Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

iyi akşamlar cadımudur sen diyet yaptınmı 1hafta neleryedin arkadaşım benim gibi arkadaşlar merrak etmişlerdir.

Neslihan 1983 tatlım meyva yiyorsun canım :) Meyvada yasak yok.Ama yinede şeker oranı düşük olan meyvaları tercih et.Sevgiler.

kızlar mehaba ben çarşambadan beri sandaloz sakızım bittiği için kullanamadım pazartesi tekrar alıp başlayacağım umarım ara verdiğim için problem çıkmaz

aramıza yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz...yansın yağlarrr
Teşekkür ederim Pelincancım hoş buldumm..a.s.
Ayrıca sandalozla kilo vermeyi bizlere önerip bizlerle paylaştığın için, çok güzel motive edici mesajların-ız -Nurcandan'ı da diğer arkadaşları da unutmamak lazım- için çookk teşekkürlerr..
Allah hepimizin gönlümüze göre versin inşallah..

Sevgiler...kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sandoloz sakızı ve elma sirkesiyle aranız nasıll benim ii sayılır iştahım sıfır oldu ama şeker krizim tutuyo sadecee onuda meyveyle bastırıyorumm dünden beri 1 kilo vermişimm ,,sanki böle midemin sıkıştığını hissediyorum sizdede öle işey oluyoo lütfen paylaşımlara devam edelim arkadaşlarra.s.

erzincan024 hoşgeldin tatlım.Ama hemen söyleyeyim '' başaramayacaksın'' !!!!!!!! Çünkü a c a b a b a ş a r a b i l e c e k m i y i m ?? yazmışsın. Acaba yok ! Zaman alsada '' başaracağım '' var.... Çok sevgiler.

Arkadaşlar sandaloz sakızını tadından dolayı ben de bıraktım ancak sirkeye devam ediyorum faydasını da gördüm sanırım Bu arada lahana suyu kürünü de uyguluyorum. Sandaloz sakızı ile zayıflayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Yola devam kızlar kullanıyor ve zayıflıyorsanız yılmadan yola devam Ben bu arada 1 haftada 500 gr. verdim

günaydın güzeller ben 59 kiloyum şimdi bayadırda kullanmıyorum bakalım kilo alacakmıyım diye denedim. yazın bıraktığımda daha hızlı kilo almıştım şimdi hem kilo alamadım(şükür) hemde iştahım kontrol altında.pazartesi beşi biyerde çayım bitmişti onu alıp tekrar başlıycam. yeni gelen arkadaşlarımada başarılar dilerim

benim kadar aşırı iştahlı biri bile iştahım kapanıyor diyosa bu muhteşembi zayıflama formülüdür arkadaşlar..6 kilomu verdim hemde hiiiç zorlanmadan

ya arkadaşlar benim iştahım hiç kapanmıyor ne yapacağım bilmiyom bunu çok güzel başarıyorsunuz ben henüz iştahımı kesmeyi başaramadım.pazartesi kısmet olursa tekrar başlıyacağım.yeni gelen arkadalarımıza da başarılar diliyorum.

Cannisan, hiç üzülme bende aynıyım canım... Sanki canım daha çok tatlı bişeyler yemek istiyor gibi.. Belkide bünyemiz alıştıkça fayda edicektir inşallah.. Bu yolda uğraş veren tüm arkadaşlara da kolay gelsinn.. Çabucak gitsin şu yağlarr.....kaydirigubbakcemile5

kafayı yicem ya dün aldım nişanlım aldı elimden attı çöpe öldürcen kendini diye bida aldım bu sefer annem attı çöpe

bitanem beşi biyerde çayı mutlaka ama mutlaka iştahını keser sen olayı beyinde bitir.acıkan karnın değil beynin duygularun sana oyun oynuyor. evlimisin yada biriyle berabermisin bilmiyorum ama duygusal açlığın seninle oyun oynuyor. ben ve buradaki herkes seni çok seviyoruz.sen bize zayıflamamızda büyük yardım ettin varlığınla ... sana bi tavsiyem var ben beynime hükmedemediğim zamanlarda mutlaka bunu uygularım.. bir hafta sadece öğle yemeği ye böylece miden küçülür benim hep böyle olmuştur ve bu bir haftadada mutlaka kilo veriliyor bununda verdiği moralle daha hızlı ve bu yöntemle sağlıklı kilo verirsin:asigim::asigim:

pelincan beni hatırlarmısın bilmem sen bu olayı ilk çıkardığında başlayanlardanım.sanırım haziran gibiydi.denedim ve sonucunu gördüm.ilk başladığımda 74 tüm 68 e kadar düştüm.temmuz ortalarında bıraktım.ağusosta evlendim d.kontrol hapına başladım(çok çok pişmanım bu arada.çünki 8 kg aldırdı bana)yani anlıyacağın şu an 81 kg kendimi çok kötü hissediyorum.unutmadan şunu diyim kilo verme işi ekip işi inanın ki öle.etrafınızda sizin gibi kilo vermesi gereken insanların olması lazım.mesela ilknur vardı burdan tanıdığım 1,5 ayda 10 kg vermişti bu yöntemle.msn de konuşurduk onla.Arada kaçamak yaptığımda ona sölerdim beni azarlar kendme getirirdi.benim evimde şu an net yok 15 güne kadar gelcek.o zaman daha sık uğruycam buraya.bu arada üşenmezsem ve vazgeçmezsem başlıycam bu yönteme yarın.dua edin bana.yeni evli biririn 81 kg olması hiç hoş deilve benim kocam normal erkeklere göre baya da zayıf.58 kg.düşünsenize ben 81 o 58.tam tersi olması gerekirken.nese cnm çok sıkıldı.şu net bi bağlansaydı.hep bir arad olsaydık eskisi gibi.şimdilik hoşçakalın....

pelincan ne demek istediğini anlayamadım duyusallıktan falan bahsetmişsin ama. dokuz yıldırda evliyim aşkım.bununla kilo verememe arasındaki bağlantıyı pek anlayamadım biraz açarsan sevinirim.

pelincan ne demek istediğini anlayamadım duyusallıktan falan bahsetmişsin ama. dokuz yıldırda evliyim aşkım.bununla kilo verememe arasındaki bağlantıyı pek anlayamadım biraz açarsan sevinirim.

kuşum evli ve mutlu olduğuna sevindim.beşi biyerde çayıyla iştahın kapanmadıysa acaba mutsuzmusun die düşündüm. bazen olur hepimize üzgün ve mutsuzken iştahımız kapanmaz o bakımdan... bakıyom kızmışsınn kızma kızma ne bilim senin mutlu olduğunu aşık olduğunu....fıstıkk:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…