• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sancii.s

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar karnimdan popoma kadar bir sanci var karnim dedigim rahim bolgesi inanilma bir sanci gece 5 de bu sanciya uyandim nedir acaba bilgisi olan varmi konuyu dogru yere acmisimdie umarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar karnimdan popoma kadar bir sanci var karnim dedigim rahim bolgesi inanilma bir sanci gece 5 de bu sanciya uyandim nedir acaba bilgisi olan varmi konuyu dogru yere acmisimdie umarim

idrar yolu iltihabı olabilir.:53: çok gece sancıyla uyandırır. adet sancısı gibi ama daha şiddetli olur. tuvalete sıkışkın gibi . bir iki saat sürer. ihmal etme doktara görünmelisin. kisten dolayı bile olabilir. :18:

Bende de ayni durum oldu arkana bicak saplaniyor gibi sanci veriyordu doktora gittim yumurtalikta 5 cm kist cikti çatlama esnasinda olurmus o agri sende de olabilir eger agrinin yogunlugu makatta ysa bu makat iltihabi basur veya makat tümör leri olabiliyor bence bi doktora gorun buyuk ihtimal kist catlamistir

Back