Bugun okuyunca aksam bi heves aldim umarim ise yrar 70 kg yim 60 olmak istiyorummmm:)
mkerakedenlere ben bu yöntemle bir buçuk ayda 7 kilo verdim. ve hala devam ediyorum.özel günlerimdeyim bir buçuk haftadırda kilo veremedim. ben bu halimdende memnunum ama 54 kilo olmayı kafama koydum. durmak yok mutlaka idealime ulaşıcam. çok mutluyum. yıllardır bu kiloya inememiştim. hemde aç kalmadan. hepinize kolay gelsin. hayırlı haberlerinizi bekliyorum
sandoloz kullanıp kilo alan varmı ben aldım sandolozdanmı neden anlamadım .elma sirkesiyle beraber kullandım 1 hafta oldu .kararsızım tekrar denesemmi bilemedim
kızlar bende 2 hafta kadar kullandım sandaloz sakızını ama acayip iştah patlaması yasadım acıktırıyodu ve cok yiyodum durduramıodum göbeğim tekrar cıkmıştı bıraktım şuan rahatım acaba sizde de böyle etkilri oldu mu :26:
ben sandaloza başlayalı bugün 11. günüm.başladığımda kilom 73,5 tu.bugün tartıldım.sonucu söleyim mi:))) 10 günde tam 2,5 kilo vermişim 71 olmuşum.pelincan sana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum.ama sanırım içten bir "ALLAH RAZI OLSUN" yeterlidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?