sanane benim annemin MAAŞINDAN!!!

angel5481

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
21
0
36
Sakarya
slm arkadaşlar, zaman zaman eşim ve ailesi hakkında sıkıntılarımı paylaşıyorum sizinle, yine onlardan biirsini yaşadık ve canım çok sıkkın...

eşimin ailesi biraz vurdumduymaz, kayınvalidem kızlarına daha düşkün , maddi durumları ise yok...

eşim 4 gün önce ameliyat oldu ve evde istirahat ediyor. 2 görümcem var ve 2side hamile. ve eşimin babannesi de hasta, ameliyat oldu ve gelinleri bakıyor. neyse, 2 gün önce de görümcelerimden biri doğum yaptı ve kayınvalidem onun yanında kalıyor.
eşim ameliyat olduğunda kayınpederim ziyarete gelip döndü. hastaneye yattığımızda bile kayınvalidemi eşim aradı ben hastaneye yattım durum şöyle böyle diye. 2 gündür de eşimi ne arıyorlar ne soruyorlar. bu bana çok ters geliyor ve kızıyorum kendi kendime eşime değer vermiyorlar diye. eşim annesiyle konuşmuş bugün, onlar mı aradı dedim yok ben aradım dedi. ben de tutamadım kendimi, niye hiç aramıyorlar merak etmiyorlarmı seni dedim. o da kontörü yoktur annemin dedi. ödemeli yapsın filan dedim istese arar diye. durumları bilmiyomusun senin annen gibi iki maaş almıyorlar dedi... kendi annem, babam vefat ettiğinden dolayı emekli maaşı alıyor. ben de sanane dedim annemin maaşından. kaldı ki annem sürekli zor anlarımızda yardım eder...
şimdiiii, eşime fazla tepki gösteremiyorum zaten hasta bide canı sıkılmasın tartışmayalım diye.. ama içim içimi yiyor..... acaba benim göremediğim bir şey mi war bu olayda???

eşinizin ailesi haklı veya haksız sebeplerden yanında olamamış,telefonla da aramamışlar zaten onun üzüntüsünü yaşıyordur birde ameliyat olmuş onun sıkıntısı da var
bence siz gereksiz yere üstüne gitmişsiniz
annesinin aramadığının hep kendi aradığının o da farkındadır sonuçta sizin bunu dile getirip onu daha fazla üzmenize gerek yoktu.

Başlığı görünce,kayınvaliden annenin maaşını filan sordu sandım :)

Eş tartışmaları bazen böyle saçma olabiliyor.Bizim de eften püften başlayıp,olmadık yere varan tartışmalarımız oluyor:)

Ama burada sen fazla üzerine gitmişsin sanki...
Hasta olan eşin,ailesi tarafından aranmayan eşin,annesini savunmak zorunda kalan yine O...
Aradı aramadı,kontörü yok,parası vardı yoktu derken konu senin annenin durumuna gelmiş.
Anlık birşey bence...

Son düzenleme:
siz çok fazla abartmışsınız...aramazsa aramaz sen bunu güzellikle yani tatlı bir dille sana garib geldiğini söyleyebilirdin adamı hasta yatağında laf sokmana ne gerek vardı..

amaaaaa eşinin yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik senin annenin maaşından onane terbiyesiz ona para soran mı oldu da hemen kv sinin parasını aklına getiriyor...ayrıca bence eşin annen den birşeyler bekliyor böyle beklediğine göre daha önceden de yapmış demek ki birşeyler kendi yağınızda kavrulun ne onun ailesine laf et nede kendi ailene laf ettir...sana ters geleni güzelce tatlı bir dille anlat...

eşiniz ailesinin ona verdiği değeri kendi düşünsün, adamı zehirlemeye çalışmışsınız resmen.sizene?

aman kardeş varsın aramasın sizene eşiniz sorun etmiyorsa ise siz neden ediyorsunuz

ayrıca eşiniz anlık olarak agzındaan çıkmıştır maaş konusu takılmayın

savunma iç güdüsü yani

eşin ne ameliyatı oldu? eğer basit bir ameliyatsa ondan aramamış olabilirler ama her ne kadar da basit olsa ve her ne kadar da maddi durumu olmasa bir komşudan hiç olmadı bakkaldan da arayabilirdi dimi?

ayrıca eşine düşmez senin annenin maaşı gereksiz bir gurur ve sataşma var eşinde.

kimisi arıyolar diye dertlenir kimisi aramıyorlar diye

aramasınlar işte daha ne

Konu başlığı annenizin maaşı değil de kayınvalide-kayınpederin ilgisizliği olmalıymış.... Bence de hasta adamın üstüne gitmeyin. Aramadıkları ve ilgilenmedikleri için üzüldüğü bariz, size bahane uydurmuş. Aranmayan o, adamı bunaltmayın, o farkında zaten.

fazla üstüne gitmeyin eşinizin...

sonuçta onun annesi...

bir de her anne evladını merak eder, aramak ister. ama belki gerçekten maddi imkansızlıklar yüzünden yapamıyordur. ödemeli aramaya çekiniyor da olabilir.

