B Berrely Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2021 188 27 18 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrely #21 ilaydaylm2 .!.: benim de kasıklarım da ağrım var çok korkutuyor bu durum beni. şu an bunu yazarken bile var inşallah iyidir Genişletmek için tıkla... 14 eylülde düşük yaptım
ilaydaylm2 .!.: benim de kasıklarım da ağrım var çok korkutuyor bu durum beni. şu an bunu yazarken bile var inşallah iyidir Genişletmek için tıkla... 14 eylülde düşük yaptım
O Obiranne95 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2021 436 176 53 29 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrely #22 Berre21ly .!.: 14 eylülde düşük yaptım Genişletmek için tıkla... hayırlısı buymuş rabbim inşallah sana sağlıklı bir bebek nasip eder üzme kendini
Berre21ly .!.: 14 eylülde düşük yaptım Genişletmek için tıkla... hayırlısı buymuş rabbim inşallah sana sağlıklı bir bebek nasip eder üzme kendini
B Berrely Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2021 188 27 18 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrely #23 ilaydaylm2 .!.: hayırlısı buymuş rabbim inşallah sana sağlıklı bir bebek nasip eder üzme kendini Genişletmek için tıkla... İlk başlarda üzülüyordum ister istemez ama insan bunada alışıyor Allah büyük Rabbim bir daha göstermesin ne bana ne başkasına
ilaydaylm2 .!.: hayırlısı buymuş rabbim inşallah sana sağlıklı bir bebek nasip eder üzme kendini Genişletmek için tıkla... İlk başlarda üzülüyordum ister istemez ama insan bunada alışıyor Allah büyük Rabbim bir daha göstermesin ne bana ne başkasına
O Obiranne95 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2021 436 176 53 29 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrely #24 Berre21ly .!.: İlk başlarda üzülüyordum ister istemez ama insan bunada alışıyor Allah büyük Rabbim bir daha göstermesin ne bana ne başkasına Genişletmek için tıkla... ağrıların yok ne güzel diyordum bende panik oluyordum ağrılarım çok diye. şaşırdım ve üzüldüm inşallah canım benim hepsi bi sınav işte..
Berre21ly .!.: İlk başlarda üzülüyordum ister istemez ama insan bunada alışıyor Allah büyük Rabbim bir daha göstermesin ne bana ne başkasına Genişletmek için tıkla... ağrıların yok ne güzel diyordum bende panik oluyordum ağrılarım çok diye. şaşırdım ve üzüldüm inşallah canım benim hepsi bi sınav işte..
B Berrely Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2021 188 27 18 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrely #25 ilaydaylm2 .!.: ağrıların yok ne güzel diyordum bende panik oluyordum ağrılarım çok diye. şaşırdım ve üzüldüm inşallah canım benim hepsi bi sınav işte.. Genişletmek için tıkla... Aynen kaderimize yazılanı yaşıyoruz inşallah Rabbim yine gebe kalıp büsefer hayırlı sağlıklı bir şekilde doğurmaya nasip eder
ilaydaylm2 .!.: ağrıların yok ne güzel diyordum bende panik oluyordum ağrılarım çok diye. şaşırdım ve üzüldüm inşallah canım benim hepsi bi sınav işte.. Genişletmek için tıkla... Aynen kaderimize yazılanı yaşıyoruz inşallah Rabbim yine gebe kalıp büsefer hayırlı sağlıklı bir şekilde doğurmaya nasip eder
B Berrely Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2021 188 27 18 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrely #26 Berre21ly .!.: Aynen kaderimize yazılanı yaşıyoruz inşallah Rabbim yine gebe kalıp büsefer hayırlı sağlıklı bir şekilde doğurmaya nasip eder Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun canm
Berre21ly .!.: Aynen kaderimize yazılanı yaşıyoruz inşallah Rabbim yine gebe kalıp büsefer hayırlı sağlıklı bir şekilde doğurmaya nasip eder Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun canm