• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

nurcandan ve pelincan kızlar bana ne olur yardımcı olun kızlar ben zayıflayamıyorum 1 kilo gitmiş gibiydi ama hala aynı yerde sayıyorum neyi nerde yanlış yapıyorum anlayamadım eksik yada yanlış birşeyler yapıyorum sanırım ne yapayım lütfen bende biraz başınıza bela oldum canlarım ama bunu bırakırsam 66 dan kesin 70 çıkarımyanlış şeylermi yiyorumki diye düşündüm..hepinizi öpüyorum .siteye girmek için biraz zorlaşmış şifre istiyorlar

CANNİSAN kuşum sıkma canını ilk sayfaya bak orada linklere tıkla kurallar yazıyor. asıl önemli kural tatlı yasak. bu formülü sabah akşam aç uygula.beşi biyerde çayınıda mutlaka iç ve ne olursa olsun 66 kilodan daha başka kilo alma.gelelim site konusuna sen üye olurken şifre almamışmıydın.şifreni unuttuysan bu sayfanın en altında bize ulaşın yazıyor ulaş ve yeni şifre al. umudunu yitirme kilo nedirki beyinde biter el birliğiyle senin kilolarıda eriticez söz.

aşkım ilgine teşekkür ederim beşibir yerde çayını günde kaç defa ve ne zaman içiyorsun yani aç karnınamı yoksa yemekten sonramı içiyorsun bunumerak ettim çünkü
beşibir yerde çayını ben günde iki defa bazen bir defa içiyorum. seni seviyorum öptüm.

selam kuşum beşi biyerde çayını günde en faZla 5 bardak içebilirsin özellikle açken iç iştahı kapatıyor. ayrıca çok seviyorum içimini lütfen bırakma verelim kiloları......eşim kolay yolu seçti yakında bi ilaç var onu alacak..eşime iyi gelirse buradan tavsiye ederim hepinize lütfen umudunu yitirme...herşeyin başı sağlık...hayat çok güzel nefes aldığımız her saniyeye binlerce şükürler olsun çok öptüm seni canımsss

pelincan bugün biraz hafiften vazgeçergibi olmuştum ama şimdi yatmadan elma sireksi ve sandaloz sakızının içip öyle yatacağım.hayatım verbilsen 9-10 kilo çok iyi olacak tı çünkü 2 ci bebeğim osun istiyorum.hala ikisindede ümidimi kesmedim.herşeyin başı sağlık aşkım ya canımız sağolsun öpüyorum.

arkadaşlar mrb bn yeni katıldm aranıza.bu sandoloz sakızndan bnde aldm inş. sizler gibi kilo verebilirm.yarın başlıyorum hayırlısıyla.1 hafta sona sonuçları paylaşrm..kendinize cici bakn kızlarrrrr..=)))

2hidrojen1 oksijen .....aramıza hoşgeldin bacım.kimyamı okuyorsun.lütfen bizimle paylaş. kızlar bir ara 58 i görmüştüm sabah tartıldım 59 kiloyum yinede moralimi bozmuyorum vucudum benimle inatlaşıyor.bu halimdende memnunum ama hedef koydum 55 olucam.inşallah.kızlar dün ıssız adam filmine gittin nasıl etkilenmişim hala etkisindeyim. ordaki kızın fiziğine baktımda imrendim ne giydiyse harika yakışmış. biz neden öyle olmayalımki..hepinizi sevgiyle öpüyorum

arkadaşlar cumadan beri çok kötü vallaha acaip yemek yemeye başladım.ama sirkemi ve sandaloz sakızımı ihmal etmiyorum ama her tarafım kaşınmaya başladı sanki kilo alıyorum gibi bana öyle olur kilo alıp verirken yağlı bölgelerimde kaşıntı olur basküle çıkmaya korkuyorum.evde geçen haftadan beride misafirim var birazda ondan kaynaklanıyor.yarın biraz daha dikkat etmeye başlayacağım tatlı yemiyorum pelincan bunuda belirteyim.

