Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr açtınız mı sayfayı? açınca bana bir haber verin lütfen. yarın seminerim var bana dua edin şans dileyin lütfeeennnnn :):):)çok korkuyorummmmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım inşallah istediğin gibi olmştur her şeyy

sakın denemeyin midenizden olursunuz hiçbir etkiside yok ben Allah ne verdiyse deneyenlerdenim sonuç sıfır ağzınızı tutacaksınız bayanlar başka çaresi yok denemeyin midenize yazık sonradan etkisi çıkıyor

neden ki ?:44::44::44: ağzımı tutmassak zaten ne yaparsak yapalım veremeyiz kilolarımızı sandoloz sadece bi araç yani

ohhh rahatladın deseneeeee valla açan yok henüz herkes birbirinden bekliyor sanırım
off kızlar yaa ben pek dikkat etmiyorum bu aralaar kızartma fln yedim 2 kere patates kızartması yedim az öncede çok acıktım kepekli galeta yedim dün gecede yedim off tartınmaya korkuyorum yemin ederim ne oldu banaa

mrblarr.... 1 hafta boyunca siteye uğrayamıycam. haber vereyimde sonra öldü mü kaldı mı diye sormayın kocaman öptüm hepiniziiii

off kızlar yaa ben pek dikkat etmiyorum bu aralaar kızartma fln yedim 2 kere patates kızartması yedim az öncede çok acıktım kepekli galeta yedim dün gecede yedim off tartınmaya korkuyorum yemin ederim ne oldu banaa

tatlım bi sakin ol lütfen olur arada öyle şeyler bugun telafi edersin sıkma canını

lunitacım görüşemiyoruuuuuuuz

geldim canlarımmm artık seminerim de yok ohhhh rahat rahat konuşucaz artık. kızlar ben tahıl yemiyorum arada haftada bir kepekli bulgur pilavı yiyorum çok az. daha çok zeytin yağı ve protein birde sadece lifli sebzeler yiyorum sanırım 1 kg daha gitti ama göbek aynı duruyor ne zaman gidecek yaaaaaa kızlar ben bir konu açıyorum sonra buraya link atıyorum hepinizi oraya bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…