Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

"Yüzü basıktı, göbeği geniş ve sarkık."

Elif Şafak / Aşk

Son rötuşları takma gözler ve tahmini bir perukla tamamlayan Gatliff, ortaya çıkan yüzlerin fotoğrafını çekerek polise teslim etti.

Yeraltındaki Melekler ,Yerüstündeki Şeytanlar
Sevil Atasoy

"Gelip sana yardım edeyim" dedi Georgia'ya, ama o onu duymazdan gelerek taksiden indi; kapıya doğru ilerlemişti.

Örgü Kulübü - Kate Jacobs

Sarhoşluğun diğer bir sebebi , aşığın , sevgilisini gördüğünde duyduğu sevinçtir.

AŞKIN GÖZYAŞLARI TEBRİZLİ ŞEMS-SİNAN YAĞMUR

O akşam yakınlarındaki karakollarına döndüklerinde Cemal'i çok heyecanlandıran bir şey olmuş, telsizde Memo'nun gevrek sesinin, ''TC askerlerine'' epey bir sövüp saydıktan sonra, kendi aralarındaki haberleşme olarak Kürtçe, ''Ez diçim ba Nuh Nebi,'' dediğini duymuştu.

ZÜLFÜ LİVANELİ - MUTLULUK

Uykusunda canını almaya çalışacaklardı.

Salman Rushdie - Floransa Büyücüsü

Yolda bizden başka hiçbir otomobil yoktu. . .
Zülfü LİVANELİ / Kardeşimin Hikâyesi

Haydi Bismillah :D

Aşkım Kapışmal-Kadınlar sağdan erkekler soldan

Son düzenleme:
yapacak bir şey yok anacım gavur ..... gibi sıcak hava, ot doğa püsür, portakal ağaçları, gerekli gereksiz börtü böcek, haddinden fazla yakışıklı gay var etrafta !

pucca ** ve geri kalan her şey

Aaa dur arıyor..

*PuCCa :12::12:

kaldıkları ev üç-beş eşyadan fazlasını alamayacak kadar küçüktü
Yeni Başlangıçlar Mevsimi-Debbie Macomber

safkan - Tek bir çevik hareketle ayağa sıçradı, aynı anda da her iki hançeri tek eline aldı.

Son düzenleme:
'Ben seni o kırılgan halinle sevdim dedi David, ' kar altında kalmış bir serçe gibi, insanda koruma duyguları uyandırıyordun.'

Nasıl anlatsam bilmem.

Esrarname - Ayfer KAFKAS

"Beğendin mi?"

Khaled Hosseını-Bin Muhteşem Güneş

"ama hatırlıyorsun onları, yitirmekten korkar gibi, bütün geçmişini,bütün aşklarını, bütün yeryüzü düşüncelerini içinde taşıyorsun."

Dünya Nimetleri - Andre Gide

Hırslı bir adamdı kadıların kadısı. Yüzü basıktı, göbeği geniş ve sarkık.. Elif Şafak - AŞK

''Kız karakolda,isimlerini verdiği 7 kişinin,çıplak resimlerini çekip tehdit ederek tecavüz ettiklerini söylemiş.''

Gündüzden Geceye Türkiye - OĞUZ KEMAL ÖZKAN

Sienna kusursuz bir italyancayla konuşmaya başladı

Back