Samsunlular buluşuyoruz

slm kızlar gülnur mrb canım nasılsın ,buluşun buluşun resimleri bekliyorum
bizde yarın buluşuyoruz izmirliler olarakhihoyyytŞeniza.s.

KK deki tüm samsunlu arkadaşlar baharın gelişini hepbirlikte buluşarak kutlamaya arkadaşlığımızı ve dostluğumuzu sağlamlaştırmaya varmısınız?:sm_cool:
topiğiniz hayırlı olsun samsunlularım.Toplanın toplanın da özlem gidereyim bende resimlerinize bakarak

canım bende sizleri uzun zamandır kk da göremiyorum gerçi bende çok fazla kk da hatta pc başında olamıyorum

kuusuum sendemi samsunlusun. yaa inşallah yarın bir fırsat bulurda buluşmaya gelebilirim senide tanımış olurum.şimdi dahada çok istiyorum gelebilmeyi...

bende iyiyimmm bu arada isim neydii?gülnur muu yoksa nik mi bu sadee ben duygu söyleyimmm:):)

bende memnun olsum gülnur:):)
ben samsun vezriköprüüü..
baya arası varr yaa uff....
hem zatenn samsuna 3 kezz geldimm topu topuuu
buluşcak olsakda bulamam sanırsamm:):)
nys bakıcazz zamanlaa olur herşeyy:)..evlisin sanırımm

olsun hemşehrim ben misafir ederim seni dede tarafından akraba sayılırız zaten :roflol::roflol: evet evliyim 1 tane kızım var bundan böyle samsunlular artık burda senide burda görmek isterim varsa atnıdığın davet edebilirsin canım

ayyy olamzmı canım ya gerçekten garip bişey ..yani yeni insanlar tanımak dostluklar kurmak heyecan verici ..inş sizde yaşarsınız ..
slm kızlar gülnur mrb canım nasılsın ,buluşun buluşun resimleri bekliyorum
bizde yarın buluşuyoruz izmirliler olarakhihoyyytŞeniza.s.
ay evet güneş ablam ..inş yarın buluşuyoruz ..hihoyyyt

ayyy evet bende sevindim ..canım ..inş yarın görüşürüz ...öptüm ..inş bi gün kısmet olurda samsun da da buluşuruz ..yani ben yaza inş gleicem ama ..kaydirigubbakcemile5

gülnurcum iyi geceler cnm ...yatıcam bakınıyorum selam vereyim dedim ..görüşürüz inş yarın ..kendine iyi bak ...öptüm .

gülnurcum iyi geceler cnm ...yatıcam bakınıyorum selam vereyim dedim ..görüşürüz inş yarın ..kendine iyi bak ...öptüm .

sağol tatlım benim bende pc yi kapatmata geldim güya takıldım kaldım başında :roflol::roflol:

bende kaçar gülnurumm öptüm canım yarın görüşürüz inşş..byyb..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…