- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayımmmm :))
arkadaşlar merhaba bende samsundan sizleri görmek güzell:1hug:
ben yeni üyeyim henüz kimseyi tanımıyorum ya:))) durun bi bakim kaç kişi buluşuyosunuz:))
canım ben ilyasköy mahallesindeyim ..ya sen bu arada yaşın kaç
mrb gülnur ablacım bende geldim neler yapıyorsun nasılsın biz yaz temizligi yapıyoruz pek giremiyorum simide kayınvalidem cıktı dışarı hemen gireyim dedim kaydirigubbakcemile3
ablacım su nada bi aksilik yok esim tmm gideriz dedi kimsenin esi falan gemeyecekmi baska ablacım o gün pazar aslında gelen olsa iyi olur hem onlarda tanısırlar ama tabi siz daha iyi bilirsiniz ablacım...
tmm balacım evet eslerde gelseydi sıkılmazdı benim esimde evet bebegimiz kız ablacım durumu cok iyi bugun hep oynuyor hiç durmuyor :CüvCüv: kendi annem cok seviniyor neler neler almış torunu için besikte hayırlısıyla gelecekler bende cok özledim annemleri ablacım
ablacım ben su anda pek bişey yapmadım 1 tane yelek ördüm simdide bebek sekeri örüyorum ablacım mevlüt için elimize para gectikçede camasır falan alıyoruz yavas yavas hazırlıyoruz herseyi ablacım cok güzel bi duyguymuş bu bazen cok heyecanlanıyorum hayırlısı bebesim bi dunyaya gelsee bende annne olacagımmmmmm :sm_cool:
tmm ablacım eşim gelince resmini cekerim buluşmayada getiririm küçük küçük elbiseler örüyorum ablacım inş mevlüte kadar daha samimi oluruzda sende gelirsin ablacım cok isterim seninde olmanı.... Samsunda bana destek biricik ablamsın annemlerle tanıştıkmak isterim benim annemde 38 yasında senden 4 yas büyük anlatıyorum arada seni ablacım