• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

ablacım net koptu acılmadı sinir oldum tesekkür ederim fatma abla gülnur abla hamileleik cok iyi gidiyor kızım kıpır kıpır oynuyor cok hoşuma gidiyor benimde ablacım benim simdi cıkmaam lazım sizeee iyi gecelerrrrrrr öpüyoru ikinizeeeeeeee samsunun gülleriiii

ablacım net koptu acılmadı sinir oldum tesekkür ederim fatma abla gülnur abla hamileleik cok iyi gidiyor kızım kıpır kıpır oynuyor cok hoşuma gidiyor benimde ablacım benim simdi cıkmaam lazım sizeee iyi gecelerrrrrrr öpüyoru ikinizeeeeeeee samsunun gülleriiii

tamam canım bizde çıkıyoruz öpüldün hayatım yine görüşürüz iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar,cenazemiz olduğu için memlekete gittim geldim siteye giremedim , nasılsınız?

gülnur canım benim buluşma tarihiniz belli olmuş ..ne güzel sizlerinde güzel resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz ...keşke bende gelebilseydim ..kısmet artık ...benim yerime öpersin herkesleri ...ayrıca yorumun için çoooooooooooookkkkkkkkkkk teşekürler balımmmmmm gören gözler güzel olunca ..adı güzeloluyo ..senide em kocamınndan öpüyorum ...

gülnur canım benim buluşma tarihiniz belli olmuş ..ne güzel sizlerinde güzel resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz ...keşke bende gelebilseydim ..kısmet artık ...benim yerime öpersin herkesleri ...ayrıca yorumun için çoooooooooooookkkkkkkkkkk teşekürler balımmmmmm gören gözler güzel olunca ..adı güzeloluyo ..senide em kocamınndan öpüyorum ...

evet hayatım buluşma tarihimiz belli allahtan birşey olmazsa 7 haziranda buluşuyoruz

kuşuummmm benim üzülme hayatım sen yeterki samsuna ayak basacağın tarihi söyle

ben senin için özel buluşma hazırlarım balımmmm onda üzülünecek ne var

senin canın sağolsun dadlımmmm kıymadlımmmm:1hug:Şeniz

slm çıtırlar hayırlı cumalar hepinize kısa süreliğine girdim ustayı beklerken delikafadulden cam için gelecekler 2 gündür bekliyorum oofff. gülnurcum nasılsın

slm çıtırlar hayırlı cumalar hepinize kısa süreliğine girdim ustayı beklerken delikafadulden cam için gelecekler 2 gündür bekliyorum oofff. gülnurcum nasılsın

iyim tatlım havayı güzel buldum temizlik yapıyorum ama aklımda burda arada girip bakıyorum. hayırdır ne camı cam mı kırdınız kızz:)))))

kızlar nerelerdesiniz fatmaaaaa ayşegülllllll gülsenemmmmmm
diğerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anam nerde bu kızlar yaaaaaa:uhm:
saklambaç oynuyoruz da benim mi haberim yok:jeyyar:

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

:nazar: ŞAFAK 9 :nazar:

hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum buluşma fotolarını,,,
moonsero başınız sağ olsun canım,

sağolasın güneş ablacığım,herkese hayırcı cumalar dilerim,bol bereket ve huzur...

herkeze hayırlı cumalar aysegül abla başınız sagolsun nasılsınız bugun geldim gülnur ablacım buradayım .

Son düzenleme:
iyim tatlım havayı güzel buldum temizlik yapıyorum ama aklımda burda arada girip bakıyorum. hayırdır ne camı cam mı kırdınız kızz:)))))

yok canım cam kırmadık ayarımı bozulmuş ne bilemedim bakmaya geleceklerde ne zaman ah bekleki gelsinlermirmirmirmirmirmirmirmir

yok canım cam kırmadık ayarımı bozulmuş ne bilemedim bakmaya geleceklerde ne zaman ah bekleki gelsinlermirmirmirmirmirmirmirmir

aaaa o işleri çok iyi bilirim hep bugün gelicez derler ama onlar için bugün hiç olmaz neyse kolay gelsin tatlım:1hug:
senin buluşma günü ne işin var da gelemiyorsun merak ettim:uhm:

herkeze hayırlı cumalar aysegül abla başınız sagolsun nasılsınız bugun geldim gülnur ablacım buradayım sabahtan beri kayınvalidemle ugrasıyorum bi susmuyor eşimle tartıştılar hırsını benden alıyor neyse bi kaç saat sonra köye gidecekler bende 2 gün rahadtım hiç olmazsa ablacım sana da kolay gelsin temizlikte ben bugun bitirdim oturayım dedim birazz.......

canım hoş geldin :) takma kafana bak köye gidiyormuş 2 gününün tadını çokar boşver

günaydın fıstıklar nasılsınız bakim ,iyi hafta sonları dilerim ,öpüldünüzzzzkaydirigubbakcemile3

herkeze tünaydın sizlerede iyi hafta sonları güneş ablam ayşegülcüm

yarın misafirim var pazartesi misafirim var

giremeyebilirim merak etmeyin kuzucuklarımopuyorumnanaktan

aaaaa buda yeni eklenmiş turkbayragi

ama dalgalansa dahada güzel olurdukaydirigubbakcemile3

Back