- 7 Aralık 2015
- 54
- 35
- 45
- Konu Sahibi sentinushera
Hepimizi kıran, rencide eden, haksızlığa uğratan kişiler olmuştur muhakkak.
sanal alemde ise hepsi ne kadar kusursuz sergilemekteler kendilerini,
an oluyor, paylaşımları karşılığında döşemek geliyor içimden, zor tutuyorum kendimi.
çözümü takip etmemekte buldum :)
o derin, o müthiş kusursuz ve derin sözler yokmu hayata dair, dersiniz kendileri mükemmel ötesi karaktere sahipler, paylaşımda bulundukları gibi melek karaktere sahipler, halbuki tanıyorum biliyorum kime ne anlatıyorsun. ve o tür yazılardan da, çarşaf çarşaf sıkıntılarını deşifre edip ağlayan insanlardan da sosyal paylaşım sitelerinde görmekten sıkıldım.
yabancı arkadaşlarımda var sayfamda ekli.
hiç birisinin daha görmedim ki, bugün mutsuzum yada çok mutluyum vb etiketlerle kendilerini etiketlediklerini.
yada laf sokup buyur burdan yak gibi basit öfke patlamalarına rastlamadım hiç.
büyük bir fark var kültür olarak aramızda.
bence bizler ruh hastasıyız :)
evet evet psikolojikmen rahatsız insanlar.
eşi aldatır, diğer bayanın gözüne sokar mutluymuş gibi. halbuki ağlar bu davranışıyla bunu görmez.
diğerinin eşi aldatır, resimlerini deşifre eder (sözde hıncını alıyor) yahu siz kendinizi sadece düşürüyorsunuz ve bunun farkında bile değilsiniz.
taş yerinde ağırdır. insanlar sizin derdiniz ile de ilgilenmiyorlar mutluluğunuzla da.
bi de kendi paylaşımlarını akabinde beğenenler var hepten komik buluyorum.
zaten beğenmezsen paylaşmazsın değil mi?
kalkıp da beğen butonuna tıklaman ne anlam taşıyor acaba?
insan kendi fotosunu paylaşıp sonra da beğenir mi
kısacası güldürüyorlar, sinir ediyorlar, filozoflar da, hacı hocalarda, dertlilerde hepsi facedeler.
beni ise espriler, komik video paylaşımları, öğretici paylaşımlar, kitap üzerine sohbetler mutlu ediyor.
birde siyasetçiler var aman Allahım, illallah ettirdiler. devamlı kendi görüşlerini yazar dururlar, ha bir de onlar gibi düşünmeyenlere ver yansın ederler.
halbuki millet mecbur onların fikirlerine görüşlerine uymaya, bir kesime uyarsan çağdaş olursun karşı tarafa uyarsan yobaz. bıktım ve dondurdum sayfamı.
oh be dünya varmış.
yesinler birbirlerini. benim sıkıntılarım bana yetmiyormuş gibi birde milletin ağlama duvarı olmuş sosyal paylaşım sitesinden soğuttular resmen.
sevgili arayanlara değinmiyorum bile.
onlar kendi köşelerinde yazıp yazıp dürten insanlar.
bak kardeş, ben senin annen yaşındayım desem bu sefer de olsun ben olgun bayanlardan hoşlanıyorum diyen ezik bir zihniyet var toplumda ne acı!
ve ben gerçekten hepsinden sıkıldım.
insanlar ciddi bunalımda.
arkasından demediğini bırakmaz, bir bakmışsın fotolar aaa canciğer kankalar.
pes diyorum gözlemlediklerime.
sonra bir de sanki kendisinin hiç o taraklarda işi yokmuş gibi 'bi ton laf ettikten sonra nasıl oluyorda can ciğer oluyorsun, bi anlatsana söz karaktersiz' demicem gibi yazılar paylaşınca şoke oluyorum. yüzüne vurasım geliyor ama öylelerin yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler.
bir dökülse millet kim bilir hepsi de arkalarından konuşan insanlardır.
hatta benim için neler diyorlar diye bile akla geliyor bu durumda tabiki.
siz ne düşünüyrsunuz bu konuda?
burasıda sanal alem netice de ama içimizdekileri döküyoruz işte..
galiba başkalarının mükemmeliyetçi davranışları batıyor yalandan insana.
herkes kendi kapısının önünü temiz tutsun yeter.
bulaşmadan kimseye.
sanal alemde ise hepsi ne kadar kusursuz sergilemekteler kendilerini,
an oluyor, paylaşımları karşılığında döşemek geliyor içimden, zor tutuyorum kendimi.
