Sancılı adet!

Seleniko06

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
286
Yer
Ankara
Kızlar felaket durumdayım şu an...Zaten 3 4 aydır doğru düzgün kanamam olmuyor. Çok fazla ağrı kesici içiyorum sancılarımdan ötürü. Doktorum içmeden dayanmam gerektiğini kanamamı hepten kestiğim için her ay daha fazla sancı çektiğimi söyledi. Şimdi ilaç da içemiyorum. İşten eve geldim ağrıdan. Dayanamıyorum. Valla elimde ilaç içtim içicem...Nolur bi yöntem bi çare...Nası geçer bu illet :(( Kat kat giyindim ayağıma çoraplar panduflar giydim ısıttım valla kopuyo karnım belim :((((((((((( Ne yeyim ne içeyim been :( İlaç içmeden bu işten kurtulanlar var napıyolar Allah rıza için birileri bişeyler yazsın :(

geçmiş olsun..ılık bir banyo ardından da 1 tatlı kaşığı kekiği 1 su bardağı suyu bir kap içine koyup kaynatıyorum ve süzüp içiyorum ben, ağrımı hafifletiyor ve biraz da kanamayı arttırıyor dene istersen inşallah geçer.

Son düzenleme:
bende zahter yapıyorum.. bir tutam kekiği bir süzgece koyun ıslayın sora kaynar su dökerek bardağa süzün ve için adet sancısını çok azaltıyor. ayrıca insanı gevşetip rahatlatır mide içinde iyi geliyor denemenizi tavsiye ederim

Doktorunuz biraz sacmalamis bence. Benim tavsiyem adetinizden 3gun önce 2 tane majezik almaya başlamanız. İlk 2 gün de devam edin. Buscopan da iyi gelecektir. Ya da OKS kullanabilirsiniz buna ek olarak adetin ilk iki gunünde başlamanız lazım, yaz tablet tavsiye ederim. Çok gecmis olsun.

Teşekkürler kızlar..size yazdıktan sonra artık kusucak hale geldim ağrıdan elim ayağım boşalmaya başladı dayanamadım majezik içtim bitane..içtiğim gibi de hem ağrımı hem adetimi kesti yine...:( korkuyorum adetim böyle kesilip durduğu için bana bir zararı olur mu diye. Doktora da bu yüzden gitmiştim zaten. Ağrım hafifledi neyse ki...Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için kekiği denicem özellikle söktürüyorsa süper gerçekten...

Back