Samsunlular buluşuyoruz

BenGulNR

ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN:)
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
1.296
3
116
49
Samsun
KK deki tüm samsunlu arkadaşlar baharın gelişini hepbirlikte buluşarak kutlamaya arkadaşlığımızı ve dostluğumuzu sağlamlaştırmaya varmısınız?:sm_cool:

Topiğimiz hayırlı olsun inş gelenler olur Sizler hepiniz benden büyüksünüz:1rolleyes: KArdesiniz olarak ben varım......

Topiğimiz hayırlı olsun inş gelenler olur Sizler hepiniz benden büyüksünüz:1rolleyes: KArdesiniz olarak ben varım......

teşekkür ederim canım benim ben seni kardeşim olarak kabul ediyorum sen beni ablan olarak kabul edersen eğer:1hug:

bende geldim ama sen bu konuyu duyduk duymayın haberlerinin olduğu yere açsaydın hem konuşmalarımızı zaten diğer topikten yapıyoruz

bende gelirim..kızımla:asigim:
ekrulum mor ametist ve beloş da sanırım gelir..ayy en kısa zamanda yapalım önümüzdeki cts bile olur yaniyerimseniben

bende gelirim..kızımla:asigim:
ekrulum mor ametist ve beloş da sanırım gelir..ayy en kısa zamanda yapalım önümüzdeki cts bile olur yaniyerimseniben

canım benim ben samsunlu birkaç arkadaşa msj attım sen de tanıdıklarına yolla çocalalıma.s

Benim ismim gülsenem dün aniden cıkmak zorunda kaldım kayınvalidem gelmişti bebeğimizin cinsiyeti tam belli degil ama erkek olabilirmiş...Allah hayırlısını nasip etsin....

Benim ismim gülsenem dün aniden cıkmak zorunda kaldım kayınvalidem gelmişti bebeğimizin cinsiyeti tam belli degil ama erkek olabilirmiş...Allah hayırlısını nasip etsin....

aaayyyy canım benim hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah sık sık yürümeyi ihmal etme imi hayatım çünki doğuma çok faydası oluyor bebek geliyor duyduk duymadık demeyinnnnnnn

İşimiz olmadıkca esimle cıkıp yürüyoruz evet doguma cok faydası oluyormus biraz agrılarım oluyor ama normalmış oda evet bebek geliyor bebekkkkk..

Ben geldim :) kimse yok mu?

Hoş geldin canım biz varız hep buralarda nasılsın???

topiğin hayırlı olsun canım....biz sarıböceğ felan daha evvel bir buluşma yapmıştık...ama tabii bir daha yapılabilir...o zamanda çok kişi toplanamamıştık...ama yinede güzeldi....bu aralar biraz koşturmam var...ama topiği takip ederim....kararlaştırdığınız günüde kendime ayarlamaya çalışırım....beloş benim kızkardeşim...onada bahsederim topikten...onunda işyeri sorumlulukları biraz yoğun son dönemde...yorgun düştüğü için eskisi kadar giremiyordu siteye...aslında benden daha faal ve ataktır...her yere yetişmeye çalışır bacım,ama ne yapsın dinlenmekte lazım:)))ne ise fırsat buldukça gelip topiği takip ederim..tüm samsun'lu hanımlarada selam ve sevgiler....esenkalın

günaydın canım benim:))))evet önceden buluşulmuş resimlerinizi gördüm çok güzel bir olaya imza atılmış kıskanmadım değil yerimseniben tekrar neden olmasın diye düşündüm :uhm: samsunlu arkadaşlarla burada daha yakın ,daha sıcak ve daha güzel sohbetler etmek için bu topiği açtım sık sık seni ve kardeşinide burda görmek isterim kendinize iyi bakın kardeşine slm:1hug:

selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun bende samsunluyum ama izmirde oturuyorum bizimde yarın var buluşmamız artık birbirimizin resimlerine bakarız ...ben inş yaza gelicem oraya ..2 arkadaşımla buluşma hayyalleri kuruyoruz ama kısmet ..tabi ..hadi bakalım ..kolay gelsin .

teşekkür ederim canım benim demek siz yarın buluşuyorsunuz heyecan var mı? kuusuum yerimseniben hemen resimlerinizi koyunda görelim a.s bize daha var anca toplanmaya çalışıyoruz hayırlısı bakalım hayatım burayada beklerim kendine iyi bak............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…