herkese merhaba kızlar nasılsınız ben bugun cok mutluyum yarın niaşnlım askerden geliyor nihayet bitti askerliğimz
kızlar merhaba ve tabii gülnur'cuğum sanada....diyaloglara çok katılamadım ama topiği takip ediyorum:)))inşallah Allah'tan birşey çıkmazsa toplantıyıda katılacağım...jaleli seninde gözünaydın :))) hadi hayırlısı olsun...şimdi sıra düğünde artık değil mi:) Allah ağzınızın tadını bozmasın....
slm bıcılarım yarın evim ilaçlanıcak böcek gördüm bugün
herkeze günaydınnnn:sm_cool:
ablasının gülü nasılsın?evet duydum eşim gidelim diyor belki bizde gideriz
canım farkındayım eskisi gibi giremiyorum bu aralar çok misafirim geldi allah eksikliklerini göstermesin bizde eşimle birazdan muhtar amcama gidecez kızımı kelebek sınıfına göndericem önceden muhtara gidip kayıt yaptırmak gerekiyormuş.bu yaz telaşım çok hayatım kardeşimin düğünü var ağustosun 5 de şimdi onun koşturmasını içerisindeyiz
çarşıları atl üst ettim samsun kazan ben kepçe hiç hoş bir kıyafet bulamadım:1no2:
ben ne giycem ayşegülllll:uhm:
belki yeni birşeyler gelmiştir yine aşşa ineyim bakim:çok üzgünüm:
hee hee benim doğum günümde sizin düğününüz varmış kaydirigubbakcemile3 ablacığım ben kuzenin düğününde giymek için abiye aldım tüm samsunu gezdim ve modeline göre en uygun fiyatı polatda buldum.mecidiyede polat mağazası varya sen oraya bir bak abla ben cumartesi aldım bi dene ordan sositososito
günaydın hatunlar naber? gülnur ablacığım nasılsın ,,ne yaptın kıyafet işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?