Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

şekerler bende aldım bu sandolozu artık bende sandolozculardanım heheheh
bugüb aktara gttim ve 100 gr aldım 4 ytl ye aktar kitre de vereyim dedi ama ben onu almadım elma sirekesi vardı evde ballı elma sirkesi acaba onu kullansam bi zararı olur mu yoksa siz sadece mi elma sirkesi kullanıyorsunuz
kemal kükrerin ballı elma sirkesini anca içeniliyorum içine bir iki damla limon sıktıktan sonra valla sade sirkeyi hiç içemedim çok denedim ama

buarad 5 i bir yerde çayı da benlik değil bir koca poşet almıştım ve öle de kaldı ya içemiyorum biraz mide hasas içtiğim an geri çıkıyor bende ya
bu arad aktar siz bunu çiğneyemezsiniz ağzınıza yapışır dedi ama daha ben tadına bile bakmadım valla sizlerin yazdıklarını dün okuyunca bugün kendimi aktarda buldum
ahhh ahhh bu kilo insana neler yaptırıyor
şimdi bu arad ben ilk kes hayatımda doğumkontrol hapına başlayacağım inşallah ban kilo aldırmaz bu takviye sandoloz sakızı sirke inşallah işe yarar artık eliptik bisikletimi de kullanacam ama 4 gün sonra anca başlaya bilecem nedeni ise çok hastayım ve fazlası ile antibiyotik kullanıyorum belki ters bi etki yapar diye
hadai bakalım sizlere kolay geldin inşallah bende içinizde şanslı olup kilo verenlerden olurum tüm isteğim kısa sürede kilo vermek yaaa

Kızlar dürüst olmamız lazım lütfen kimse alınmasın alınganlık yapmasın ama; duygularımız açsa..çok yeriz (genellikle)Aç ruhumuzu yiyerek doyurmaya çalışırız yada enazından ben öyleyim.Elbette bazı hastalıklar şişmanlamamıza kilo almamıza sebep oluyor.Ama eğer hiçbir sağlık sorunu yoksa bence net sonuçtur = Mutsuz insan çok yer.Yerken mutlu olup da son lokmada kendinden nefret edenler sözüm sizlere canlarım..İyi düşünün ve lütfen kendinize dürüst olun. Sevgiler.

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı sizin boğazınızda tahriş oldumu ,,boğazım felaket acıyo,, geceleri uyuyamıyorumm sandoloz sakızı ve sirkemi bugün sabah kullandım akşam almadım bir süre böle kullancam ,,iştahım şu an az ,,benim sorunum sadece şekerle onuda meyveyle bastırıyorum,,inşallah en kısa zamanda kurtuluruz kilolardannn

selam arkadaşlar ben başlayalı bu gün 7gün oldu 2,5kg vermişim.de acayip bir şekilde tatlı istiyor canım.arada dayanamayıp küçücük bir parça çikolata yiyorum.neyse allah kerim bir versem şu kiloları daha ne isterim ki. bu arada herkese bol şans diliyorum vaz geçmeyin kızlar

tartı yok bende maalesef.. ama acaip bi incelme oldugunu hissettim kendimde.. yrıca yediklerime de dikkat ediorum.. 1000 kalorilik bi diyet listem var..onu yapıyorum elimden geldiğince.. spor yapamıyorum cunku vaktim olmuyor.. ama fırsat bulabilirsem mekik cekiyorum falan 1 saat evde hoplıyıp zıplıorum..

