• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

ARKADAŞLAR HAZıRANIN 7 SıNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESıSLERıNDE BULUŞMAYA KARAR VERıLMıŞTıR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPıMıZDEKı TÜM SAMSUN GÜLLERı DAVETLıDıR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞıMDıDEN GÜZEL BıR BULUŞMA OLMASINI DıLıYORUM VE

HEPıNıZı ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

:nazar: ŞAFAK 12 :nazar:

ben yeni üyeyim henüz kimseyi tanımıyorum ya:))) durun bi bakim kaç kişi buluşuyosunuz:))

canım öyle anlayamazsın benim arkadaş listemde var birsürü samsunlu aşşa yukarı buluşmaya 14 kişi gelicek bana geliriz diye msj atanlardan yolaçıkarak söylüyorum ama inş. herkez gelir bir aksilik olmazsa

sen nerde oturuyorsun?buarada adım gülnur:1hug:

canım ben ilyasköy mahallesindeyim ..ya sen bu arada yaşın kaç

ben kimseyi tanımıyorum yazmışsın tatlım bizde kimseyi tanımıyoruz hiç birbirimizi görmedik ilk kez bu buluşmada tanışıp görüşücez senide mutlaka bekliyorum çok şanslısın tam zamanında üye olmuşsun ben 34 yaşındayım

mrb gülnur ablacım bende geldim neler yapıyorsun nasılsın biz yaz temizligi yapıyoruz pek giremiyorum simide kayınvalidem cıktı dışarı hemen gireyim dedim kaydirigubbakcemile3

mrb gülnur ablacım bende geldim neler yapıyorsun nasılsın biz yaz temizligi yapıyoruz pek giremiyorum simide kayınvalidem cıktı dışarı hemen gireyim dedim kaydirigubbakcemile3

iyiz hayatımsohbet ediyoruz fazla yorma kendini bir aksilik yok dimi gelyosun fatmayla ayşegül çok sevindi geleceğini duydularda tabii ben dekaydirigubbakcemile2:dance:

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

:nazar: ŞAFAK 12 :nazar:

ablacım su nada bi aksilik yok esim tmm gideriz dedi kimsenin esi falan gemeyecekmi baska ablacım o gün pazar aslında gelen olsa iyi olur hem onlarda tanısırlar ama tabi siz daha iyi bilirsiniz ablacım...

ablacım su nada bi aksilik yok esim tmm gideriz dedi kimsenin esi falan gemeyecekmi baska ablacım o gün pazar aslında gelen olsa iyi olur hem onlarda tanısırlar ama tabi siz daha iyi bilirsiniz ablacım...

canım benim eşimin çalışma sistemi farklı eğer evde olsaydı ben eşimi ve kızımı getirecektim eşim kızımı oyalardı ama maalesef kocişim çalışıyor yani kızımı alıp gelicem
belki eşiyle gelen olur senin koçiş tanışır sıkılmazlar
bebiş nasıl cinsiyet kız dimi bi değişiklik yok:ecrin_bebek:

tmm balacım evet eslerde gelseydi sıkılmazdı benim esimde evet bebegimiz kız ablacım durumu cok iyi bugun hep oynuyor hiç durmuyor :CüvCüv: kendi annem cok seviniyor neler neler almış torunu için besikte hayırlısıyla gelecekler bende cok özledim annemleri ablacım

tmm balacım evet eslerde gelseydi sıkılmazdı benim esimde evet bebegimiz kız ablacım durumu cok iyi bugun hep oynuyor hiç durmuyor :CüvCüv: kendi annem cok seviniyor neler neler almış torunu için besikte hayırlısıyla gelecekler bende cok özledim annemleri ablacım

ayyyy nekadar güzel çok sevindim allah daha iyi etsin annenmi beşik almış sen bebiş için neler yaptın anlat bakimmma.s

ablacım ben su anda pek bişey yapmadım 1 tane yelek ördüm simdide bebek sekeri örüyorum ablacım mevlüt için elimize para gectikçede camasır falan alıyoruz yavas yavas hazırlıyoruz herseyi ablacım cok güzel bi duyguymuş bu bazen cok heyecanlanıyorum hayırlısı bebesim bi dunyaya gelsee bende annne olacagımmmmmm :sm_cool:

ablacım ben su anda pek bişey yapmadım 1 tane yelek ördüm simdide bebek sekeri örüyorum ablacım mevlüt için elimize para gectikçede camasır falan alıyoruz yavas yavas hazırlıyoruz herseyi ablacım cok güzel bi duyguymuş bu bazen cok heyecanlanıyorum hayırlısı bebesim bi dunyaya gelsee bende annne olacagımmmmmm :sm_cool:

hayatta en güzel duygu ANNELİK DUYGUSU allah herkeze yaşatsın hayırlısıyla bir doğumyap ooooooo neleri olur neleri koymaya yer bile bulamazsın mevlüt şekerini nasıl yapıyosun resmini koyda görelim yada buluşmaya getir 1 tane merak ettimyerimseniben

tmm ablacım eşim gelince resmini cekerim buluşmayada getiririm küçük küçük elbiseler örüyorum ablacım inş mevlüte kadar daha samimi oluruzda sende gelirsin ablacım cok isterim seninde olmanı.... Samsunda bana destek biricik ablamsın annemlerle tanıştıkmak isterim benim annemde 38 yasında senden 4 yas büyük anlatıyorum arada seni ablacım

tmm ablacım eşim gelince resmini cekerim buluşmayada getiririm küçük küçük elbiseler örüyorum ablacım inş mevlüte kadar daha samimi oluruzda sende gelirsin ablacım cok isterim seninde olmanı.... Samsunda bana destek biricik ablamsın annemlerle tanıştıkmak isterim benim annemde 38 yasında senden 4 yas büyük anlatıyorum arada seni ablacım

ayyyy canım benim ben de seni gerçekten kardeşim bigi görüyorum o nedenle buluşmayada gelmeni çok istedim daha iyi kaynaşırız bir mani olmazsa tabii mevlüdünede gelmek isterim hemde fatma ve ayşeğül ablanlarıda alırım inşallah dur bakalım ozamana daha var haberleşiriz yine annenede çok slm söyle kaydirigubbakcemile3

Back