çözümü takip etmemekte buldum :)
o derin, o müthiş kusursuz ve derin sözler yokmu hayata dair, dersiniz kendileri mükemmel ötesi karaktere sahipler, paylaşımda bulundukları gibi melek karaktere sahipler, halbuki tanıyorum biliyorum kime ne anlatıyorsun. ve o tür yazılardan da, çarşaf çarşaf sıkıntılarını deşifre edip ağlayan insanlardan da sosyal paylaşım sitelerinde görmekten sıkıldım.
yabancı arkadaşlarımda var sayfamda ekli.
hiç birisinin daha görmedim ki, bugün mutsuzum yada çok mutluyum vb etiketlerle kendilerini etiketlediklerini.
yada laf sokup buyur burdan yak gibi basit öfke patlamalarına rastlamadım hiç.
büyük bir fark var kültür olarak aramızda.
bence bizler ruh hastasıyız :)
evet evet psikolojikmen rahatsız insanlar.
eşi aldatır, diğer bayanın gözüne sokar mutluymuş gibi. halbuki ağlar bu davranışıyla bunu görmez.
diğerinin eşi aldatır, resimlerini deşifre eder (sözde hıncını alıyor) yahu siz kendinizi sadece düşürüyorsunuz ve bunun farkında bile değilsiniz.
taş yerinde ağırdır. insanlar sizin derdiniz ile de ilgilenmiyorlar mutluluğunuzla da.
bi de kendi paylaşımlarını akabinde beğenenler var hepten komik buluyorum.
zaten beğenmezsen paylaşmazsın değil mi?
kalkıp da beğen butonuna tıklaman ne anlam taşıyor acaba?
insan kendi fotosunu paylaşıp sonra da beğenir mi
kısacası güldürüyorlar, sinir ediyorlar, filozoflar da, hacı hocalarda, dertlilerde hepsi facedeler.
beni ise espriler, komik video paylaşımları, öğretici paylaşımlar, kitap üzerine sohbetler mutlu ediyor.
birde siyasetçiler var aman Allahım, illallah ettirdiler. devamlı kendi görüşlerini yazar dururlar, ha bir de onlar gibi düşünmeyenlere ver yansın ederler.
halbuki millet mecbur onların fikirlerine görüşlerine uymaya, bir kesime uyarsan çağdaş olursun karşı tarafa uyarsan yobaz. bıktım ve dondurdum sayfamı.
oh be dünya varmış.
yesinler birbirlerini. benim sıkıntılarım bana yetmiyormuş gibi birde milletin ağlama duvarı olmuş sosyal paylaşım sitesinden soğuttular resmen.
sevgili arayanlara değinmiyorum bile.
onlar kendi köşelerinde yazıp yazıp dürten insanlar.
bak kardeş, ben senin annen yaşındayım desem bu sefer de olsun ben olgun bayanlardan hoşlanıyorum diyen ezik bir zihniyet var toplumda ne acı!
ve ben gerçekten hepsinden sıkıldım.
insanlar ciddi bunalımda.
arkasından demediğini bırakmaz, bir bakmışsın fotolar aaa canciğer kankalar.
pes diyorum gözlemlediklerime.
sonra bir de sanki kendisinin hiç o taraklarda işi yokmuş gibi 'bi ton laf ettikten sonra nasıl oluyorda can ciğer oluyorsun, bi anlatsana söz karaktersiz' demicem gibi yazılar paylaşınca şoke oluyorum. yüzüne vurasım geliyor ama öylelerin yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler.
bir dökülse millet kim bilir hepsi de arkalarından konuşan insanlardır.
hatta benim için neler diyorlar diye bile akla geliyor bu durumda tabiki.
siz ne düşünüyrsunuz bu konuda?
burasıda sanal alem netice de ama içimizdekileri döküyoruz işte..
galiba başkalarının mükemmeliyetçi davranışları batıyor yalandan insana.
herkes kendi kapısının önünü temiz tutsun yeter.
bulaşmadan kimseye.
Son düzenleme: