- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
Yazcam yazcam evi toplayım sözTamam tamam yazma ben sana kıyamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazcam yazcam evi toplayım sözTamam tamam yazma ben sana kıyamam
Tamam reiissssYazcam yazcam evi toplayım söz
Çok teşekkür ederim gerçekten de öyle hafif ama harika bi tatlıEn sevdiğim epey masraflı ama hafif
Çok teşekkür ederim ablacım çok sağolBir klasige imza atmışsın tatlım.
Ellerine sağlık. Muhteşem görünüyor.
Başarılar dilerim.
Tarifinizi deneyeceğim. umarım başarabilirim.merhaba ☀
Ben size bugün san sebastian yaptım ve gerçekten enfes oldu
ufacık bilgi ❤
İspanya'da doğan ve San Sebastian şehrinde La Vina adlı bir restorandan çıkmış olan bu cheesecake "yanık cheesecake" olarak da anılıp biliniyor. Tabanı olmayan ve bu yüzden de damak tadımıza uyar mı endişesi yaratan fakat bir kez deneyimledikten sonra tadına doyulamayan lezizlikte bir pasta. Üstelik son derece pratik bir tarif oluşuyla da cezbediciliğini katlıyor.
Ben 30 dk pişirdim eğer fırının güzel ve hızlı pişiriyorsa 25 dk yeterliTarifinizi deneyeceğim. umarım başarabilirim.
Teşekkür ederimmm aslında undan değilde benim fırın hızlı pişirdi bidaha yaptığım da 25 dk tutarım mesela :)Ayyyy çok severim daha akışkan istersenizde unu az koymanız gerek bir yerde seyretmiştim ellerine sağlık canım
Burada dur devam etme konular taşındıŞahane olmuş ellerine sağlık
Abla ne yapayım gönlüm el vermedi hepsine yazmam lazım anca geldimBurada dur devam etme konular taşındı
4 sayfa var canım sana kolay gelsinAbla ne yapayım gönlüm el vermedi hepsine yazmam lazım anca geldim
Tamam bitti geliyorum daha kaç oy aldım ondan haberim yok 2. Yarışmaya geçtik4 sayfa var canım sana kolay gelsin