Kekler - Pastalar San Sebastian Cheesecake

Kaybolma yaaaa 😭
Senin tarifi de merak ediyorum,az değilsin sen de cadııııı :dondurma:
Yok canım
Bu tarifin yanında benim tarif görünmez bile😂
🤤

ellerine sağlık canım
Gerçekten görüntü efsane🥰
Başarılar
1580753561117.png

Merhaba :KK54:
Sizlere bugün sponsorumuz PINAR Labne ile San Sebastian Cheesecake yapıcam :kk77:
Tarifimdeki malzemeleri hazırlarken labneyi de açayım kolaylık olsun dedim.veee karşıma ne çıktı 😍
Eki Görüntüle 2584490
Bence bu bir işaret :KK53:

Malzemeler
Eki Görüntüle 2584491
4 yumurta
400 gr pınar labne
300 gr sürülebilir beyaz peynir
400 gr krema
1.5 su bardağı toz şeker
2 silme yemek kaşığı un
1 paket vanilin
Ben diyette olduğum için tarifte küçük bir değişiklik yaptım.şeker yerine aynı ölçüde toz stevia tatlandırıcı,un yerine yine aynı ölçüde hindistan cevizi unu kullandım.böylece ketojenik beslenmeye son derece uygun bir tarif çıktı.her ikisi arasında lezzet ve görüntü farkı yok.
Gelelim yapım aşamasına.malzeme hazırlamaktan daha kolay :)
Önce şeker,labne ve peynirleri iyice çırpıyoruz.sonra yumurtaları tek tek karışıma ilave ediyoruz.
Eki Görüntüle 2584494
Sonrasında kremayı ekleyip bi tur daha çırpıyoruz.son olarak unu ve vanilini karıştırıp cıvık bir hamur elde ediyoruz.
Eki Görüntüle 2584496
Yağlı kağıtla kapladığımız kelepçeli kalıba döküyoruz.
Eki Görüntüle 2584497
Önceden ısıttığımız 180 derece fırının en alt rafına yerleştirip 30 dk kadar pişiriyoruz.herkesin fırını kendine özel,içi hafif cıvık olacak,üstü biraz kızaracak.süre sonunda fırının kapağını açık bırakıp dinlenmeye alıyoruz.dilerseniz soğuyunca servis edebilirsiniz.ama bir gece dolapta kalırsa daha güzel oturuyor tadı 😍
Eki Görüntüle 2584487 Eki Görüntüle 2584505 Eki Görüntüle 2584506 Eki Görüntüle 2584507 Eki Görüntüle 2584508
Afiyet olsun ♥
Harika en sevdigimden ❤❤❤❤

X