:1hugelincan şirin arkadaşım sevimli arkadaşım kızdığımı nerden çıkardım.Ben yazdıklarını tam çözemediğim için açıklama istedim .aşkım evet mutluyum bide dünya tatlısı şirinmi şirin kızım var.Bu kadar zarif ve nazik olduğun için teşekkür ederim.Zayıflama konusundada emin olki pes etmedim etmeye de niyetim yok hele sizler varken bukadar psikolojik destek verirken canlarım benim elma sirkesi ve sandaloz sakızına devam edeceğim.ilginize teşekkür ederim hepimizi öpüyorum.

aramıza hoşgeldin tatlım.öncelikle başlamak başarmanın yarısıı.sandaloz sakızı ağıza yapışmaz sadece çiğne ve yut.elma sirkesini balsız kullan.çok mayhoş lezzetli bir tadı var aslında.beşi biyerde çayınıda muttlaka iç hem iştah keser hemde sandalozun yaktığı yağları idrarla dışarı atmanı sağlar:içelim:tatlı kesinlikle ama kesinlikle yasakkkk. meyve ye bol bol
seninde istediğin kiloya ulaşmana ramak kaldı ha gayret. lütfen gelişmeleri bize bildir öptüm canımmm

canım sirke ve sandaloz boğazına tahriş yapmaz havalar çok kötü nedeni belki havalardır.beşi biyerde çayınıda mutlaka kullan:içelim:
şeker yememen çok güzel tatlı kesinlikle yasakk. meyve ye bastırıyor. çaya dahil şeker yasak. kolay gelsin birbirimize destek olalım

sende çok doğru yoldasın beşi biyerde çayını ihmal etme....gelişmeleri paylaş bizimle

selam kuşum ne bilim seni kırdım sanmıştımm.kızını çıkk öptüm.beşi biyerde çayını ihmal etme iştahı kesen o zaten. içimide çok rahat.durmak yok bu kilolardan kurtulana dek devam edelimm.:1hug:

merhaba arkadaşlar.sizleri olkuyo okuya dün aldım bende 100 gr sandaloz sakızı.yalnız aktar bana bununla kitrede kullanmalısın dedi.ayrıca çiğneyerek değil hergün 1 çay kaşığı kitre ve 1 çay kaşığı sandalozu iyice dövüp suya katıp iç dedi.bende bugün öle yaptım ama elma sirleli suya kattım.kafam karıştı ne yapayım.önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar bu kitre nedir bilen varmı.internetten baktım boğaz hastalıkları ve iltihaplanmada kullanılır diyor.ayrıca ebru sanatında kullanılıyormuş.zayıflamayla ne ilgisi var...

güzel arkadaşlarım hepinizin 2009 yılını şimdiden kutluyorum.yeni yılın hepimize öncelikle sağlık ve mutluluk sonrada istediğimiz kiloya gelmesini artı istediğimiz ve yapamadığımız her şeyi gönlümüzce yapmamızı diliyorum hepimizi öpüyorum.iyi seneler:içelim:

arkadslar Allah askına nası çigniyorsunuz bu sandaloz denen şeyi ya.. ne kadar korkunc bı tadı var.. cam gibi kum gibi yutsan bi turlu .. yutmasan ayrı turlu...

yanı bu ıstahı hakkaten kapar bu rezil tadıyla...uzun suredır bunu bıkmadan yıyenlerın onunde saygıyla egılıyorum resmen...

selam ben bu formda çok yeniyim daha pek arkadaşları tanımıyorum ama herkesin yeni yılını kutluyor en başta sağlık sonra mutluluk ve esenlikler diliyorum.hepinizin yeni yılı kutlu ve gönlünüzce olsun....

arkadaşlar bu kitre nedir bilen varmı.internetten baktım boğaz hastalıkları ve iltihaplanmada kullanılır diyor.ayrıca ebru sanatında kullanılıyormuş.zayıflamayla ne ilgisi var...

delikafadulden iyi seneler. kuşum bende kitreyi duydum fakat bizim bu formülde işi yok kitrenin sakın almayın.:1hug:

iyi seneler.tatlım abarttığın kadar tadı kötü değil sandalozumuzun. ilk gün biraz tuhaf geliyor ama sonra alışılıyor.vucudada bir sürü faydası var.vucuttan atamadığımız yağları parçalıyorr.sakın bırakma:1hug:

canlarım hepinizin yeni yılını kutluyorum,sağlık,mutluluk,bol para ve çok fit vucut diliyorum hepinize ve kendimee. yansın parçalansın yağlar,mutlu geçsin bütün yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…