Ameliyatlı adama yapılmaz bu; belli ki kayınvalideyle görülecek eski hesaplar var.

Ama hesap görmek için seçtiğin zamana bakar mısın; gaddarlık bu.

Annesinin yaptığı annelikle bağdaşacak birşey değil ama sen de ezme kocanı.

kadının adamın üstüne gittiği fian yok, tutturmuşsunuz bir üstüne gitmek.

güzelce sormuş kim aradı diye eşi cevap vermiş angel da neden onlar aramıyor demiş. gören de durduk yerde adamın tepesinde dırdır etti sanacak.

annelik içgüdüsüyle eşini de korumak istiyor işte ne var bunda.

kayınvalide hanfendi kişisi oğluna düşkün değilmiş ki zaten, kızlarına düşkünmüş, angel ında bu zoruna gidiyor anlamadınız mı?

Bence ailesine karsi tahammulsuz oldugunuz icin bu kadar sinirlenmissiniz.

Esiniz bir ornek vermis sadece.

Buyutmeyin, sorun yok.

Bence ailesine karsi tahammulsuz oldugunuz icin bu kadar sinirlenmissiniz.

Esiniz bir ornek vermis sadece.

Buyutmeyin, sorun yok.

düşündüğünüz gibi, tek bu olay değil beni geren, şimdiye kadarki sorumsuzluklar filan da olunca, dayanamıyorum. işsiz kaldım arayan soran olmadı, borcumuz harcımız var, nasıll geçiniyoruz filan sormaıdlar...daha bunun gibi örnekler var yani.. eşimde gurur yaptı galiba... ve arkadaşların dedikleri gibi savunmaya geçti...:44:

buyutulecek bir sorun degeil aslinda
aramamalari daha hayirliysa aramasinlar zaten.
surekli boyle ilgisizlerse esiniz de muhtemelen alismisdir bu duruma
sizin yaninizda ezilmemek icin de boyle bi cevap vermis.

canım eşin zaten ameliYAttan çıkmış çok hassastır zaten üzülüyordur annesi aramıyor diye. bide sen üstüne gitme kendisi de düşünüyordur ama sence kim evet annem benle ilgilenmiyor bana değer vermiyor beni öenmsemiyor der ki ? böyle düşünse bile bunu kabullenemezler bu yüzden bahaneler bulurlar bu bahaneler onları savunuyor gibi olur ama asıl amaç o değildir asıl amaç gururlarına yedirememeleridir. bence eşinin üstüne gitme bırak kendi sorunları ister arasınlar ister aramasınlar.

basit bir laf için annemin maaşından onane demişsin öyleyse onların arayıp aramamasından sanane seni ilgilendiren bir durum göremedim

Ben olsam bende bozulurdum kocami takan yok diye. Soylerdimde tutamam kendimi hic.

Ama cok da ustunde durmazdim. Kendi ailesi takmiyor onadami yanayim yikilayim. Uzme tatli canini kendi uzulsun. Hem kiymetini bilsin tum kocalar eslerine kaliyor iste.

Ancak esinin annenin maasiyla ilgili yorumu cok patavatsizca. Demekki bilinc altina atmis bu para durumunu. Ne alaka annesi cagri atabilir veya size msj atip ben arayamiyorum kusura bakmayin kontur yok vs siz ararmisiniz diyebilirdi.

bence eşinize çok yüklenmişsiniz...tamam o da oğlu ilgilenmeleri lazım ama doğum yapan bir görümce ve hasta yatakta bakılan bir kaynanada var ortada...siz zaten hep eşinizin yanındasınız..o yüzden ötekilere daha çok zaman ayırmış olabilirler....siz eşinizin annesinden o kadar bahsetmişken eşinizinde sizin ailenizden bahsetmesi normal..genelde hep böyle olur...

eşinin sözüne takılma annesini savunma amaçlı o sözü söylemiştir herhangi bir art niyeti yoktur.kayınvalidenin arayıp sormamasına bozulmakta haklısın ama bunu sürekli eşine söyleme.emin ol eşin herşeyin farkındadır sadece dile getirmiyordur sen üsteleyip hasta yatağında adamın canını sıkma kendini de üzme boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…