Samsunlular buluşuyoruz

merhaba bayanlar..
sohbet yrümüş gitmiş maşallah..ben katılamadım.
buluşma günü kararlaştığında bana da haber verin olurmu

herkez aynı şeyi söyleyip ortadan kayboluyor klava:klava:
canım yaaa fazlada boşlamayın nolurrrr :Saruboceq:
siz eski buluşanlar olarak daha kıdemlisiniz az konuya el atınnnnn hemşehrimmmyerimseniben

yaramaz oğlum yüzünden ev dağınık uyuyuncada ses olcak diye toplayamıyorum (

canım benim önemli olan çocuklarımızın huzuru ev dağınıksa dağınık toplayacağın zaman sesden uyanacaksa bırak dağınık kalsın annemin bir lafı var çocuklu kadına çok görülmez der samsunun neresindesin?

canım ben baruthanede oturuyorum esas adı amisos tepesi diye geçiyor teleferik olduğu yerde yani çok açıklayıcı oldu :)))

hayatım daha belli değil topiğimiz yeni anca açtık ve yavaş yavaş toplanıyoruz ben de buluşma olacak maden 3 - 5 kişi olmasın kalabalık olalım istiyorum ama en kısa zamanda topluycam sizleri artık herkez söylenmeye başladıyerimseniben

annen veya kaynanan yok mu? çocuğuna bakmaya bakıcılara güven olmaz hayatım tv. görüyoruz bebeklere çocuklara nasıl baktıklarını

annem istanbulda kayınvalidem yurt dışında yani bakıcı sorunu dediğim bakıcıyla ilgili değildi memnundum oğlum 9. ayına girdi ve bana yapıştı giderken ağlıypdu geldimde yine ağlarken buluyodum

anladım aklı erdikçe anneyi kaybedicem korkusu yaşıyor :roflol: olsun annesi az büyüsün tekrar çalışırsın bende kızım büyüsün çalışıcam dedim ma şimdi de iş yok:roflol::roflol:

günaydın samsunummm:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın bacılarrrr haydin sabah sporuna hep birlikte tempo 1 2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çevirin daha hızlı daha hızlı beller incelsin haydiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

günaydın samsunummm:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın bacılarrrr haydin sabah sporuna hep birlikte tempo 1 2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 çevirin daha hızlı daha hızlı beller incelsin haydiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

Günaydın samsunlu hatunlar , nasılsınız? ben biraz yorgun olmakla beraber iyiyim çok şükür.dün annemin tüm arkadaşları bizdeydi ve ben tek kız olarak düşünün işde ama muhabbet güzeldi :))

gülnur ablacığım sen tam olarak nerde oturuyorsun cedidde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…