Sanatçı Olsan Hangi Filimde Oynardın?

HIGH SCHOOL MUSıCAL
Okul arkadaşlıkları sıkı birisin. Müzikle aran iyi. Sen HSM de oynamaya aday birisin ( tabii oyunculuğun varsa )
bu çıktı bana da :))

CONSTANTINE
Sen korku filmlerinin insanısın. Macera düşkünü birisin. Constantine tam sana göre!

G.O.R.A
Komiklik yapmayı seviyorsun ve büyük ihtimalle bir Türksün. Eğer tanınsaydın bu filmden teklif alabilirdin. kaydirigubbakcemile3

TITANıK
Bazılarınızın bildiği gibi Titanik 2 çıkacak. Ama sen Titanik 1' e daha yakınsın. Romantik filmlerden hoşlanıyorsun. Titanik'de oynayabilirdin. ( tabii o ülkede olsaydın )

TITANıK
Bazılarınızın bildiği gibi Titanik 2 çıkacak. Ama sen Titanik 1' e daha yakınsın. Romantik filmlerden hoşlanıyorsun. Titanik'de oynayabilirdin. ( tabii o ülkede olsaydın )

benim test sonucu da titanic çıktı.ben testi yapmadan tahmin edebilyodum zaten.yanılmadım:)

CONSTANTINE
Sen korku filmlerinin insanısın. Macera düşkünü birisin. Constantine tam sana göre!

HIGH SCHOOL MUSıCAL
Okul arkadaşlıkları sıkı birisin. Müzikle aran iyi. Sen HSM de oynamaya aday birisin ( tabii oyunculuğun varsa )

Pehhh ne ßu ßee..... YaLan vaLLa okuL müzikaLinde ne i$im oLur

TITANıK

fazla romantik değilim ama duygusalımdır..

HIGH SCHOOL MUSıCAL

ben neymisim ya :)))))
paylasimin icin tskler melegim

HIGH SCHOOL MUSİCAL

G.O.R.A
Komiklik yapmayı seviyorsun ve büyük ihtimalle bir Türksün. Eğer tanınsaydın bu filmden teklif alabilirdin.

HIGH SCHOOL MUSİCAL

CONSTANTINE

HIGH SCHOOL MUSİCAL
Okul arkadaşlıkları sıkı birisin. Müzikle aran iyi. Sen HSM de oynamaya aday birisin ( tabii oyunculuğun varsa ) ilginc

CONSTANTINE

Kuizz.com - Hangi filmde oynamalısın?

benim test sonucum

HIGH SCHOOL MUSİCAL

TITANİK
Bazılarınızın bildiği gibi Titanik 2 çıkacak. Ama sen Titanik 1' e daha yakınsın. Romantik filmlerden hoşlanıyorsun. Titanik'de oynayabilirdin. ( tabii o ülkede olsaydın ):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…