elma sirkesi çıkardı

1 tanesi KEMAL KÜKRER marka 2 tl mirmirmirmir
diğeri ise organik tarım bakanlığından onaylı %100 elma sirkesi 20 tl kafamçokkarıştı

aralarındaki farkı sordum 1 tanesi kimyasal ve ne yediği belirsiz bizim limon suyu diye aldığımız tadı sırf limon suyuna benzeyen kimyasal madde diğeri ise tamamen %100 dogal elma sirkesi

düşündüm bu kadar kafaya koymuşken 20 tl den kaçmanın anlamı yoktu. beşibiryerde çayı sandaloz sakızı ve sirke toplam 33 tl mal oldu bana

bitki çaylarını karıştırtmadım hepsinden 100er gr aldım ek olarak ısırgan tohumu vardı evde. 1 lt kaynamış suya hepsinden 1 er çay kaşığı koyarak 15 dk demledim bu diyeti ve sakızı şeker bozuyor şeker almayın diye okuduğum için çayı sakarin ile tatlandırdım nefis oldu :içelim: tadı beklediğimden güzel hehe

bilmeyenler için beşi biryerde çayının içindekiler ben 100er gr aldım

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

akşam geldiğimde 1 saat aşşağıda top oynadım ayrıca yürüyüş ve spor yapmaktan utanan arkadaşlar için 1 tavsiyem var özellikle geceleri yemek yedikten sonra apartman içinde sabit tempo ile merdiven çıkın ben hergün 20 kez 5 katlı apartmanda inip çıkıyorum acayip ter attırıyor ve hızlı tempoya giriyorsunuz ertesi gün bacaklarınız ağrıyor ama değer. bence en etkili spor merdiven çıkmak. Takın mp3 playeri kulağınıza inip çıkın :1ninca:

toparlamak gerekirse akşam çok hafif yedim

1 saat top oynadım merdiven çıktım terledim

gelince sandaloz sakızını yedim sonrasında ılık suda 1 kaşık elma sirkesi ve tadı güzelleşsin diye 6-7 damla limonla içtim

30 dk sonra yani size şu satırları yazarken beşibiryerde çayımın 2. bardağını yudumluyorum

umarım faydasını görürüm ve sizinle paylaşırım

sevgiler.....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet kızlarr bugün tvde bir kadın vardı 1 ayda sandaloz sakızıyla 11 kilo vermiş 90 kilodan 79a düşmüş faydasını görenler var sanırım bende yarından sonra başlıyorum işe yarar inşallahh

elma sirkesinin yapılışını ve faydalarını anlatıyorum:

Yıkanmış taze elmaları dört veya beş parçaya ayırarak cam bir kavanozu atın.ısteğe göre kabuklarınıda soyup icine atabilirsiniz.Üzerinede biraz soğuk su ekleyin(normal bir kavanoz için iki elma yeterli)yaklaşık bir ayda sirkeniz hazır. :içelim:

Bundan sonra bir bardak suyun içine 1/4 oranında elma sirkesi eklenir.Sabahları elma sirkesiyle su karışımı içilirse hem insanı dinç tutar hemde sindirime faydalıdır.Dişeti iltihabına karşı ağız sirkeyle çalkalanırsa ağrıyı giderir.Yemeklere katılan biraz elma sirkesi mideye çok faydalıdır.Böcek sokan yere elma sirkesi sürülünce kaşıntıyı ve şişmeyi önler.Kolesterolü yükselen birisi hemen su- sirke karışımını içerse yarım saatte en fazla 1 saatte baş ağrısı geçer,ciltte güneş lekesi veya çil benzeri lekeler varsa su_sirke karışımı geceleri yüze sürülerek kullanılırsa belli bir zaman sonra lekeler büyük ölçüde kaybolacaktır…

Bende eniyim kızlar insallah beraber zayıflarız.ben elma kromda kullanıyorum acaba bana bı zararı olurmukı.mirmirmirmir

ben emzıklıyım acaba bı zararı olurmu sandaloz sakızı ve elma sırkesının acele cavap beklıyorum ve bu arada benım fazla kılom yok sadece gobek var ıse yararda gobek 1 haftada gıderse bırakınca bı zararı olurmu 1 2 hafta kullanırım gıbı de cunku gobek az 56 kıloyum 50 yada 48 e dussem yeter öfffff gobek gıtsınde 56 da kalmaya razıyım

hamile ve emziren annelerin kullanılmaması yazıyor canım yinede iyi arastır.suan bebeginden önemli bırsey yok.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…