Samsunlular buluşuyoruz

ablacım kayınbabam geldi ona yemek hazırlayacagım simid cıkıyorum ablacım kendine cok iyi bak öpüyorum kocaman hepiniziiiiii

sen şimdi kaç aylık oldun bebişe isim düşündünüz mü? eşin iş bulabildimi?

sen şimdi kaç aylık oldun bebişe isim düşündünüz mü? eşin iş bulabildimi?

ablacım simdi tam 20 haftalık oldum yani yarıladım hamileliği bebegimizin ismini dilara olarak düşünüyoruz hayırlısıyla ablacım hayır eşim hala iş bulamadı nasıl oluyorsa hiç biyerde iş yok ve almıyorlar hergün ugrasıyoruz ne yapıyorsak olmuyor ablacım ama hayırlısı bu hafta haber bekliyoruz biri söz verdi eger olursa ayvacıktaki baraja güvenlik olarak alacaklar hayırlısı haber bekliyoruz su anda inş olur :Saruboceq:

inşallah eşin işe yerleşir gülsenemciğim , sizin içinde dua edeceğim...

iyi alşamlar,
hadi bakalım belli olmuş tarih , hayırlı buluşmalar olsun ,sevgiler kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı gülesenemcim inşallah allah karnındaki meleğin yüzü suyu hürmetine rabbim bir ekmek kapısı açar bualarım sizinle:Saruboceq:

gülnurcum buluşmaya kaç kişi geliyo toparladınmı

ablam mutlaka gelecem diye bana msj atanların sayısı tam olarak 14- 15 kişi :dance:

inşallah bir aksilik çıkmaz da herkez gelir :Saruboceq:

ablam kaç kişiden teşekkür msj aldım böyle bir organize ayarladım diye hihoyyythihoyyyt

biraz yoruldum ama olsun deydi:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:1hug: HERŞEY SİZLER İÇİN CANLARIM :1hug:

hadi hayırlısı gülesenemcim inşallah allah karnındaki meleğin yüzü suyu hürmetine rabbim bir ekmek kapısı açar bualarım sizinle:Saruboceq:

İyi aksamlar ablacım nasılsın neler yapıyorsun amin ablacım bende hep dua ediyorum inş bebegim kısmetli gelirde babası işe girer ablacımmm:Saruboceq:

gülsenem bak grazly de çarşambalıymış listene al onunla konuşun bereber buluşup gelirsiniz o da gelmek istiyor ama bilmiyormuş tamam mı canısı

tmm olur tabiki ablacım belki birbirmizede yakın oturuyoruzdur tanısırız iyiki bu topigi actın ablacım cok güzel olduuu tesekkür ederizzz sana sen bitanesinnn...

tmm olur tabiki ablacım belki birbirmizede yakın oturuyoruzdur tanısırız iyiki bu topigi actın ablacım cok güzel olduuu tesekkür ederizzz sana sen bitanesinnn...

teşekkür ederim canım sağolunkaydirigubbakcemile3

dedimi unutma o arkadaşı al listene irtibata geçin yazışın tanışın buluşma gününe kadar beraber gelinhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

alsım arkadaslık listeme ablacım tanısırız en kısa zamanda ben simdi cıkıyorum ablacım kendine iyi bak öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…