• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

çok mutlu etdin beni teşekkür ederim insan görmedende sevebiliyomuş demekki Şeniz

evet katılıyorum ablamyerimseniben
az önce son hesaplamama göre yine buluşmaya gelecek olanların sayısı 10 çıktı
kesin gelenler 10 kişi yani çogu şehir dışına ve tatile gidiyor
senin varmı samsunlu tanıdığın
ama 10 kişide azdeğilya sanırım heee ablam az mı?

az değil ya ankaralılar daha azdı. olsun yaz sonu gene toplanılır resimleri görünce herkes heveslenir gelir daha kalabalık olur. izmirlileri gördünmü gülnur negüzel eğlenmişler içim gitdi. bizimde iyiya 10 kişi az değil gönlün rahat olsun

az değil ya ankaralılar daha azdı. olsun yaz sonu gene toplanılır resimleri görünce herkes heveslenir gelir daha kalabalık olur. izmirlileri gördünmü gülnur negüzel eğlenmişler içim gitdi. bizimde iyiya 10 kişi az değil gönlün rahat olsun

ablam olsun ben nasılsa alıştım bu işe zaten bir buluşmayla kalmayacağız bunun peşi geşecek merak etme ve her seferki buluşma bir diğerinden daha farklı olacak:teytey::teytey::teytey::teytey: doğru birdahakine dahada kalabalık oluruz:dance::dance::dance:

kızlar bugün yokum anneme gideceğim malum düğün telaşı
gerçi ordada pc var ama fırsat bulabilirmiyim bilemiyorum hepiniziopuyorumnanaktan

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

:nazar: ŞAFAK 4 :nazar:

biri topimize girmiş okuyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
kız bacım bende geldım anam sızı buldum burda buluşutyonuz hee hadı hayırlısı kız yakalarınıza karanfil takmayı unutmayın :)

tünaydın güneş ablacığım,sanırım herkes pazara hazırlık yapıyor :)) ben işlerimin yoğunluğundan giremiyorum.samsundan izmire kucak dolusu selamlar yolluyorum

Back