- Konu Sahibi tagsforlikes
Senle beraber bende ceza aldim ama :)
Yaktin bizi. :) Neyse unutalim bunu.
Konudaki kisi icin uzulmeye degmez. Guclu ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senle beraber bende ceza aldim ama :)
Dogru.. dedim ya var mutlaka bir hayir gecer insallah bu aciBunun sebebi o yanardöner eski sevgilin. Suçlu olan o. Bu olay olmasa ilerde başka kızlara kapılır giderdi. Erkenden olması ve ondan şimdiden kurtulup daha fazla vaktini çalmasının engellenmesi iyi olmuş. Seni gerçekten sevecek, başkasını gözü görmeyecek birini bulup mutlu olman için bir fırsat bu.
Haklisiniz,,silah zoruyla ya da tehditle elinizden almadıysa kızın bir suçu yok, sadece karşısına çıkmış, demek ki adamın aklı zaten ondaymış, kızacaksanız adama kızın...
cok tatlisinbi an bana mı diyo acaba dedim ama son zamanlarda gördüğüm tek erkek bahçedeki köpek
Seni öldürmeyen acı güçlendirirBi anda karsisina cikti elbette sevdigimde karaktersiz ama icimdeki aci tarifsiz
Haklisin hepii ama ne bileyim icimdeki aci buyuk suan uyusmus gibiyim yasanmamis olsa keskeYaktin bizi. :) Neyse unutalim bunu.
Konudaki kisi icin uzulmeye degmez. Guclu ol.
Ciddimisiniz :) neden kibişey diyeyim mi
onunla olduktan sonra da sen kıymetli olacaksın:)
bekle ve gör..
çok ciddiyim ama belki haberin bile olmaz ,evli olur vs sonuçta söyleyemez o durumdaCiddimisiniz :) neden ki
Evet thalix ama gercekten suanda tarif edemiyorum aciyi Allah yazatmasin asla sizlere ama yasamadan anlasilmaz zor geliyorBu kadar kolayca seni yüz üstü birakip eskiye dönebiliyorsa o insan ne zaman olsa gene sana aynisini yapardi
Bu adam seni gercekten sevseydi seni birakmazdi
Cok guzel bir bakis acisi aslinda ama olay taze iken mantik biraz geri planda kaliyor bendeKac yasindasiniz bilmiyorum ama bu sevgili meselesi gercekten cok bos seyler ya dusunsenize yarın basiniza bir sey gelse ölseniz son gunlerinizi boyle kendinizi sacma sapan seyler dusunup uzerek gecirmis olacaksiniz. Ben hep bi olaya uzulmeden önce boyle dusunurum aha simdi ölsem kafamda ne salak bi dertle ölecektim derim
Haklisin tabiki senin gözünden baktigimizda sadece hüzün ve aci var ama erkek tarafindan bakmak lazim bir de seven insan sonuna kadar sahiplenir allah kimseye ya$atmasin insallah sana döndügü günüde görürsün ama affedebilirmisin bilemem cünkü güven sarsilinca kolay kolay yerine gelemiyor eskisi gibi..Evet thalix ama gercekten suanda tarif edemiyorum aciyi Allah yazatmasin asla sizlere ama yasamadan anlasilmaz zor geliyor
Ne guzel demekki kaderinizdeki kisiymis esiniz.. suanda oyle dusununce yani birbirlerini unutmamamis olma dusunceleri bile bana aci veriyor 3. Kisi olarak ne diyeyim herseyin hayirlisiEşimle evlenmeden önce uzun bir ayrılık yaşadık. Hayatlarımızda başka insanlar varken koca istanbulda sokak ortasında karşılaşıverdik. İster tesadüf de ister kader. Kapadık telefonları sabaha kadar içtik. O gece evlenme kararı aldık. Pat diye hayatımıza soktuğumz insanlara durumu söyledik. Bilmiyorum karaktersizlik mi yaptık. Kim kime sitem etmeli? Kadere mi sitem edicen? Demek ki unutamamışlar birbirlerini.