• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Bugun okuyunca aksam bi heves aldim umarim ise yrar 70 kg yim 60 olmak istiyorummmm:)

Bugun okuyunca aksam bi heves aldim umarim ise yrar 70 kg yim 60 olmak istiyorummmm:)

canm umarım işe yarar, spor yapmaya vakit olmuyor pek oturarak da çalışıyorum:( o yuzden sayısız zayıflama hapı bitkilerden çaylar neler neler denedim olmadı. inş bu işe yarayacak umutluyum :) haberlerini bekliyorz

Bugun sandolozu cignedim ama o sirkeli suyu asla icemem aslaa:(( ayrica hic tokluk falan hissetmedim bir cay kasigi cignedim:(

O kadar diyeti yaptıktan sonra tabi kilo verilir, mühim olan diyetsiz verebilmek. Sandalozun etkisi ne o zaman diyet yapacaksak :S

mkerakedenlere ben bu yöntemle bir buçuk ayda 7 kilo verdim. ve hala devam ediyorum.özel günlerimdeyim bir buçuk haftadırda kilo veremedim. ben bu halimdende memnunum ama 54 kilo olmayı kafama koydum. durmak yok mutlaka idealime ulaşıcam. çok mutluyum. yıllardır bu kiloya inememiştim. hemde aç kalmadan. hepinize kolay gelsin. hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Pelincan hanım siz yaklaşık 4 sene önce sandaloza başlamışsınız, şu an ne durumdasınız, istediğiniz kiloya ulaşabildiniz mi? Söylenildiği gibi etkili midir sandaloz...Sevgiler

ya kızlar ne guzel gr gr veriyorum derken adet dönemi başladı ve 3 gundur kilo alıyorum sakız ve sirkeye devam etsemde :2: sizdede oldu mu durum ?

sandoloz kullanıp kilo alan varmı ben aldım sandolozdanmı neden anlamadım .elma sirkesiyle beraber kullandım 1 hafta oldu .kararsızım tekrar denesemmi bilemedim

sandoloz kullanıp kilo alan varmı ben aldım sandolozdanmı neden anlamadım .elma sirkesiyle beraber kullandım 1 hafta oldu .kararsızım tekrar denesemmi bilemedim

valla bende aldım ve çok dikkat etmeme rağman hemen bırakyım sadece sirke içiyorum ve şimdi daha iyiyim.anlıycağın yapmıyacam artık.bence sende bırak....

kızlar enizlideki aktarlarda bulmamıyorum ben sandaloz sakızı Denizli de oturan ve bulan varsa bana yardımcı olur mu :31:

sandalozla elma sirkeli suyu kullanırken sirkeli suyun içine bal koyabiliyor muyuz?

sadece sirke ile mideme dokunuyor da :44:

ya sirkeli su yerine limonla içsek bi işe yarar mı?ben sirkeli içemiyorum.eğer işe yararsa almayı düşünüyorum sandaloz sakızından

kızlar bende 2 hafta kadar kullandım sandaloz sakızını ama acayip iştah patlaması yasadım acıktırıyodu ve cok yiyodum durduramıodum göbeğim tekrar cıkmıştı bıraktım şuan rahatım acaba sizde de böyle etkilri oldu mu :26:

kızlar bende 2 hafta kadar kullandım sandaloz sakızını ama acayip iştah patlaması yasadım acıktırıyodu ve cok yiyodum durduramıodum göbeğim tekrar cıkmıştı bıraktım şuan rahatım acaba sizde de böyle etkilri oldu mu :26:

bende iştah patlaması falan olmuyordu ama ilk haftada verdiğim kiloları 2.haftada geri aldım dikkat etmeme rağmen :( neden,neyi yanlış yaptım anlamadım :25: O kadar ii kilo verenler olmuş ama

Kızlar sanırım kişiden kişiye değişiyor bu sandaloz olayı kilo alanlar da var kullanarak ben kullandığım dönemde çok memnundum birden fark etmeden bırakmış bulunmuştum bu sabah tekrar başladım ..

ben sandaloza başlayalı bugün 11. günüm.başladığımda kilom 73,5 tu.bugün tartıldım.sonucu söleyim mi:))) 10 günde tam 2,5 kilo vermişim 71 olmuşum.pelincan sana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum.ama sanırım içten bir "ALLAH RAZI OLSUN" yeterlidir...

canım benim bu formüle eyvallah ta. sadece sabahmı yaptın? sAbah akşam mı yaptın?:nazar:

Arkadaşlar merhaba =) Bende sandaloz ve elma sirkesi karışımına bugün başladım. Ama benim aktarım bana başka tavsiyelerde bulundu. Kullanım için şöyle dedi.

100 gr sandalozu rondoda incecik çekiyoruz.
1 Lt şişe suya katıp iyice karıştırıyoruz. (her kullanımdan önce şişe iyice çalkalanacak)

Sandalozun bu şekli 1 aylık kullanım şemasıymış. Her sabah aç karnına yarım çay bardağı içilecek dedi.

Sandalozdan sonra yine yarım çay bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi eklenip içilecek. Tadı biraz kötü olduğundan 1 tatlı kaşığı bal eklenebilir.

Buraya kadar sanırım hepimiz bir şekilde bunları kullanıyoruz. Ama gittiğim aktar bunların yanında bana bazı şeylerde tavsiye etti. Almadan önce araştırdım ve aktarımın tavsiyesine uyup aldım. Şimdi bu diyet sırasında vücuda destek amacıyla iki sıvı daha almamı tavsiye etti.

1. Gilaburu - Diyet sırasında böbrekleri korumak içinmiş. Gilaburunun en büyük faydası böbrekleri yenilemesi ve koruması. Vücuttaki kötü toksinleri vücuttan atıyor, yüksek oranda C vitamini içeriyor ve bağışıklığı güçlendiriyor, kolesterolü düşürüyor.

2. Enginar Suyu - Karaciğerin kendini yenilemesini ve korumasına yardım ediyor. Kolesterolü düşürüyor, sindirimi kolaylaştırıyor.

Aktarımın dediğine göre diyet yapan insanlar vücutlarını çok ihmal ediyormuş. Yapılan diyet sırasında karaciğer ve böbrekler zarar görüyormuş. O yüzden doğal desteklerle diyetimize devam etmeliymişiz. İnternette Gilaburu ve enginar suyunun faydalarını araştırdıktan sonra ikisini de aldım.

Sizler sandaloz sakızını nasıl kullanıyorsunuz? Aktarlarınız size tavsiyede bulunuyor mu?

Son düzenleme:
aynen ya nasıl kullanıyosunuz. okudum okudum herşeyi nerdeyse monitöre bakmaktan başım agrıdı.:27: sanırım gözlük kullanmam lazım artık. bu sandoloz mu sandoros mu adını da hala anlamadım sadece sabahlarımı ? benim anladığım şu sabah ac karna çiğne yut üstünede bardak sıcak suya 1 yemek kasıgı elma sirkesikoy karıstır iç. bide beşi biyerde çayı içelim . şeker yasak. doğrumu anladım ? :49:

Back
X