2 hidrojen 1 oksijen aramıza sende hoşgeldin ismin değişik biraz da uzun umarım kısa zamanda sonuç alırsın benim gibi zor olmaz inşallah bir aya yakındır kullanıyorum ama doğru dürüst sonuç alamadım
gelişmelerden haberdar edersen seviniriz. öpüyorum

Bende bugün bunu buldum yarın alıp başlayacağım..Şahtere adı bu baharatın internetten şöyle buldum kızlar... Şahtere :Herbe Fumariae İdrar artırıcı, yatıştırıcı, zayıflatıcı ve tansiyon düşürücüdür. Tansiyon problemi olan arkadaşlar bence kullanmasınlar.Sevgiler.

Çay olarak kullanılması öneriliyor yazmayı unutmuşum:( Bir su bardağı kaynamış suyun içine 1 tepeleme çay kaşığı diyordu tarifinde.Günde 2 Su bardağı içilmeliymiş.

Selam kızlarrr.. Bende aranıza yeni katıldım.:teytey:

Yazılanları okudukça öyle bir motive oldum ki anlatamam.. :dance::dance:
Hepiniz sağolun gençlerr.. Az önce kızımla birlikte ilk sandaloz sakızımızı çiğneyip :bbo:
sirkeli suyumuzu içtik..:1rolleyes: Gelişmeleri birlikte paylaşırız inşallah...

Herkese başarılar... Sevgiler....kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün 3. günüm gerçekten harika bişi şu anda 1.5 kilo verdim tabi bunun yanı sıra ekmek diyetide uyguladım ama o netteki gibi çok ağır olarak diil..bu arada pelincan cım kimya okumuyorum inş seneye beslenme ve diyet uzamanlığını kazanıcam hepinizideeeee tığ gibi yapıcammmmmmmmmmmmm=)))))))))))))) öpüyorum hepinizi ya bide gerçekten motivasyon çok önmli iiki varsınızzzzz :D

Aman kızlar bunları kullanırken sakın şekerli şeylere bulaşmayın.İnanın ben 3 gün malum sebepten çikolataya daldım :( aldım bir kilosunu geri..Demekki neymiş başarmak istiyorsak bu formülle '' şekerli şeylerden uzak durulacakmış''..Vazgeçmeyin sakın. Hepinize sevgiler.Hiçbir yerede ayrılmayın.Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için :)))))
Not : Cannisan sen mutlaka bence bir yerde yanlış yapıyorsun canım.Gece yemelerin vardı benim gibi yine o belamı yoksa :( Yada yukarıda dediğim gibi kurabiye-kek vb mi senin başını yakıyor? Yoksa ben inanmıyorum bu formülle kilo verilemeyeceğine.İnan veriliyor !

merhaba arkadaşlar bende 2 gündür bu sakızı kullanıyorum.tartıya göre 1 kg eksik çıktım.fakat benim bir sorunum var.9 aylık bir bebeğim var ve sadece gece kalktığında emiyor.bebeğime bir zararı varmıdır.şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar;
benimde acilen verilmesi gereken şimdilik 13 kilom var geriside varda şimdilik 13 e razıyım yazılanların bir kısmını okudum yarın sabah ilk işim aktara gidip sandoloz sakızı ve elma sirkesi almak olacakk inş.bu seferrr başaracağımmmkaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar tekrar selam ben 1 haftadır kullanıyorum 4 kilo verdim 67 ile başladım 63 çıktım bugün çok mutluyum umarım daha da veririm .Bu arada tekrar soruyorum o kilo takip şeritlerini nasıl yapıyorsunuz bilen varsa yazar mı?,lütfen.bu arad hedefim 55 8 kilom kaldı ,hadi bakalım :)

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı tatlı yasak ,, meyve de yemiyoruz sanırımm ama ben şekersiz yapamıyorum ya :1no2:çaylar saman gibi ve bir sorum daha var tatlandırıcı kullanabilirmiyiz:uhm: amaaa yılmak yok yola devammmmkaydirigubbakcemile2

Back
X