Samsunlular buluşuyoruz

senin kaynanandan yaka silktim vallahi billahiklava: bırak bir daha ona sakın bebek eksiği için birşey söyleme senin kaç ayın kaldı? kız mı? erkek mi? sen onu söyle bana birde eşine söyle hemen bir iş bulsun bana bak senin eşin ne işlerden anlıyo ne işinde çalışabilir elinden ne geliyor?

daha önce güvenlik yaptımı biryerlerde

heyyyyy kızlar nedesiniz kaybolnuzdelikafadulden

nereye gitti yine bunlarrr:uhm:

ablacım yapmadı aldıgından beri işe giremedi 1 sene oldu neredeyse

anladımm durbakalım gün doğmadan neler doğar allah karnındaki meleğin şansına size bi ekmek kapısı açar:Saruboceq:sen duanı esirgeme ve kendine dikkat etki bebeğin sağlıklı olsun teyzesi yer onu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tmm ablacım benim inş bebegim için hersey hayırlı olur hep dua ediyorum biz bebeişimin teyzesinide cok seviyorum iyiki yanımıazaa

mrb ablalarım kimsecikler yokmu neler yapıyorsunuz ? bende bi bakım kimler var dedim ama kimse yokkkkkk

Günaydııııııııııııııınnnnnnnna.s.

Bugün HERKES NASILLL :uhm:

günaydın canım, hala yorgunum ama iyiyim, sen nasılsın?

günaydın canım, hala yorgunum ama iyiyim, sen nasılsın?

Ben de iyiyim Canım, çok şükür hihoyyyt

Dün çok yoğun çalıştın sen :teselli:

Bugün de tatil vermediler ki dinlenelim azıcık senağlama

Ne vicdansız bu patronLar yafuuu klava:

Ben de iyiyim Canım, çok şükür hihoyyyt

Dün çok yoğun çalıştın sen :teselli:

Bugün de tatil vermediler ki dinlenelim azıcık senağlama

Ne vicdansız bu patronLar yafuuu klava:

amaaannn nerde o şans be şekerim ameleyiz işde daaa

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
ben geldimm
güzel bir gün geçirmek dileği ile nasılsınız:teytey::teytey:

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
ben geldimm
güzel bir gün geçirmek dileği ile nasılsınız:teytey::teytey:

günaydın gülnur abla,inşallah güzel geçer günümüz. hee bu arada kız fatoş bugün işçi bayramı her nekadar biz çalışıp memurlar yatsada bizim bayramımızmış.bayramın kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…