- 2 Eylül 2022
- 663
- 631
- 29
- Konu Sahibi minikkedi2698123
Normal mi yapcaksınız, 4 ü geçik bebiş allah kolaylık versin demeye geldim. Sağlıkla alın kucağınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin konuşur gibi yazmışsınız ben de normal bir şekilde alakası yok dedim. Doğum sancısı durabilir ayrıca 2-3 saat gelmediği oldu benim doğum yaptığım gün yani düzensizde olabilir şiddeti azda olabilir bunun bir kesinliği yok konu sahibinin şuan doğumu başlamış bile olabilirBenim ki böyleydi alakası yok demek doğru değil.Sancı geliyorsa durmaz düzensiz bile olsa her defa acı eşiği biraz daha yükselir doğum yaklaştıkca sancının şiddeti artar.Herkesde aynı olamaz ama dogum sancısı geliyorsa durmaz belli aralıklarla gelip gider yalancı sancı ara sıra oluyor duruyor.
Ben aslında sezeryan istiyorum ama doktorşar ilk bebek normal doğum bi aksaklık olmadığı sürece diyor. Teşekkür ederim inşallahNormal mi yapcaksınız, 4 ü geçik bebiş allah kolaylık versin demeye geldim. Sağlıkla alın kucağınıza
Nişan gelmedi benim gittiğim de 5 cm açılmam vardı herkeste gelmeyebilirÇok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ben nişan gelmeden açılma olmuyor diye biliyordum yani bana öyle söylemişlerdi
Yok bu işin en kesin yani dogum başladımı durmaz başka çokta kesin konuşmak olmuyor bende kendimden örnek verdim herkes gibi.Kesin konuşur gibi yazmışsınız ben de normal bir şekilde alakası yok dedim. Doğum sancısı durabilir ayrıca 2-3 saat gelmediği oldu benim doğum yaptığım gün yani düzensizde olabilir şiddeti azda olabilir bunun bir kesinliği yok konu sahibinin şuan doğumu başlamış bile olabilir
Bence yalancı sancı 2-3 kere olur geçer yatınca falan.. ama ciddi rahatsız eden bir sancı varsa geçmiş olsun doğum başlıyo demektir en azından benim öyleydi :)Yok bu işin en kesin yani dogum başladımı durmaz başka çokta kesin konuşmak olmuyor bende kendimden örnek verdim herkes gibi.
Benim gece saat 4 gibi başladı çok hafif bir agrıyla her defa agrım sancım azar azar artmaya başladı öğlen doğurdum.Ama daha uzun da çeke bilir her kes aynı şekilde doğurmaz en iyisini doktor bakınca bilir açıklık varmı falan.
Vallahi 4 kilo ile normal olursa sizi tebrik ederim Helal olsun kolay iş değilBen aslında sezeryan istiyorum ama doktorşar ilk bebek normal doğum bi aksaklık olmadığı sürece diyor. Teşekkür ederim inşallah
Ahaha korkmuyor değilim ama öncelik normal doğum diyorlarVallahi 4 kilo ile normal olursa sizi tebrik ederim Helal olsun kolay iş değil
Evet öyle ama çocukta artık 4kilo olmuş maşallah normal doğum biraz zorda ola bilir.Bence yalancı sancı 2-3 kere olur geçer yatınca falan.. ama ciddi rahatsız eden bir sancı varsa geçmiş olsun doğum başlıyo demektir en azından benim öyleydi :)
Sancım devam ediyor avanasnsnmdvl Ben de 37. Haftadayım ve korkuyorum korkunun ecele faydası yok bir şekilde öyle ya da böyle çıkacak kabullendim
Sancılarım gerçekmiş gittim hastaneys yatırdılar daha çıkamadım bebek ultrasona göre 41 haftalık gözüküyormuş 4270 gram olmuş sancılarım çok ama açılma yok öyle bekletiyorlar beniKonu sahibi ne durumdasın :)
Allah kolay doğum yapmayı sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin bebişi hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahSancım devam ediyor avana
Sancılarım gerçekmiş gittim hastaneys yatırdılar daha çıkamadım bebek ultrasona göre 41 haftalık gözüküyormuş 4270 gram olmuş sancılarım çok ama açılma yok öyle bekletiyorlar beni
Sancım devam ediyor avanasnsnmdvl Ben de 37. Haftadayım ve korkuyorum korkunun ecele faydası yok bir şekilde öyle ya da böyle çıkacak kabullendim
Sancılarım gerçekmiş gittim hastaneys yatırdılar daha çıkamadım bebek ultrasona göre 41 haftalık gözüküyormuş 4270 gr olmuş sancılarım çok ama açılma yok öyle bekletiyorlar beniKonu sahibi ne durumdasın :)
Amiiiin cümlemize inşallah teşekkür ederimAllah kolay doğum yapmayı sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip olsun bebişi hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah
Maşallah kilosu çok iyiymiş neden sezeryana almıyorlar ki 41. Hafta açılmada yoksa bekletmenin anlamı ne yaniSancım devam ediyor avana
Sancılarım gerçekmiş gittim hastaneys yatırdılar daha çıkamadım bebek ultrasona göre 41 haftalık gözüküyormuş 4270 gram olmuş sancılarım çok ama açılma yok öyle bekletiyorlar beni
Bende onu anlayamadım pazartesiye kaldı bakalımMaşallah kilosu çok iyiymiş neden sezeryana almıyorlar ki 41. Hafta açılmada yoksa bekletmenin anlamı ne yani