günaydın ablacığım :)) nasılsın? 6 saat uyuyup gelmişsin yine kk ya sırnaşık şey ben hala uyanamadım da
güzel İzmir'den sıcacık sevgilerle günaydın Samsun'lu hemşerilerimeeee...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 GÜNÜNÜZ AYDIN VE MUTLU OLSUNNN...:teytey::teytey:
Canım benim.Şuna bak yaa oğlu büyümüş te askerler de olmuş turkbayragi üstelikte 1 yılda geç gitmiş yanii okadar büyüdü heee. :lepi:Allahım yaşlandık desene. Allahım bahtlarını açık etsin inşallah şimdi askerden dönünce evlendirisin sen bir de onu olursun gencecik ve güzel bir kaynana.sonra gelsin torunlarrrr..Yıllar geçmiş te haberimiz yok be Birsen'ciğim. benneyaptımki:1no2:Çocukları görünce yılların geçtiğini anlıyoruz.
Anneciğine ve sizlere kolay gelsin annenide inan çok görmek istiyorum.Eminim o güzel annen aynen hiç yaşlanmadan yılları uğurlamıştır kapısından.Oğlunun adını ve telefonunu verde bana bir ara arayayım onu. Askerliğinin bitmesine ne kadar kaldı???Sen de sevgiyle ve mutlu kal canım.Çok öpüyorum...ŞenizŞeniz
gülnur'cuğum sessiz sedasız gelip kaçmadım hayatım kaydirigubbakcemile3..sadece kimsecikler yoktu geldiğimde:sm_confused: şaka bir yana bizim topiğin kızlarına ne oldu ...kimsecikler yok...yaz rehavetimi geldi,yoksa bir yerleremi kaçtılar....hani halaylar horonlar çekiyorlardı bu hatunlar...enerjilerimi tükendi nelmaz:..........canımcım işlerimi bitirdim çok şükür:Saruboceq:emmeee nasıl üşüttü isem pazartesinden beri yatak ve banyo arasında hiç uyku uyumadan mekik dokudum...gastroenterit olmuşum..yani ishal ve kusma:sinifsinif: sık sık banyo ziyaretim olduğu için dün geceye kadar hastaneye gitmedim malum oralardaki lavabolar pek içacıcı değil:1ninca:ne yaparım diye korkudan gitmemeye direndim...ama dün gece çektiğim acı tavan yaptı...ve acile gittim (çok şükür artık psikolojik olarak mı nedir orda lavabo ihtiyaçı duymadım...gerçi her türlü temizlik teçhizatımda yanımda idi,eşim kocaman bir torba ile peşimde gezdi adamcağız:roflol::roflol:)ne ise müşahadeye alındım sabaha kadar kaldım,tedavim tahlillerim yapıldı,serum takıldı ilaçlarım yazıldı...bugün çok daha iyiyim...en azından beni mahveden o spazmlar geçtizemuszemus...dr'um ve hemşiremden aferim de aldım:kedi:beslenme rejimim ve su_ tuz dengemi çok iyi koruduğum için...tansiyonum güzel ve sıvı dengem iyi idi..alkisalkisalkis.......ama kanım 8.2... dr bu halde ayakta olman bile mucize,vücudunda olması gereken kanın sadece 3/2 si var...kanı normal olan bir insanın kalbine göre, senin kalbin iki katı fazla çalışıyor buda kalp büyümesine kadar birçok sağlık sorunu demek dedi...kan tedavisi verip anemiye sebeb olan o sorunu biran önce halletmelisin,kaybedeceklerin kazanacağını düşündüğünden çok fazla dedi lmaz::sinifsinif:..yani çabuk yorulmalarım,enerji düşüklüğüm,unutkanlığım,kalp çarpıntılarım vs hepsi anemi kaynaklı...bakacağız artık çaresine kaçarı kalmadı....:sm_confused:ama bu bile şu anda ağrılarımın geçmiş olmasının verdiği keyfimi bozamazkaydirigubbakcemile2:dance:eşim "inat etmese idin şimdiye kadar çoktan rahatlamıştın,boşuna acı çektin bizide süründürdün"diye söylenip duruyor...sengözlerimebaksanab....bendeki son durum böyle işte...çok şükür ilaçlarımı kullanıyorum ve çok daha iyiyim....hepinizi öptümopuyorumnanaktan
burdanda slm herkese :))
Vayy Yeni gördüm =) Bende Samsun Herkese Merhabaa hihoyyyt
Ben Teşekkür Ederim NasıLsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?