• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

merhaba hatunlar, ben bu hafta çok yoğun olduğım için yazıp çıkıyorum hemen sitede çok yavaş açılıyor zaten.pazara görüşmek dileklerimle....

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

:nazar: ŞAFAK 2 :nazar:

hahahaha şaka yaptım kız kambersiz düğün olurmu ben alıcaktım ay abla sizi arabayla ufak bi değişiklik bedirhanı getirmicem ancak eşim götürcek bizi ayşegülede söledim tlf laşıcaz inş pazara buluşlcaz yarın kuaföre gitcem ayyyyyy heyecanlandımmm

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

:nazar: ŞAFAK 2 :nazar:

benle buluşmaya şafakmı yazıyonuz ablam :))

:roflol::roflol::roflol:bende sana şaka yapmıştım gelemiyorum diye ava giderken avlandık:roflol::roflol::roflol:geliyorummmm kızzzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey:

hahahaha şaka yaptım kız kambersiz düğün olurmu ben alıcaktım ay abla sizi arabayla ufak bi değişiklik bedirhanı getirmicem ancak eşim götürcek bizi ayşegülede söledim tlf laşıcaz inş pazara buluşlcaz yarın kuaföre gitcem ayyyyyy heyecanlandımmm

kız bu ne heyecan düğün günü bukadar heyecanlanmamışındır hazırlık yapmamışsındır:roflol::roflol::roflol:anlamadım nasıl buluşcaz ya biz sen msn ye tl. ni yazsana:oklava:

Back