canım inşallah istediğin gibi olmştur her şeyykızlarr açtınız mı sayfayı? açınca bana bir haber verin lütfen. yarın seminerim var bana dua edin şans dileyin lütfeeennnnn :):):)çok korkuyorummmmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım inşallah istediğin gibi olmştur her şeyy
canım herkes çok memnun ama ? :44:sakın denemeyin midenizden olursunuz hiçbir etkiside yok ben Allah ne verdiyse deneyenlerdenim sonuç sıfır ağzınızı tutacaksınız bayanlar başka çaresi yok denemeyin midenize yazık sonradan etkisi çıkıyor
sakın denemeyin midenizden olursunuz hiçbir etkiside yok ben Allah ne verdiyse deneyenlerdenim sonuç sıfır ağzınızı tutacaksınız bayanlar başka çaresi yok denemeyin midenize yazık sonradan etkisi çıkıyor
saolun canlarımmmm atlattım artık rahatladım. ohh beeeee....... siz açtınızmı sayfayı??
off kızlar yaa ben pek dikkat etmiyorum bu aralaarohhh rahatladın deseneeeeevalla açan yok henüz herkes birbirinden bekliyor sanırım
off kızlar yaa ben pek dikkat etmiyorum bu aralaarkızartma fln yedim 2 kere patates kızartması yedim az öncede çok acıktım kepekli galeta yedim dün gecede yedim off tartınmaya korkuyorum yemin ederim ne oldu banaa
of sen nereye gidiyorsuunnmrblarr.... 1 hafta boyunca siteye uğrayamıycam. haber vereyimde sonra öldü mü kaldı mı diye sormayınkocaman öptüm hepiniziiii
çok pişmanımtatlım bi sakin ol lütfenolur arada öyle şeyler bugun telafi edersin sıkma canını
of sen nereye gidiyorsuunn
çok pişmanım
mrblarr.... 1 hafta boyunca siteye uğrayamıycam. haber vereyimde sonra öldü mü kaldı mı diye sormayınkocaman öptüm hepiniziiii
tartındm cnm değişen bişey yoook üstelik tokken 79 çıktı 0.ocalistacım olur arada öyle şeyler sukunetini koru ve davana devam et
lunitacım görüşemiyoruuuuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?