şekerler bende aldım bu sandolozu artık bende sandolozculardanım heheheh
bugüb aktara gttim ve 100 gr aldım 4 ytl ye aktar kitre de vereyim dedi ama ben onu almadım elma sirekesi vardı evde ballı elma sirkesi acaba onu kullansam bi zararı olur mu yoksa siz sadece mi elma sirkesi kullanıyorsunuz
kemal kükrerin ballı elma sirkesini anca içeniliyorum içine bir iki damla limon sıktıktan sonra valla sade sirkeyi hiç içemedim çok denedim ama
buarad 5 i bir yerde çayı da benlik değil bir koca poşet almıştım ve öle de kaldı ya içemiyorum biraz mide hasas içtiğim an geri çıkıyor bende ya
bu arad aktar siz bunu çiğneyemezsiniz ağzınıza yapışır dedi ama daha ben tadına bile bakmadım valla sizlerin yazdıklarını dün okuyunca bugün kendimi aktarda buldum
ahhh ahhh bu kilo insana neler yaptırıyor
şimdi bu arad ben ilk kes hayatımda doğumkontrol hapına başlayacağım inşallah ban kilo aldırmaz bu takviye sandoloz sakızı sirke inşallah işe yarar artık eliptik bisikletimi de kullanacam ama 4 gün sonra anca başlaya bilecem nedeni ise çok hastayım ve fazlası ile antibiyotik kullanıyorum belki ters bi etki yapar diye
hadai bakalım sizlere kolay geldin inşallah bende içinizde şanslı olup kilo verenlerden olurum tüm isteğim kısa sürede kilo vermek yaaa
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı sizin boğazınızda tahriş oldumu ,,boğazım felaket acıyo,, geceleri uyuyamıyorumm sandoloz sakızı ve sirkemi bugün sabah kullandım akşam almadım bir süre böle kullancam ,,iştahım şu an az ,,benim sorunum sadece şekerle onuda meyveyle bastırıyorum,,inşallah en kısa zamanda kurtuluruz kilolardannn
tartı yok bende maalesef.. ama acaip bi incelme oldugunu hissettim kendimde.. yrıca yediklerime de dikkat ediorum.. 1000 kalorilik bi diyet listem var..onu yapıyorum elimden geldiğince.. spor yapamıyorum cunku vaktim olmuyor.. ama fırsat bulabilirsem mekik cekiyorum falan 1 saat evde hoplıyıp zıplıorum..
:1hugelincan şirin arkadaşım sevimli arkadaşım kızdığımı nerden çıkardım.Ben yazdıklarını tam çözemediğim için açıklama istedim .aşkım evet mutluyum bide dünya tatlısı şirinmi şirin kızım var.Bu kadar zarif ve nazik olduğun için teşekkür ederim.Zayıflama konusundada emin olki pes etmedim etmeye de niyetim yok hele sizler varken bukadar psikolojik destek verirken canlarım benim elma sirkesi ve sandaloz sakızına devam edeceğim.ilginize teşekkür ederim hepimizi öpüyorum.
arkadaşlar bu kitre nedir bilen varmı.internetten baktım boğaz hastalıkları ve iltihaplanmada kullanılır diyor.ayrıca ebru sanatında kullanılıyormuş.zayıflamayla ne ilgisi var...
arkadslar Allah askına nası çigniyorsunuz bu sandaloz denen şeyi ya.. ne kadar korkunc bı tadı var.. cam gibi kum gibi yutsan bi turlu .. yutmasan ayrı turlu...
yanı bu ıstahı hakkaten kapar bu rezil tadıyla...uzun suredır bunu bıkmadan yıyenlerın onunde saygıyla egılıyorum resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?