Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah düzelir. Eşimin bi arkadaşı düzeldi bu bataklık uğruna yuvası yıkıldı darma duman oldu sonra toparladı. Herşey sizin elinizdeyse o da gerçekten istiyorsa neden düzelmesin ki dediğim gibi kendi istemeli. Çok kötü birşey bu düşen çıkamıyor Allah'ın belası uygulamaya o kadar kolay erişilebiliyor ki. İnşallah başkasından borç edip oynamazHicmi kurtulan yok hep mi bataklik e devletten kontrolinu yapiyorum maasi bende banka kartlari bende kardesim bu bataklikta tiksindim birakcam diyo verdi kartlari bana hep duzelir mi nolur
Bir bağımlılık haline gelmiş artık yeşilaydan destek alabilirsiniz kumar sigara madde bağımlılığına dair çok ilgili ve güzel faaliyetleri varHicmi kurtulan yok hep mi bataklik e devletten kontrolinu yapiyorum maasi bende banka kartlari bende kardesim bu bataklikta tiksindim birakcam diyo verdi kartlari bana hep duzelir mi nolur
Randevu aldk pskiyatristede gdiyor ilac tedavisi aliyoruzKardeşim orada staj yapmıştı çok fazla para kaybedip artık oynamayan ya da senede bir iki defa fire veren insanlar vardı muhakkak iyi gelir simdiki haline göre ilerleme kaydeder
Pskiyatrik ilac kullaniyoruz yesilaydanda randevu aldikBağımlı, tedavi olması şart.Kendi kendini tedavi etmesi mucize olur ama işinizi mucizelere bırakmayın.Her yolu deneyin. Çok geçmiş olsun bu öyle bir bataklık ki giren cabaladikca daha çok batıyor
Çok güzel bütün kartları vs vermiş size değişmek istiyorsa üstesinden gelir inşallah vakit ayırıp kaliteli vakit geçireceği alternatifleri görürse daha hızlı düzelir diye düşünüyorum, tabi ki ilk yapacağanız şey hatırlatan her seyden uzak durmasıRandevu aldk pskiyatristede gdiyor ilac tedavisi aliyoruz