Samsunlular buluşuyoruz

kızlarrrrr herkeze günaydınnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

güzel birgün geçirmek dileği ileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heyyyyy topiğimizde birii var bakimmmmmm aaaaaaa ayşegüllllllllll

bida bakimmm aaaaaaa gene ayşegülllllllalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız günaydınnn sobeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın ablacığım :)) nasılsın? 6 saat uyuyup gelmişsin yine kk ya sırnaşık şey ben hala uyanamadım da

güzel İzmir'den sıcacık sevgilerle günaydın Samsun'lu hemşerilerimeeee...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 GÜNÜNÜZ AYDIN VE MUTLU OLSUNNN...:teytey::teytey:

güzel İzmir'den sıcacık sevgilerle günaydın Samsun'lu hemşerilerimeeee...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 GÜNÜNÜZ AYDIN VE MUTLU OLSUNNN...:teytey::teytey:

canım günaydın samsundan da sana kucak dolusu sevgi ve selamlaropuyorumnanaktana.s.

gülnur'cuğum sessiz sedasız gelip kaçmadım hayatım kaydirigubbakcemile3..sadece kimsecikler yoktu geldiğimde:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:

sorma canım...yıllar aktı geçti,bende şaşırıyorum düşününce daha dün kucağıma aldım gibi geliyor bana...:CüvCüv:bazen benimle aynı doğumlu olduğunu öğrendiğim insanları görüyorum ...bakıyorum kerli ferli kocaman insanlar:1shok:nasıl yani oluyorum:bbo:ben şimdi bu insanlarla aynı yaştamıyım diyorum kendime...artık kendimi ne görüyorsam:roflol::roflol:aklıma rahmetli ananemin lafı geliyor"ahh kızım yaş geçiyorda,gönül geçmiyor..o bir türlü kocamıyor" derdiyerimsenibendemek doğru imiş...insan yaşlandığını anlamıyor vallahi....ama olsun ne yapalım,her yaşın kendine göre güzelliği ve yaşanacak güzel şeyleri oluyor..dediğin gibi mesela çocuklar büyüyor,evleniyor,torun torba sahibi oluyorsun bunlarda bu yaşlarda yaşanan güzellikler değil mi:sm_confused:gerçi oğlum askerden gelince önce işini gücünü ayarlayıp,ailesinin sorumluluğunu alabilecek duruma gelmeden evlenemez en azından ben buna izin vermem,onunda yapacağını sanmıyorum...söylemleri ve planları bu yönde şimdilik..herşeyin hayırlısı,hayırlınında iyisini ve güzelini nasip etsin rabbim....:Saruboceq:
peri'ciğim oğlan bir tane telf'ini kaptırdı orada...şimdilik telefon edinmiycem biraz zaman geçsin dedi...edinince veririm sana...bu akşam aradı,senden bahsettim "anne ben utanırım,arayıp ne diyeceğim "dedi...o ara komutanı çağırtmış haber geldi üstüne daha fazla konuşamadık...Allah nasip ederse şubat_mart gibi terhis olacak..anacığıma seninlen konuştukça bahsediyorum...onunda sana ve Beyhan teyzeye çok selamları var ille söyle dedi....annemin yaşı ilerledi tabii ama aynen dediğin gibi mihrabı yerinde hala hoş bir hanım ve maşallah,Allah nazardan saklasın hepimizden enerjikinşallah birgün buraya bir resmini eklerim senin görmen için...sana haber veririm bakarsın sonra kaldırırım...çok çok öpüyorum canım...herkese sevgi ve selamlar..opuyorumnanaktan

geçmiş olsun ablacığım, biran kendi yaşadıklarımın özetini okudum yazdıklarında ama ben çok şükür iki günde atlattım .pazara kadar daha da iyi olmanı dilerim,açık havada bahçede oturacakmışız ya belki hep beraber horon teper,halay çekeriz :teytey: :teytey: :teytey:

Ben Teşekkür Ederim NasıLsınız

iyim canım benim sen nasılsın?

biz bir buluşma yaptık şimdi istek üzerine ikincisini yapıyorum o nedenle buraya pek fazla giremiyorum şimdiki topiğimiz gülnur ve gülleri 2. buluşma. istersen oraya gel buyuropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…